Leonapo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ,Σας γράφω διότι έχω το κατωθι πρόβλημα με έναν η/υ ενός φίλου.Ο η/υ είναι παλιός κ συγκεκριμένα η μητρική του 2001-2002 εκεί κοντά ( http://ee.gigabyte.com/products/page...tra2/download/) κ όταν τον συνδέω ανοίγει αλλά μου βγάζει το μνμ NO VIDEO INPUT κ χωρίς να κάνει το μπιπ. Έχω κάνει τι παρακάτω ενέργειες χωρίς κάποιο ευχάριστο αποτέλεσμα.1. Η κάρτα γραφικών δουλεύει σε άλλον η/υ2. Άλλαξα θέσεις τις μνήμες RAM 3. Τοποθέτησα νέο τροφοδοτικό το όποιο δουλεύει 4. Εριξα μια ματιά στους πυκνωτές αλλά δεν βλέπω κάτι περίεργο5. Τοποθέτησα κάρτα γραφικών pci η οποία δουλεύει 6. Αποσύνδεσα τον σκληρό δίσκο 7. Οι καλωδιοταινειες είναι καινούργιεςΘα ήθελα την γνώμη σας μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο;Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Φεβρουάριος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Άλλη ram δοκίμασες ή έστω δοκίμασες ένα ένα dimm ?Clear bios φαντάζομαι έκανες...Το bios beeper είναι σωστά τοποθετημένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Φεβρουάριος 21, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 CPU κοιταξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Φεβρουάριος 21, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Clear bios ναι έχω κάνει ξέχασα να το πω.H CPU κ το ανεμηστηρακι δουλεύουν όπως κ της μητρικής.Μνήμη RAM δεν έχω να βάλω άλλη ίδιου τύπου αλλά έλενξα ένα ένα τα slots τοποθετώντας τις υπάρχουσες μνήμες, καθώς επίσης κ νέο σκληρό δίσκο.Η θύρα AGP δεν έχει σκουριά.Είναι τελικά η μητρική; Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να επιβεβαιώσω 100%; Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBCR Μάρτιος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 αν δεν ανοιγει καθολου η μητρικη θα ναι και γω το χω παθει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 NO VIDEO INPUTΤο τελευταιο ποστ, της δευτερης σελιδας του νηματος αναφερει μια λυση...Τσεκαρε το [MENTION=16687]Leonapo[/MENTION] αμεσως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάρτιος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Πρέπει να κάνεις ένα clear cmos, και να πατήσεις τον διακόπτη να αποφορτιστεί το ρεύμα από τους πυκνωτές , ή και να την κουνήσεις την κάρτα αριστερά_δεξιά, μπορεί να μην κάνει σωστά επαφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 13, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Kλασσικα προβληματα με μητρικες παλιες!Μηπως προσπαθησες να το καθαρισεις απο σκονες; εχω καψει εναν μια φορα απο στατικο ηλεκτρισμο.Δοκιμασε να κουνησεις την καρτα γραφ. λιγο μηπως και πιασει, γιατι σε ενα αλλο παλιο μηχανημα οταν ηταν καλα τοποθετημενη δεν δουλευε και ηθελε να λασκαρεις λιγο τη βιδα να κρεμασει λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Μάρτιος 26, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Τα δοκίμασα οτι μου προτείνατε κ τελικά χθες το πήγα για ανακύκλωση κράτησα ότι δούλευε κ τα υπόλοιπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Μάρτιος 26, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Η δικιά μου οθόνη ήδη δουλεύει σε dvi κ η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει αλλά κ πάλι τίποτα δεν άνοιξε ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.