Jump to content

Saitek Gear.

vbatsigr

Recommended Posts

αξιζει τα 110 ευρω του?

Οχι.

Προτιμησε πχ 6GV2 απο Steelseries Online.

80€

Μηχανικο.

Σκυλι.

Με 100€ αγορας δωρεαν μεταφορικα.

Κανε thread, παραγγειλτε μαζι με καποιον αλλο

κατι και win.:T:

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Μηχανικο.

Σκυλι.

aibo.bmp

Φανταζομαι μιλας απο προσωπικη εμπειρια (παλι) trollface.gif

Εγω αμα ηθελα μηχανικο παντως και ειμουνα σιγουρος οτι μου κανουν τα cherry blacks θα προτιμουσα να το παρω 70 ευρω απο αγγελια που ηδη υπαρχει στο φορουμ, ποιος μπλεκει με Δανια :S

http://www.thelab.gr/pwliseis/mechanical-keyboard-steelseries-6gv2-97991.html

Εχμ ενα μικρο update.

Μολις γυρισα απο δουλεια και με σταματαει τροχαια στο δρομο. Δεν ετρεχα ευτηχως επειδη στον ιδιο δρομο την εχω ξαναπατησει :p

Anyway.. Αδεια-διπλωμα-ασφαλεια μου λεει, τα δινω.

-Ξερεις οτι η ασφαλεια σου ληγει αυριο(!) ετσι?

-Ναι φυσικα, εχω την καινουρια σπιτι (μπαλες εχω)

-Ενταξει στο καλο να πας.

Εν κατακλειδι. Ξεχασα οτι ληγει η ασφαλεια (αυριο :p) λολ οποτε το keyboardακι ΑΚΥΡΟΟΟ:wall:

Μαλλον τον αλλο μηνα παει η δουλεια. :getlost:

• 2 weeks later...

Επανερχομαι στο θεμα γιατι ακομα το ψαχνω εν τελη και αρχασα να ψηνομαι για το corsair vengeance k90 μιας και θελω και backlight. Απο αμαζον το βρισκω 115ευρω (εδω το εχουν 150 οι κλεφτες λολ) αλλα δεν υπαρχει στοκ οποτε με βολευει για λιγο πιο μετα :p

Τι εχετε να πειτε για αυτο?

Επισης mouse κοιταω παλι σε corsair το m60, το εχει κανεις να μας πει αποψη?

αφου ειναι μηχανικο και εχει και τα specs που θες (illumination και macros) καλο ειναι! (σιγουρα ειναι OEM μιας και η corsair δεν φτιαχνει keyboards, αλλα αυτο δεν λεει κατι, και τα psu της ΟΕΜ ειναι αλλα -λογω seasonic- ειναι αψογα)

βεβαια λιγο ακριβο, αφου στην τιμη που βρισκεις στο amazon μπορεις να αγορασεις το black widow απο ελληνικο καταστημα (με 10 ευρα παραπανω) και ετσι να εισαι πιο σιγουρος (το getit ειναι στην Τσιτσανη στα 3καλα και ειναι πολυ εξυπηρετικοι) σε περιπτωση DOA ή αλλου προβληματος στην πορεια.

δες οταν ειναι διαθεσιμο στο amazon αν ισχυει η τιμη που λες και αποφασισε... ;)

ασε που ενισχυεις και ενα ελληνικο καταστημα, ετσι οπως το παμε με τα amazon και τα νεα αυγα δεν θα μεινει κανενας ελληνας εργαζομενος (στην ελλαδα...) :p

αφου ειναι μηχανικο και εχει και τα specs που θες (illumination και macros) καλο ειναι! (σιγουρα ειναι OEM μιας και η corsair δεν φτιαχνει keyboards, αλλα αυτο δεν λεει κατι, και τα psu της ΟΕΜ ειναι αλλα -λογω seasonic- ειναι αψογα)

βεβαια λιγο ακριβο, αφου στην τιμη που βρισκεις στο amazon μπορεις να αγορασεις το black widow απο ελληνικο καταστημα (με 10 ευρα παραπανω) και ετσι να εισαι πιο σιγουρος (το getit ειναι στην Τσιτσανη στα 3καλα και ειναι πολυ εξυπηρετικοι) σε περιπτωση DOA ή αλλου προβληματος στην πορεια.

δες οταν ειναι διαθεσιμο στο amazon αν ισχυει η τιμη που λες και αποφασισε... ;)

ασε που ενισχυεις και ενα ελληνικο καταστημα, ετσι οπως το παμε με τα amazon και τα νεα αυγα δεν θα μεινει κανενας ελληνας εργαζομενος (στην ελλαδα...) :p

Αυτο που λες οτι δε φτιαχνει η corsair τα keboard/mouse της δε τον χα ξανακουσει η αληθεια ειναι. Παντως παλι προτιμω corsair απο razer μιας και για την τελευταια εχω διαβασει τα απειρα για το after sales service της και επισης δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα σε οποιο τομεα εχει μπει η corsair τα τελευταια χρονια, γινεται απο τις top εταιρειες με τον καιρο.. Κινειται σχετικα αθορυβα - χωρις τον "θορυβο" που προκαλει η razer πχ (βλεπε: for gamers, by gamers- σιγα ρε λακη :p)

Anyway θεωρω το k90 απο αρκετα review που διαβασα, ανωτερο του blackwidow ακομα και ας μην εχει full mechanical. Απο Ελλαδα ομως δε το παιρνω αν μπορω να το βρω φθηνοτερα, γιατι ενταξει καλο ειναι οπως ειπες να ενισχυουμε την τοπικη αγορα, αλλα μη νομιζουν οτι ειμαστε και μ...κες ομως..

[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00606O9WS/ref=s9_simh_gw_p147_d0_g147_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0ZV7236HMHQ86TC9MTJS&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294[/ame]

Corsair Vengeance K90 | Skroutz.gr

To blackwidow ultimate στα ιδια βγαινει και αμαζον

Επανερχομαι στο θεμα γιατι ακομα το ψαχνω εν τελη και αρχασα να ψηνομαι για το corsair vengeance k90 μιας και θελω και backlight. Απο αμαζον το βρισκω 115ευρω (εδω το εχουν 150 οι κλεφτες λολ) αλλα δεν υπαρχει στοκ οποτε με βολευει για λιγο πιο μετα :p

Τι εχετε να πειτε για αυτο?

Επισης mouse κοιταω παλι σε corsair το m60, το εχει κανεις να μας πει αποψη?

@sfirculitu

Απο Ελλαδα ομως δε το παιρνω αν μπορω να το βρω φθηνοτερα, γιατι ενταξει καλο ειναι οπως ειπες να ενισχυουμε την τοπικη αγορα, αλλα μη νομιζουν οτι ειμαστε και μ...κες ομως..

αν μια στις τοσες εχεις προβλημα (DOA ή μεσα στην διετια της εγγυησης) ποιον θα βρεις στην amazon να στο λυσει και ποσο θα σου κοστισει το shipping περα δωθε στο βιετναμ -που διαολο εχει εδρα;;; )

δεν εχω διαβασει βεβαια την πολιτικη της amazon και της corsair για τις εγγυησεις και τις επιστροφες, ισως υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα, αλλα ακομα και να το στειλεις απο 3καλα αθηνα για κοιταγμα και τουμπαλιν θα σου κοστισει λεφτα. ψαξτο λιγο μηπως την πατησεις... ;)

για δεκα-δεκαπεντε ευρα διαφορα, δεν αξιζει ο κοπος φιλε. εκτος αν εισαι πεπεισμενος οτι το προιον δεν υπαρχει στην ελλαδα ή αν η τιμη του ειναι τοσο καλυτερη που αξιζει τα ρισκα. πας να παρεiς ενα πληκτρολογιο που κοστιζει 120 ευρα (απο τα ακριβοτερα στο ειδος του παγκοσμιως) ψαξτο απο ολες τις πλευρες οχι μονο απο features και reviews... :p

[off topic] την εχω πατησει με υπολογιστη (για φιλο) απο κοτσοβολο, που αν και ειχε καταστημα στη γειτονια μου οταν εσκασε το τροφοδοτικο το εστειλε με δικα του εξοδα στην αθηνα για κοιταγμα, εκατσε καμια δεκαρια μερες χωρις τροφοδοτικο και πληρωσε και μεταφορικα για να του στειλουν αλλο. ολα αυτα λογω της πολιτικης του κοτσοβολου και της εταιριας του υπολογιστη...[off topic]

Ας πω κι εγώ το χαμπέρι μου μιας και έχω δοκιμάσει και τα 2 eclipse της saitek.

Το eclipse I μεγάλο σκυλί και τσα πλήκτρα του άρχισε να φαγώνεται η επίστρωση μετά από ένα χρόνο καθώς είμαι λίγο βάνδαλος με τα πληκτρολόγια (βαριέμαι να κόψω νύχια,χτυπάω με μανία κάποια πλήκτρα)

Το eclipse II έχει λιγότερες αντοχές(ίσως να έτυχε),ή αίσθηση της πληκτρολόγησης δεν είναι ιδιαίτερα καλή και από τζόγο τα κουμπιά άλλο τίποτε.

Είχα πάρει ενδιάμεσα από τα 2 ένα logitech G10 του οποίου τα κουμπιά(επίστρωση) φαγώθηκαν στο τρίμηνο πάνω με αποτέλεσμα να φωτίζει ολόκληρο το κουμπί κι αν δεν ξέρεις τυφλό ή που βόσκει το γράμμα την έκατσες(το ίδιο ισχύει και για τη φθορά των saitek), η διαφορά στην αίσθηση της πληκτρολόγησης είναι μακράν καλύτερη υπέρ του g10.Το cyborg δεν θα το έπαιρνα με την καμία γιατί είναι πολλά τα ευρά για τέτοιας ποιότητας κατασκευή,μάλλον τώρα που τα έφτυσε και το eclipse II μάλλον με βλέπω προς microsoft μεριά μιας και το μόνο που κυκλοφορεί από saitek είναι το cyborg 7 και το πρώτο eclipse που τώρα το βάφτισαν cyborg v.5(αυτό αν το βρώ κάπου με 30-35 το χτύπησα)

Κι η δική μου εμπειρία από τα δύο Eclipse είναι παρόμοια. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το 1ο, κι εμένα έχει ξεφτίσει το πάνω μέρος σε 2-3 συχνά χρησιμοποιούμενα κουμπιά, όπως το αριστερό Shift. Επίσης, μετά από μερικά χρόνια χρήσης και όχι πολύ συχνό καθάρισμα, ορισμένα πλήκτρα πρέπει να τα πατήσω εντελώς κατακόρυφα, αλλιώς βρίσκουν αντίσταση και κολλάνε λίγο (παράδειγμα το Tab).

Ήταν όμορφο πληκτρολόγιο και τα έβγαλε τα λεφτά του, αλλά δε νομίζω να ξαναέπαιρνα το ίδιο.

Τελικα παρηγγειλα το corsair k90 απο amazon.co.uk Εβαλε στοκ σημερα προφανως γιατι εχθες που κοιταξα δεν ειχε και τσιμπισα τα 2 τελευταια κομματια (για μενα και για φιλαρακι που ηθελε) και τωρα πηγε παλι out of stock :p

Τοση περαση πια αυτο το keyboard? :p

Τον αλλο μηνα παμε και για mouse και οπως το βλεπω το παω για m60 ή m90 απο corsair παλι για να τα εχουμε σετακι :dance3:

• 3 weeks later...
Παντως εγω εχω ψηθει ασχημα για να παρω το MMO7 της Cyborg!

Μιλαμε δειχνει Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !

ωραιο ειναι! μου αρεσουνε τα cyborg ειδικα το κλασσικο χρωμα.

εγω τωρα τελευταια ψηνομαι για αυτο strike x blast

αλλα δεν μπορω να το βρω στην ελληνικη αγορα και δεν ξερω καν την τιμη του.

εχει απο 4 πληκτρα σε καθε πλευρα, και η θεση τους ειναι τετοια που βολευει τον καθενα

ποσο να εχει αραγε?

αν το ανακαλυψει κανενας καπου ας ποσταρει να το δω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.