Jump to content

AΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΕΤΕΚ

jdrogas

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω εχω περιπου 10 ημερες το asetek waterchill-kt-03 εδω και 2-3 ημερες βλεπω οτι οι σωληνες εχουν θολωσει(ειναι διαφανοι) και μεσα στο τανκ βρισκω κατι ασπρα κομματακια ειναι φυσιολογικο αυτο δηλ.ετσι βρωμιζει και πρεπει συχνα πυκνα να καθαριζεις το κυκλωμα?Νερο απιονισμενο χρησιμοποιω και εβαλα κι απο το υγρο το οποιο ειχε μεσα η συσκευασια.

το ιδιο προβλημα και εγω αν και το εχω κανα μηνα μονο που οι σωληνες εχουν κιτρινησει σαν να εχουν λαδι αντι για νερο? (εχω βαλει σκετο απιονισμενο - απεσταγμενο νερο απο praktiker)

Αρχική απάντηση από bourlas [Χθες, στις 23:19]

το ιδιο προβλημα και εγω αν και το εχω κανα μηνα μονο που οι σωληνες εχουν κιτρινησει σαν να εχουν λαδι αντι για νερο? (εχω βαλει σκετο απιονισμενο - απεσταγμενο νερο απο praktiker)

Κι εμενα ειναι κατακιτρινοι νερο απιονισμενο μαζι με το υγρο που εχει μεσα το κιτακι εχω βαλει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.