kagelar34 Ιούλιος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 THANKS nycos θα τον ξαναεγκαταστήσω και θα το κάνω ...Να σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Ιούλιος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Δεν χρειαζεται ξανα-εγκατασταση!!!!Εκτος αν θες να το κανεις γενικότερα για αλλους λόγους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 16, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 δεν κατάλαβα ....h phptriad έχει άλλες εκδόσεις π.χ apache2 να βάλω από πάνω το APAVCHE2triad εξάλλου νομίζω πως είπα πως το απεγκατέστησα αυτό (αν όχι καταλαβαίνω γιατί λες πως δεν χρειάζεται επανεγκατάσταση )οπότε πρέπει να το ξαναβάλω anyway αν κάτι δεν πάει καλά θα ξαναποστάρω να είσαι καλά Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 16, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 @nycos Νικ εγω μονο το iso αλλαζω σε 7 και δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 16, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 έχω ένα πρόβλημα δε μπορεί να συνδεθεί με τη βάση ....έβαλα τα αρχεία του site(html kai php) μέσα στο htdocs και τα αρχεία της βάσης μέσα στο data το οποίο παρεπιμπτόντως δε βρίσκεται μέσα στο bin όπως είχα συνηθίσει με το phptriad...κάνω ότι έκανα και στο Phptriad τρέχουν από πίσω οι διεργασίες apache kai mysqld μπορώ μέσω του mysqladmin να δω τους πίνακες της βάσης αλλά δε γίνεται η σύνδεση με τη βάση μέσω της φόρμας τι φταίει?Να σημείωσω ότι το μόνο που έκανα μετά την εγκατάσταση του APACHE2TRIAD είναι οι απαραίτητες μεταφορές των αρχείων μου στους καταλόγους και η διόρθωση των ελληνικών για πείτε ρε παιδια τι νακάνω ?α και κάτι άλλο τι σημαίνει το # μέσα στα Configuration αρχεία στην αρχή της πρότασης σχόλια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 17, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 έκανα(προσπάθησα κατεβάζοντας binaries) και αυτά που λέει ο djd αλλά τίποτα οπότε αν έχετε να πείτε κάτι δεκτό.... @CyBeR_JiM εσύ με το APACHE2TRIAD δούλεψες τελικά? πως το έκανες να δουλέψει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 22, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Stise ton Apache server 7.0 kai meta ola ta ipoloipa!Θα σου τα στείλω στο mail σου αύριο αναλυτικά!Αν τα καταφέρεις πές μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 24, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 ωχ τώρ το είδα γιατί το λαπτοπ που παίρνω δεν είναι δικό μου .......APACHE server 7.0 ? μέχρι τον 2 ξέρω αλά οτιδήποτε έχεις και μπορείς ευπρόσδεκτο:bigsmile: !!!!! !!!!! εδώ ή kagelar34@yahoo.gr αν μπορείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.