Jump to content

Δεν παει αλλο...5202Mhz...Τερματισε το Vcore...

brwmogazos

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FLO [Χθες, στις 12:05]

Ναι καλο θα ηταν.

Αβιτ IC7 rulezzzz ( την εχω ακομα καπου σε μια κουτα.)

Τι πήγα και πούλησα ο χαζός.Board απτα λίγα αυτό:weep:

Αρχική απάντηση από street warrior [Σήμερα, στις 02:31]

Τι πήγα και πούλησα ο χαζός.Board απτα λίγα αυτό:weep:

μια βαλιτσουλα με μια ΒΕ-6, NF7S & IC7

πρεπει να διατηρηθει καθαρα για συναισθηματικους λογους

abit rulezzzz (ή μαλλον used to rule)

Αρχική απάντηση από jax7480

Ενταξει μην λεμε και οτι θελουμε. Οπως ενα MachII GT ή ενα Prometeia δεν θα το παρει ο πλεον noob που απλα θελει να λεει οτι εχει promi και δεν θα εχει ιδεα πως να το στησει ή πως δουλευει ετσι και το skyline δεν το παιρνει καθε ΚΟΥΛΟΣ για να τον πεταξει στην πρωτη στροφη εξω.

ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

φιλικα παντα.

Υ.Γ. Δεν μπορεις να κρινεις κανεναν απο το χομπυ που ακολουθει. Ουτε μπορεις να κρινεις το ιδιο του το χομπυ. Οπως εσυ τα ΣΚΑΣ για αλλη μητρικη, επεξεργαστη και μνημη μονο και μονο για να βλεπεις μεγαλυτερα νουμερα στο 3dmark2001,3dmark2003 ετσι και ο αλλος τα σκαει για να λεει οτι εχει γρηγοροτερο αυτοκινητο, ομορφοτερο σπιτι, περισσοτερα γραμματοσημα, περισσοτερες βαλσαμωμενες πεταλουδες κτλ.κτλ.

ωστοσο ενας φιλος με Ε30 μου ειπε τις προχθες...Ρε σε παει βολτα?

Και εχει δικιο...αυτος εδωσε 6 χιλιαδες και πηρε 200+ αλογα μπλοκε πισωκουνα και μπαινει τρελα πορτισμενος ενω εγω εδωσα 500 ευρω για ενα τσιπακι που μετα απο 2 χρονια θα το πουλανε με 100 ευρω στο φλεα...Πιστευω πως αμα καταπιαστεις με ενα χομπυ τοτε συνεχεια θα τα σκας...ειτε ειναι αμαξι ειτε ειναι πεταλουδες που λες και εσυ...απλα καποια "ασθηματα" ειναι πιο χειροπιαστα απο μια μετρηση στο ΠΙ

Τώρα συγκρίνουμε μήλα με αεροπλάνα, αν κατάλαβα καλά;

Τι σχέση έχει ένα χόμπυ που έχει να κάνει με επιδόσεις στον δρόμο και αδρεναλίνη, με ένα άλλο που αφορά επιδόσεις υπολογιστή και κόντρες με benchmarks;

Θα σου πω εγώ πόση σχέση έχουν: αν κάτι πάει στραβά στο κάθε χόμπυ, στο μεν πρώτο θα αλλάξεις μάπα ή θα μείνεις παράλυτος ή θα κλαίει η κοπέλα σου πάνω από τον τάφο σου, ενώ στο άλλο θα τρέχεις να κάνεις RMA μια μητρική για να μη χάσεις 170.

Τόσο μεγάλη σχέση...

wellcome back !!!

αν μπορεις δοσε μερικα specs παραπανο για το cpu παιζει να εχω το διδιμο αδερφακι του πανο σε μια asus p4c800-e dlx με κατι οραια tccd....

αν μπορεις δοκιμασε να δεις με νερακι ποσο θα παει.... γιατι εγω ειμαι με νερο και πανο απο 4G δεν τον εχω παει ...... λογο του undervoltage της μητρικης.... δινο 1,5 και σε Full load εχω 1,35

• 3 weeks later...

Συνεχιστε ετσι παιδια πολυ καλο overclock.Εχω ενα 3.73 extreme edition και τον δουλεψα στα 4.6Ghz gia λιγο με υδροψηξη 11 και τα φαν στις 1400 rpm kai ηταν στους 42 και full στους 45-46 celsius

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.