Jump to content

USB3.0 2.5" hdd case με ενσωματομενο καλωδιο

Blinky

Recommended Posts

Παιδια, εχω εναν 500αρη 2.5" δισκο και θελω να τον κανω εξωτερικο, αλλα περα απο τα απειρα κουτακια που κυκλοφορουν, ψαχνω κατι πιο συγκεκριμενο.

Καταρχην θελω να ειναι USB3.0 , οκ αυτο δεν ειναι πολυ δυσκολο πλεον

Μετα θελω (και αυτο ειναι το δυσκολο) να εχει ενσωματομενο καλωδιο που να "αποθηκευεται" πανω στο κουτι οταν δε χρησιμοποιειται.

Το δευτερο σκελος το βρισκω πολυ χρησιμο, γιατι μια ζωη μπορουσα πχ να βαλω τον δισκο στην τσεπη αλαλ οχι το καλωδιο και γενικα ειναι μπελας κατα τη γνωμη μου να το κουβαλας εξτρα...

Λοιπον για να δωσω ενα παραδειγμα, θελω κατι σαν και αυτον :

[ame=http://www.amazon.co.uk/TeckNet-2-5USB-SATA-Drive-Enclosure/dp/B000WP3GG8/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1329838488&sr=8-6]TeckNet 2.5USB 3.0 TO SATA Hard Drive Case / Enclosure: Amazon.co.uk: Electronics[/ame]

Θα επαιρνα αυτον, αλλα αφενος δε στελνει Ελλαδα ο πωλητης, αφετερου στα reviews μιλανε για διαφορες εκδοσεις του κουτιου που δεν ανταποκρινονται στην φωτογραφια οποτε μπορει και να ερχοτνα αλλ' αντ' αλλων.

Τελος, αν ηταν και εμφανησιμο/ποιοτικο δε θα με χαλαγε, αλλα και καμια πλαστικουρα να ειναι σαν της φωτο δεν εχω προβλημα αρκει να εχει τα παραπανω χαρακτηριστικα...ειδικα το θεμα του ενσωματομενου καλωδιου με εχει ζορισει πολυ στην ερευνα μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.