Jump to content

Help: Θέλω mobo φτηνή που να παίρνει Xeon socket 1366

swatoner

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Τελικά βρήκα. Παρακαλώ να διαγραφεί. ευχαριστώ και συγνώμη

Ξανα επαναφέρω το θέμα μήπως βρώ κάτι ποιο φτηνό ή ποιο προσιτό.

Έπεσε στα χέρια μου ένας E5606 και ψάχνω μητρική για να το χρεισιμοποιήσω αντί να τον έχω να τον κοιτάω.

Δεν θέλω μητρική για server των 300+ ευρώ γιατί θα το στήσω για pcaki εργασίας (ως τερματικό).

Θα προτιμούσα κάτι σε asrock πχ X58 Extreme3 αλλά απ` ότι είδα στην cpu support list ASRock > Products > X58 Extreme3 > CPU Support List

Δεν έχει τον E5606 και δε καταλαβαίνω και γιατί βέβαια εφόσον υποστηρίζει 5506 και 5620.

Και άσχετη ερώτηση. Θα προτίνατε έναν xeon για OC? αντί για έναν i5 2500 πχ?

δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω, αλλα αυτο που θα εκανα εγω, θα ηταν το πιο ευκολο

τραβα δες ποιες retail μητρικες υποστηριζουν τον επεξεργαστη σου (προφανως και δεν θα κοιταξεις μητρικες που γνωριζεις εκ των προτερων πως ειναι εκτος του budget σου) και μετα ψαχνεις να βρεις ποια εινια η πιο οικονομικη ή στα μεταχειρισμενα

την γιγα ας πουμε την βρισκεις με sub100 used σιγουρα

πιο οικονομικο σε αυτο το σοκετ δεν γινεται...μην ξεχνας πως ειναι η ναυαρχιδα της Intel (ή τουλαχιστον ηταν μεχρι και πριν μερικες μερες) ;)

Κοιταζεις λαθος σοκετ αν θελεις πιο φθηνα :D

Απλά έχω τον επεξεργαστή και μία ECC Registered ram. Να πουληθεί απίθανο.

Συνήθως πάνε Dual CPUs οι servers πια αλλά και να μην πάνε τότε πρέπει να βρώ κάποιον που να θέλει ως δεύτερο επεξεργαστή και να τύχει να έχει ακριβώς τον ίδιο.

Κάτι πρέπει να τον κάνω. Ωραίος είναι οπτικά αλλά χαζό να κάθετε επεξεργαστής των 300ευρώ.

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION]

μα δεν ειπα να τον βλεπεις να τον χαιρεσαι :D:T:

την γνωμη σου ειπα προκειμενου να βρεις μητρικη

Απλα δεν νομιζω πως θα βρεις πιο φθηνη μητρικη απο αυτην που αναφερεις :magic:

Eπειδή είχε τύχει και για ένα διάστημα είχαν πέσει στα χέρια μου 2-3 Xeon 1366:

Κατα βάση θα σου παίξει σε ΟΛΕΣ τις μητρικές. Αλλά δεν θα σου παίξουν οι ECC μνήμες.

Αν μπορείς να βρεις, δανείσου μια οποιαδήποτε 1366 για του λόγου το αληθές.

[MENTION=7132]altri[/MENTION]

Μακάρι να έχεις δίκιο. Ελπίζω μόνο τώρα να βρώ να μου κάνει.

Το θέμα με τις μνήμες το γνωρίζω και επειδή θα τα δώσω για μνήμες γιατί θα βάλω και αρκετές δεν ήθελα να σκάσω πάνω απο 100€ για μητρική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.