jdrogas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 Παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω εχω περιπου 10 ημερες το asetek waterchill-kt-03 εδω και 2-3 ημερες βλεπω οτι οι σωληνες εχουν θολωσει(ειναι διαφανοι) και μεσα στο τανκ βρισκω κατι ασπρα κομματακια ειναι φυσιολογικο αυτο δηλ.ετσι βρωμιζει και πρεπει συχνα πυκνα να καθαριζεις το κυκλωμα?Νερο απιονισμενο χρησιμοποιω και εβαλα κι απο το υγρο το οποιο ειχε μεσα η συσκευασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 το ιδιο προβλημα και εγω αν και το εχω κανα μηνα μονο που οι σωληνες εχουν κιτρινησει σαν να εχουν λαδι αντι για νερο? (εχω βαλει σκετο απιονισμενο - απεσταγμενο νερο απο praktiker) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 14, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Ειιιι νερουλαδες παλιοι που ησαστε?Τι εγινε πηγατε ολοι στις παραλιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από bourlas [Χθες, στις 23:19] το ιδιο προβλημα και εγω αν και το εχω κανα μηνα μονο που οι σωληνες εχουν κιτρινησει σαν να εχουν λαδι αντι για νερο? (εχω βαλει σκετο απιονισμενο - απεσταγμενο νερο απο praktiker) Κι εμενα ειναι κατακιτρινοι νερο απιονισμενο μαζι με το υγρο που εχει μεσα το κιτακι εχω βαλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.