WiFi Thief Φεβρουάριος 23, 2012 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Για το βραδυνο gameplay ομως ειναι πολυ καλα.. Εχω τυχει πολλες φορες στα σκοταδια να παω να πατησω wasd και να παταω esdf και να λεω τι κανει? :fist:ε μετα το συνειδητιποιω και λεω καλος μ@λκας εισαι Εν το μεταξυ ειδα και αυτο και λεω αμαν :shout: Battlefield 3 Αλλα πολλα τα λεφτα Αρη αυτο ακριβως! κι εγω γι' αυτο αλλαξα πληκτρολογιο για το illumination... δεν ειναι πολλα τα λεφτα για ενα καλο illuminated keyboard. Aρη... συμφωνω απολυτως για τη στιβαροτητα και την πραγματικα διαφορετικη αισθηση που δινουν τα μηχανικα πληκτρολογια (παντα ηθελα να εχω ενα πληκτρολογιο που να ακουγεται οπως αυτα που χρησιμοποιουν στις ταινιες) αλλα μερικα πραγματα τα βρισκω πολυ μαρκετινιστικα: "Full Mechanical Keys for Superior Tactility and Faster Response" ειλικρινα με κανενα πληκτρολογιο οποιασδηποτε κατηγοριας δεν ειχα προβλημα με responce, ουτε καταφερα ποτε να πατησω πανω απο 8 πληκτρα σε 10 miliseconds για να εχω ghosting. οποτε, και σε αυτη την περιπτωση, οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια που σημαινει οτι αν πραγματικα χρειαζοσουνα ενα γρηγοροτερο, ακριβεστερο και πιο "tactility" πληκτρολογιο, θα το ηξερες ηδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Φεβρουάριος 23, 2012 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Αν επιτρεπεται zenor εσυ γιατι το πουλας το 6gv2?Καλο, απο αποψη στιβαρο, μηχανικο, αντεχει πολλα αλλα πολυ απλο... σαν ενα με 10 ευρω.. Εχω μπερδευτει Γιατί αντί για upgrade αυτή τη φορά κάνω downgrade το pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Φεβρουάριος 23, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 αυτο ακριβως! κι εγω γι' αυτο αλλαξα πληκτρολογιο για το illumination... δεν ειναι πολλα τα λεφτα για ενα καλο illuminated keyboard. Aρη... συμφωνω απολυτως για τη στιβαροτητα και την πραγματικα διαφορετικη αισθηση που δινουν τα μηχανικα πληκτρολογια (παντα ηθελα να εχω ενα πληκτρολογιο που να ακουγεται οπως αυτα που χρησιμοποιουν στις ταινιες) αλλα μερικα πραγματα τα βρισκω πολυ μαρκετινιστικα: "Full Mechanical Keys for Superior Tactility and Faster Response" ειλικρινα με κανενα πληκτρολογιο οποιασδηποτε κατηγοριας δεν ειχα προβλημα με responce, ουτε καταφερα ποτε να πατησω πανω απο 8 πληκτρα σε 10 miliseconds για να εχω ghosting. οποτε, και σε αυτη την περιπτωση, οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια που σημαινει οτι αν πραγματικα χρειαζοσουνα ενα γρηγοροτερο, ακριβεστερο και πιο "tactility" πληκτρολογιο, θα το ηξερες ηδη το x6 μου το εδινε ενα φιλαρακι 25 ευρω πριν πολυ καιρο αλλα ο μλκς δε το πηρα Γιατί αντί για upgrade αυτή τη φορά κάνω downgrade το pc μου Αμα ειχε και φωτισμο θα το καναμε κονε και ας μην εχει macros Βεβαια παντα υπαρχει η λυση του φακου πανω απο το keyboard (μη γελατε, αυτο κανω τωρα - βεβαια οχι φακος αλλα φωτακι usb πανω απο το keyboard ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiFi Thief Φεβρουάριος 23, 2012 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Βεβαια παντα υπαρχει η λυση του φακου πανω απο το keyboard (μη γελατε, αυτο κανω τωρα - βεβαια οχι φακος αλλα φωτακι usb πανω απο το keyboard ) εγω ειχα ενα διπλο led με μπαταρια και κλιπ (απο αυτα που χρησιμοποιουν οι djs, το ειχα παρει απο τον τσιαμαντα για να βλεπω τα decks και τον μικτη στα σκοταδια του "σειστρο"...) και ειναι αστερι με πολυ φωτισμο και βολικοτατα goosenecks αλλα (αν και led και υποτιθεται οικονομικο) με ειχε ξεπαραδιασει με τις μπαταριες καθε 3-4 μερες... αν εχεις dremmel, κολλητηρι και γατα στο σπιτι, μπορεις να κανεις αυτο: [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Φεβρουάριος 23, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 εγω ειχα ενα διπλο led με μπαταρια και κλιπ (απο αυτα που χρησιμοποιουν οι djs, το ειχα παρει απο τον τσιαμαντα για να βλεπω τα decks και τον μικτη στα σκοταδια του "σειστρο"...) και ειναι αστερι με πολυ φωτισμο και βολικοτατα goosenecks αλλα (αν και led και υποτιθεται οικονομικο) με ειχε ξεπαραδιασει με τις μπαταριες καθε 3-4 μερες... αν εχεις dremmel, κολλητηρι και γατα στο σπιτι, μπορεις να κανεις αυτο: Γμτ δεν εχω γατα Πολυ παπατζιλικι ομως αυτο, εγω ειχα παρει ενα σαν αυτο απο ebay USB 13 LED Flexible Light Lamp for Laptop PC Notebook | eBay και το παιζω illuminated Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiFi Thief Φεβρουάριος 23, 2012 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 ναι, υπαρχουν πολλες λυσεις για φωτισμο και ειχα κανει αρκετες πατεντες αλλα με το πραγματικο illuminated keyboard ειναι αλλη η αισθηση ετσι οπως βλεπεις μονο τα γραμματα να φωτιζονται μεσα στο σκοταδι ειδικα αν το πληκτρολογιο σου ειναι σε τετοια θεση ωστε δεν "φωτιζεται" απο την οθονη (πχ ειναι σε "συρταρι") ειναι απολαυση, οταν το πρωτοπηρα καθομουνα μια ωρα και απλα το κοιτουσα ειχα διαβασει σε πολλα reviews οτι επειδη τα γραμματα των x4 και x6 της MS δεν ειναι με lazer χτυπημενα πανω στα πληκτρα αλλα απλα "τυπωμενα/κολλημενα" με τον καιρο καποια απο αυτα ξεθωριαζουν... σε εμενα (Χ4, 6 μηνες χρηση) και σε αλλο φιλο που εχει το Χ6 (το οποιο θα αγοραζα αν υπηρχε σε στοκ οταν το εψαχνα) για πανω απο εναμισι χρονο δεν υπαρχει προβλημα, αλλα καλα θα ειναι να το ψαξετε/προσεξετε οσοι τυχον ενδιαφερεστε, ειδικα οσοι εκτος απο gaming πληκτρολογουν πολυ λογω εργασιας... επισης, πολλοι γραφουν οτι επειδη ειναι "piano black" (το σασι του και οχι τα πληκτρα του) λερωνεται ευκολοτερα και φαινονται οι δαχτυλιες. το διαψευδω, μπορει μεν καποιες δαχτυλιες να φαινονται (αν τις ψαχνεις ομως) αλλα δεν λερωνεται ευκολοτερα απο το μαυρο ματ που ειχα πριν και καθαριζεται πολυ ευκολοτερα (με εξαιρεση τη βαση που οχι μονο ειναι ματ αλλα και "αναγλυφη"/αντιολισθητικη και καθαριζεται δυσκολοτερα επισης, τα πληκτρα του δεν εχουν αναμεσα τοσο κενο οσο εχουν τα "νορμαλ" ψηλα πληκτρα του logitech που ειχα πριν, πραγμα που σημαινει οτι πολυ λιγοτερη σκονη και σκουπιδακια περνανε αναμεσα τους και πανε στο εσωτερικο. αυτο με βολευει παρα πολυ, αν φανταστει κανεις οτι το παλιο οταν το αναποδογυριζα και το τιναζα, πεφτανε απο μεσα κερματα και γοπες... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 23, 2012 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 To x6 το ειχα παρει με 22 ευρω καινουριο απο Eshop, τα αξιζε τα λεφτα του μεχρι το τελευταιο cents.Στιβαρο με ωραια αισθηση πληκτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Φεβρουάριος 23, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 To x6 το ειχα παρει με 22 ευρω καινουριο απο Eshop, τα αξιζε τα λεφτα του μεχρι το τελευταιο cents.Στιβαρο με ωραια αισθηση πληκτρων22 ευρω εννοειται τα αξιζει.. Για 50κατι ομως προτιμω κατι αλλο.. (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 23, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Ο [MENTION=391]Borg[/MENTION] και ο [MENTION=119]Samael[/MENTION] εχουν RAT αρουρια.Ας πουν και αυτοι μια γνωμη.No.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 23, 2012 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 λοιπόνεχω το r.a.t. 7 (wired) εδω και λίγους μήνεςπριν πω για αυτο, να αναφέρω οτι ειχα το razer deathadder 3500dpi και διάφορα logitech ανα περιόδουςκάνοντας το σύγκριση με αυτάσε γενικές γραμμές απο ποιότητα κατασκευής είναι οτι καλύτερο είχααπο άποψη εξοπλισμού είναι απλά άψογο, που έχει τις διάφορες προσόψεις και η ποιότητα τουςαπό άποψη εργονομίας νομίζω δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, μιας και φημίζεται για αυτό που δεν είναι και υπερβολικόμιας και είναι το μόνο ποντίκι απο οσο γνωρίζω που έρχεται οσο το δυνατόν καλύτερα στα μέτρα σουαπο αίσθηση βάρους και ολίσθησης ως προς τα δικά μου γούστα, θεωρώ οτι ειναι σχεδόν σε κανονικά πλαίσιαμε ίσως μια μικρή εξαίρεση να είναι λιγο βαρύ και ας έχω βγάλει και τα πρόσθετα βαράκια τουτο λογισμικό τηςμε εξαίρεση που τα δικά του κουμπιά, μπορείς να τα δώσεις εντολές ως "macro"και το κουμπί precision aim που ορίζεις μέσα απο το πρόγραμμα πόσο dpi θα έχει οσο θα το έχεις παρατεταμένοαπό εμφάνιση? γούστα είναι αυτάπροβληματαμε παρουσιασε εναμερικες φορες ο κέρσορας κολλάει (σαν να εχει τοίχο) και αυτο ειναι πολύ εκνευριστικόμίλησα με την ιδια την εταιρια και με απάντησαν μετα απο λιγες ωρεςιδου και η απαντηση τουςDear George D,Please clean the mouse sensor with a clean cotton bud and, if possible, test the mouse with another mouse mat.Usually, we advise against using the mouse with dark or shiny surfaces, thus, for the purpose of a test, we recommend you use a white sheet of paper.Also, please make sure you have the latest driver and programming software versions from the Cyborg Driver Downloads site.If the mouse presents the same issues, please test it on another PC, without installing the driver or the operating software.In this case, it will only have its basic functions, which include the cursor.If you have the same issue after performing all these tests, the mouse is probably faulty, thus, the only advice we could give you is to contact the retailer and ask for a replacement of the product as per the terms of warranty support.Please be advised that, as per the European retail laws, the retailer covers warranty support for two years since the moment of purchase.Thank you for your understanding and for your patience.Sincerely,Tech Support Teamτο αποτέλεσμα που εχω καταλάβει μεχρι στιγμήςείναι οτι ειναι πάρα πολύ ευαίσθητο με οποιοδήποτε σκουπιδακι εισχωρείγια το r.a.t. 9 δεν το έχω δει ακόμα του κυρίου samael για να εκφέρω γνώμη στη διάρκεια μπαταρίας τους και συνολικού βάρουςελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Φεβρουάριος 24, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Για το roccat isku υπαρχει καποιο feedback? καλο ή κακο Φαινεται ομρφο, βολικο στα macro keys, illuminated.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiFi Thief Φεβρουάριος 24, 2012 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Για το roccat isku υπαρχει καποιο feedback? καλο ή κακο Φαινεται ομρφο, βολικο στα macro keys, illuminated.. με ενδιεφερε κι εμενα αυτο, κυριως για τα 3 πληκτρα κατω απο το space που βολευουν παρα πολυ στο πατημα με τον αντιχειρα (αν και λιγο μικρα και διαφορετικα στο πατημα απο οτι τα κανονικα του πληκτρα) ειχα δει και μερικα videos και reviews και σχηματισα καλη εντυπωση, να ενα: Overclock3D :: Review :: Roccat Isku Keyboard Review :: Introduction and Technical Specifications τωρα ομως που δοκιμασα "χαμηλα" πληκτρα δεν προκειται να ξαναψωνισω πληκτρολογιο με "κλασσικα"... τι εννοω: χαμηλα: κλασσικα ΥΓ: γιατι δεν χτυπας ενα Logitech CoD MW3 πληκτρολογιο, το εχει προσφορα... (δεν ξερω παντως αν φας ban απο τον lazy dog αν σε πιασει να παιζεις με keyboard που να εχει ΜW3 ή barbie αυτοκολλητα... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Φεβρουάριος 24, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Το χα σταμπαρει αυτο αλλα τελικα δε μ'αρεσει για 60 ευρω. προτιμω να δωσω κατι παραπανω να παρω καποιο αλλο.. Εκτος αν ειχε κανα 40αρι ας πουμε Και εμενα το logitech που εχω τωρα (non gaming) χαμηλα εχει αλλα δε νομιζω οτι θα΄χω προβλημα στο θεμα αυτο, ειμαι που βολικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiFi Thief Φεβρουάριος 24, 2012 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 μιας και ο τιτλος λεει για seiteK, δες και το... seitek Saitek Cyborg V.7 Keyboard Review-Hi Tech Legion-Saitek Cyborg V.7 Keyboard Review εχει τα υπερ του: πολυ καλες ρυθμισεις υψους, αποσπωμενο (και ρυθμιζομενο) στηριγμα παλαμης, ενισχυμενα (με μεταλλο!) τα WASD/Space/Arrows, επιλογη διαφορετικων χρωματισμων για διαφορετικα κουμπια, macros και στην δεξια ακρη (που διευκολυνουν το πατημα με τον δεξι αντιχειρα οταν κρατας το mouse) και τα κατα του: touch buttons και οπως ειδα σε καποια videos τα πληκτρα του μου φανηκαν καπως "χαλαρα" και εχουν "τζογο" σαν να μην ειναι καλα στερεωμενα στη βαση τους. επισης ο φωτισμος (οπως παλι βλεπω σε καποια videos) δεν φαινεται μονο στα συμβολα των πληκτρων αλλα και αναμεσα απο τα κενα τους, πραγμα που δεν μου αρεσει (το εχω δει και σε αλλα πληκτρολογια με "μεγαλα" πληκτρα που εχουν βαθια και σχετικα μεγαλα κενα μεταξυ τους, να το προσεξεις αυτο σε βιντεακια κυριως αφου συνηθως οι εικονες στις επισημες σελιδες και στα μαγαζια δεν λενε ολη την αληθεια) ευτυχως το δικο μου δεν εχει αυτο το προβλημα, ακομα και αν επιτηδες να πατησεις καποια κουμπια για να δεις απο κατω τον φωτισμο, δεν φαινεται, δινει την εντυπωση πως καθε κουμπι εχει το δικο του led... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Φεβρουάριος 24, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 μιας και ο τιτλος λεει για seiteK, δες και το... seitekSaitek Cyborg V.7 Keyboard Review-Hi Tech Legion-Saitek Cyborg V.7 Keyboard Review εχει τα υπερ του: πολυ καλες ρυθμισεις υψους, αποσπωμενο (και ρυθμιζομενο) στηριγμα παλαμης, ενισχυμενα (με μεταλλο!) τα WASD/Space/Arrows, επιλογη διαφορετικων χρωματισμων για διαφορετικα κουμπια, macros και στην δεξια ακρη (που διευκολυνουν το πατημα με τον δεξι αντιχειρα οταν κρατας το mouse) και τα κατα του: touch buttons και οπως ειδα σε καποια videos τα πληκτρα του μου φανηκαν καπως "χαλαρα" και εχουν "τζογο" σαν να μην ειναι καλα στερεωμενα στη βαση τους. επισης ο φωτισμος (οπως παλι βλεπω σε καποια videos) δεν φαινεται μονο στα συμβολα των πληκτρων αλλα και αναμεσα απο τα κενα τους, πραγμα που δεν μου αρεσει (το εχω δει και σε αλλα πληκτρολογια με "μεγαλα" πληκτρα που εχουν βαθια και σχετικα μεγαλα κενα μεταξυ τους, να το προσεξεις αυτο σε βιντεακια κυριως αφου συνηθως οι εικονες στις επισημες σελιδες και στα μαγαζια δεν ενε ολη την αληθεια Ε αυτο ειχα στο νου μου οταν εγραφα το πρωτο ποστ ρε πατριδα, το γραφω κιολας Ημουν για σετακι αυτο μαζι με το r.a.t. 5 το mouse της saitek αλλα μετα απο καμποση ερευνα συμπερανα οτι κατι παιζει (?) με τα saitek γιατι 3/5 δεν αναφερονται με κολακευτικα λογια για αυτα Για το mouse παντως ακομα ενδιαφερομαι γιατι το βλεπω και βολικο στο χερι (το ρυθμιζεις οπως θες) και κουμπακια να βαλεις μερικες εντολες.. γενικα καλο. Απο αποψη αν χανει σε μερικες κινησεις ειναι το θεμα, θα το ψαξω λιγο ακομα για αυτο. Για το keyboard μαλλον εχει φυγει απο το μυαλο μου γιατι εκτος απο τα (αρκετα) μη κολακευτικα σχολια για την κατασκευη του κυριως, αρχισα να το βλεπω πολυ μπαουλο και κιτς με ολα αυτα τα διαφορετικα φωτακια, οποτε πιο πολυ με ψηνει το roccat isku απο εμφανιση ας πουμε.. Ασε που το cyborg εχει τα 6 macro στην τερμα δεξια ακρη του keyboard πραγμα εντελως αβολο. Anyway, πρεπει να παω και για δουλεια Περιμενω κριτικες για το roccat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 24, 2012 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Kαλα τα πε ο Borgης Το 9αρη so far καλη αγορα βγηκε. Απο αιθητηρες κ αλλα παλαβα που ποσταρει ο [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] κατα καιρους δε ξερω, αλλα η αισθηση που σου δινει ειναι πολυ αμεση κ καλη. Γλυστραει αρκετα σε πλαστικο pad, me likes that. Το πλαινο κουμπι precision aim ειναι all the euros (ειχες δικιο ξαδερφε!), κ τα ετοιμα profiles πολλα στο σιτε της εταιριας. Τωρα το βασικο, θα σε βολεψει στο χερι? Δε ξερω, πηγαινοντας απο Mamba σε RAT μου φανηκε πολυ περιεργο το feeling. Ειναι λιγο κουραστικο στην αρχη μεχρι να βρεις κ ποιες ρυθμισεις σε βολευουν κ με ποια components...θες αρκετες ωρες gaming. Τελικα ομως εγω τουλαστιχον καταφερα να το φερω στα μετρα μου κ το αγαπω Η ποιοτητα κατασκευης ειναι αριστη (καμια σχεση με το Razer...), κ τα κουμπια δειχνουν στιβαρα κ με καλη αναδραση. Αυτα κ σορρυ που αργησα Neph αλλα ετρωγα το παστιτσιο της γιαγιας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 24, 2012 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Αυτα κ σορρυ που αργησα Neph αλλα ετρωγα το παστιτσιο της γιαγιας σου Δεν παιζει. Εφαγα ολο το ταψι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Μάρτιος 2, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Επανερχομαι στο θεμα με: Logitech G510 Gaming Keyboard | Skroutz.gr αξιζει τα 110 ευρω του? Βεβαια με αλλα 15 ευρω παιρνω και blackwidow ultimate αλλα αυτο θα το αποφασισω λιγο αργοτερα. Το θεμα ειναι αν και εφοσον ειναι "καλο" και λειτουργικα και ποιοτικα (μην εχει κολληματα πληκτρων πχ) και γενικα αν αξιζει τα 110 ευρω του, τοτε να μπει στην "λιστα του σιντλερ" Απο μουρη παντως ειναι καλο και πιο πολλα macro απο g19 (μιας και ειναι το τοπ της σειρας) εχει - οχι οτι θα τα χρησιμοποιησω αλλα λεμε τωρα Περιμενω γνωμες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Μάρτιος 2, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Είχα το sidewinder x6, μου πεσαν γύρω στα 400ml ελληνικού καφέ και ψόφησε... Επόμενη αγορά το G510 με 50 ευρώ νομίζω, *από αγγελία εδώ στο Λάμπη... Απο μούρη όπως λες κομπλέ είναι αν και γούστα είναι αυτά... Δε μπορώ να σου συγκρίνω με μηχανικό πληκτρολόγιο, που βλέπω ότι το ψάχνεις, μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά σαν πληκτρολόγιο καλό είναι! Στα θετικά του τα πολλά Gkeys, αν και ανάθεμα αν τα χω χρησιμοποιήσει ποτέ κι εγώ, είναι σουλουπωμένο, έχει αφαιρούμενο palm rest και φυσικά η lcd οθόνη του. Το backlit του θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φωτεινό αλλά οκ στα συν του ότι του βάζεις ότι χρώμα θες! Το μόνο που με χαλάει, όχι τρελά γιατί με τη χρήση το συνηθίζεις, είναι το σχετικά μικρό μέγεθος του αριστερού shift,caps lock tab κτλ κτλ... Γενικά τα πλήκτρα είναι λίγο μικρότερα, τουλάχιστον από το sidewinder x6 που είχα πριν, το οποίο προσωπικά με είχε βολέψει απίστευτα... Έχεις ψηθεί να δώσεις 100+ για πληκτολόγιο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Μάρτιος 2, 2012 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Ε παντα ηθελα ενα keyboard "καλο", παντα το αφηνα σαν δευτερευον θεμα.. ε τωρα λεω ας την κανω την κινηση.. ελα που εχω κολλησει ομως στο τι να παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.