Jump to content

Age of Empires II: Forgotten Empires Expansion

Nephiλiμ

Recommended Posts

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ!

ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΛΕΜΕ.

Κυριοι και κυριοι

με χαρα σας ανακοινωνω οτι ναι βγαινει οσονούπω το παραπανω παιγνιον

με ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ WIDESCREEN απο τον Cydia (who?)

Δειτε το trailer και κατουρηστε τα μπουτια σας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=z-ZBLB8L_xk]Age of Empires II: Forgotten Empires Trailer - YouTube[/ame]

<3 <3 <3

Nεοι πολιτισμοι.

ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟ!

http://www.facebook.com/pages/Age-of-Empires-II-Forgotten-Empires/124873064294999

Μιλαμε για τρελα καψιματα πριν κατι χρονια στα bnb σε δικτυακο.

Αποκορυφωμα τα παιχνιδια με 1 ωρα no attack σε black forest map....και ο γλυκος ηχος απο mass paladins που βγαινανε μεσα απο 20 stables !!

Με ψηνεις ασχημα τωρα να το κανω install (το zone υπαρχει ακομα για multi?)

οχι δεν υπαρχει..

υπαρχουν clients οπως το game ranger / voobly που παιζεις ονλινε

αλλα στα περισσοτερα εχουν καινουργια σεναριος / πιστες και δεν ειανι οπως παλια που επαιζες rm / dm

Εμένα το συγκεκριμένο παιχνίδι στα windows 7 βγάζει κάτι ροζ,πράσινα χρώματα μέσα στο παιχνίδι.Στον ίδιο υπολογιστή με τα vista, παίζει κανονικότατα! Πιστεύω φταίει το dirext11 που έχουν οι κάρτες! Τι λέτε?Δηλαδή αν είχα κάρτες με dirext 10 και windows 7, που έχει dirext11, θα έπαιζε κανονικά, επειδή δεν θα υποστήριζε μετά το dirext 11.

Ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα αυτό! Το έχω δοκιμάσει σε άλλα 3 pc και βγάζει το ίδιο πρόβλημα!

Δεν κατάλαβα, γιατί μας γυρνάνε στα παλιά?? Θα κατάλαβαν ότι το III ήταν μεγάλο fail:fist: Αφού το έκαναν που το έκαναν,γιατί δεν έβαζαν και μια ανάλυση 1920x1200??

Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει πάντως! Θα μπορούσαν και με ένα patch να τα κάνουν! Έβαλαν 2,3 πράγματα για να ξαναπουλήσουν :triniti:

δοκιμασε πρωτου παιξεις να κλεισεις τον explorer.exe και δοκιμασε να τρεξεις το παιχνιδι χωρις τον explorer.exe ανοιχτο

το team που φτιαχνει το age of empires εχει κλεισει.Γιαυτο δεν υπαρχει 4

απλως μια ομαδα mod φτιαχνουν αυτο το εξπανσιον για το συγκεκριμενο παιχνιδι

επισης Patch για widescreen υπαρχει.

εγω παιζω 1680χ1050

δες αυτη την φωτο (οχι δικια μου)

http://www.boekabart.net/aoe2wide/AoC1680x1050.png

• 5 months later...

Παιδια χαιρομαι που εχουμε ακομα παιχτες του σπουδαιοτερου παιχνιδιου στρατηγικης.

Η ομαδα μου καταφερε να το μεταφραση και στα ελληνικα και το υποστηριζουμε με δικο μας σερβερ

Οποιος θελει μπορει να ερθει για επισκεψη στο Welcome - Age 4 All και την ελληνικη εκδοση του παιχνιδιου AGE2

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.