pelekanos92 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Πριν απο καμμια εβδομάδα αγόρασα το N300 Wireless ADSL2 + Modem Router DGN2200 Netgear από το Πλαίσιο, διότι το προηγούμενο ρουτερ, ένα Huawei της Conx που χρησιμοποιούσα για κανα χρόνο, τα 'φτυσε. Το έχω σε απόσταση 7-8 μέτρων περίπου από τον Η/Υ, με 3 τοίχους ανάμεσα, με αντάπτορα το TP-Link WN821N. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι, αν και με το Huawei είχε 2-3 γραμμές σήμα και γενικά δεν είχα ιδιαίτερο παράπονο, με το Netgear έχω μία γραμμή σήμα η οποία κάθε τόσο χάνεται, ή αν δε χάνεται το internet σέρνεται ως σκώληξ, με αποτέλεσμα να βγάζω/βάζω τον αντάπτορα, να ανοιγοκλείνω το ρούτερ, να κάνω reboot τον Η/Υ, και καμμιά δεκαριά μετάνοιες και πέντε Πάτερ Ημών αργότερα να ξανασυνδέομαι, έως ότου ξαναξεκινήσει ο φαύλος κύκλος . Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα συμβατότητας στο wifi n. Δοκίμασε απο modem/router να ρυθμίσεις το wifi σε b/g mode only. Επίσης δοκίμασε να ρυθμίσεις εσύ το encryption στο modem π.χ. WPA2 κσι όχι WPA+WPA2 και ρύθμίσε το χειροκίνητα και στα windows. Καμιά φορά η αυτόματη ρύθμιση για WPA/WPA2 σε windows μπερδεύεται με αποτέλεσμα να καθυστερεί να στείλει/λάβει πακέτα. Ρύμισε χειροκίνητα σε windows σε TKIP (για WPA) ή AES (για WPA2).Πες μας αν βελτιώθηκε καθόλου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelekanos92 Φεβρουάριος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Είναι ήδη σε WPA2 AES. Το wifi σε b/g mode only δεν ξέρω πως να το κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.