DarkSaga Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 μπορεί κάποιος,αν γνωρίζει να μου εξηγήσει τι σημαίνει η ανάλυσγ του messenger σε τέσσερα ips? αυτό σημαίνει ότι 4 χρήστες βλέπυν το status μου αυτή τη στιγμή? η καμμία σχέση? γιατί αν σημαίνει αυτό πως μπορω να καταλάβω ότι κάποιος με παρακολουθεί ενω με έχει μπλοκάρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Το netlimiter έχει επιλογή whois στα info clix στην ip να δεις πoιός πιθανά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 έχω το δοκιμαστικο και δεν δίνει τίποτα παραπάνω το who is του μόνο το πορτ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω΄καπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 4 έχω και εγώ.Σε μενά πρώτη είναι η microsoft,μετά το internet assignet number authority μετά το network και το netrange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Ο μόνος τρόπος για να δείτε την ip κάποιου χρήστη στο msn, είναι μέσω της ανταλλαγής αρχείων.. είναι η μόνη περίπτωση που τα 2 pc "μιλάνε" απ'ευθείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.