brwmogazos Ιούλιος 17, 2004 Author #101 Ιούλιος 17, 2004 οχι αυτο ειναι μεγιστη συχνοτητα που φτανει...για να ειναι στα8ερος τοσο ψηλα πρεπει να εχεισ τρελλη ψυξη και παλι δεν ξερω αν 8α μπορει κανεις να το τρεχει ετσυ...ερμμ...ειχαμε μια φορα με εναν φιλο κατσει και κοιταγαμε ποσο ειχαν τα πραγματα καινουρια που εχω πανω οταν τα πηρα και τα λοιπα και βγηκε γυρω στα 5 εκατομμυρια μαζι με ηχεια-τφτ ο8ονες...ποντικια και ενα σορρο αλλες βλακειες πραγματα.
amgamer Ιούλιος 17, 2004 #102 Ιούλιος 17, 2004 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ουτε αμαξι να εφτιαχνες!μονο το συστημα κανα 1-2 εκκατομυρια δηλαδη ε?ειναι ακριβο χομπι!αλλα αξιζει να τα δωσεις μια φορα κ να τον κρατησεις για κανα 7-8 χρονια!για σταθερο μιλαμε στα 4.6-4.7 ghz?η κ παλι πολλα λεω?????τι ψυξη εχεις υδρογονο???
ea6gka Ιούλιος 17, 2004 #103 Ιούλιος 17, 2004 φιλε βρωμογκαζε ζωη να εχεις να τα χαιρεσαι φιλε μου χαλαλι σου
brwmogazos Ιούλιος 17, 2004 Author #104 Ιούλιος 17, 2004 Οχι το κομπιουτερ τα περισσοτερα...αν σκεφτεις οτι τα τελευταια 2 χρονια εβγαλα πανς απο 3 εκατ.απο την δουλεια στο μπαρ...φοιτητης ημουν αρα δεν δουλευα κανονικα σαν δημ.υπαλληλος...και να σκεφτεις οτι δεν εχει μεινει τιποτα απο αυτα...με 5 χαρτια επαιρνα ενα R1 και εκανα και σουζες αχαχα...για κλαματα η φαση...
brwmogazos Ιούλιος 17, 2004 Author #105 Ιούλιος 17, 2004 και τωρα που μιλαμε για λεφτα...ειναι ενα παλικαρι-μεγαλος νομιζω στο φορουμ που ειμαι μοντερατορ...οχι κανα μεγαλο χεχε και ο τυπος εχει 3.4EE...mach 2 GT...2 coolance EXOS...2 τροφοδοτικα 6? Raptor μπορει και παραπανω και προσπα8ει να με περασει σε σουπερ πι και γενικα να βγαζει 3ντιμαρκ ψηλο...εκει ειναι για γελια...γιατι καιει τα φραγκα του και δεν εχει και γυναικα νομιζω...γενικα για να κοκκορευτει οτι κατι εκανε...ενω απλα σκαει φραγκα παιρνει οτι τελευταιο και δεν πειραζει τιποτα αλλο...γενικα παιζουνε κατι ατομακια πολυ γελιο...
JiMk Ιούλιος 17, 2004 #106 Ιούλιος 17, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 00:30] αξιζει να τα δωσεις μια φορα κ να τον κρατησεις για κανα 7-8 χρονια! Με τίποτα.... αν πας με αυτή τη λογική... τότε αγόραζε pc κάθε χρόνο με 1500
amgamer Ιούλιος 23, 2004 #107 Ιούλιος 23, 2004 εγω παρολο που εχω τρελα με pcs κ με games!!!!θα προτιμουσα να εχω ενα κανονικο pc κ να χω κ μια cbr 600 rr!!!!!!!ασε που με τα λεφτα που χαλανε οι πολυ πορωμενοι!!!!!περνεις κ nissan skyline!!!
brwmogazos Ιούλιος 24, 2004 Author #108 Ιούλιος 24, 2004 εχω ηδη ενα BMW F650GS...αλλα το σιμπιαρακι ειναι ακομα στα πλανα μου...οταν πιασω σωστη δουλεια ομως... αλλοι καπνιζουν...αλλοι πινουν...αλλοι τα τρωνε στις π.... και αυτα λεφτα ειναι και μην σου πω περισσοτερα... ο κα8ενας με το κολλημα του...αλλοι τα δινουν αλλου απο αλλους...καμια φορα λογο περιστασεων...τα σκορπας αλλου αποπου 8ελεις...δεν εχει σημασια γιατι κανεις κατι που σου αρεσει και σε ικανοποιει....το αν ειναι πεταμενα λεφτα...ειναι αλλο 8εμα
DMylonas Ιούλιος 24, 2004 #109 Ιούλιος 24, 2004 Όλα τα λεφτά στα PC και τα μυαλά στα κάγκελα.... Το αυτοκίνητο (ειδικά το skyline) μπορεί να σε πετάξει εκτός σε μια στροφή, που πήρες λάθος και να σε σκοτώσει. Σε αντίθεση με το PC που όσα GHz και αν του δώσεις, δεν πρόκειτε να σε σκοτώσει....Το nVENTIV MACH 2 GT πόσο το έχεις πάρει?
jax7480 Ιούλιος 24, 2004 #110 Ιούλιος 24, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από DMylonas Όλα τα λεφτά στα PC και τα μυαλά στα κάγκελα.... Το αυτοκίνητο (ειδικά το skyline) μπορεί να σε πετάξει εκτός σε μια στροφή, που πήρες λάθος και να σε σκοτώσει. Σε αντίθεση με το PC που όσα GHz και αν του δώσεις, δεν πρόκειτε να σε σκοτώσει.... Ενταξει μην λεμε και οτι θελουμε. Οπως ενα MachII GT ή ενα Prometeia δεν θα το παρει ο πλεον noob που απλα θελει να λεει οτι εχει promi και δεν θα εχει ιδεα πως να το στησει ή πως δουλευει ετσι και το skyline δεν το παιρνει καθε ΚΟΥΛΟΣ για να τον πεταξει στην πρωτη στροφη εξω. ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.φιλικα παντα.Υ.Γ. Δεν μπορεις να κρινεις κανεναν απο το χομπυ που ακολουθει. Ουτε μπορεις να κρινεις το ιδιο του το χομπυ. Οπως εσυ τα ΣΚΑΣ για αλλη μητρικη, επεξεργαστη και μνημη μονο και μονο για να βλεπεις μεγαλυτερα νουμερα στο 3dmark2001,3dmark2003 ετσι και ο αλλος τα σκαει για να λεει οτι εχει γρηγοροτερο αυτοκινητο, ομορφοτερο σπιτι, περισσοτερα γραμματοσημα, περισσοτερες βαλσαμωμενες πεταλουδες κτλ.κτλ.
Kostas7GTR Ιούλιος 24, 2004 #111 Ιούλιος 24, 2004 Γιατί βρε παιδιά κατηγορείτε το Skyline τι σας έκανε ??
ΓιαγκΤ Ιούλιος 24, 2004 #112 Ιούλιος 24, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 10:30] Ενταξει μην λεμε και οτι θελουμε. Οπως ενα MachII GT ή ενα Prometeia δεν θα το παρει ο πλεον noob που απλα θελει να λεει οτι εχει promi και δεν θα εχει ιδεα πως να το στησει ή πως δουλευει ετσι και το skyline δεν το παιρνει καθε ΚΟΥΛΟΣ για να τον πεταξει στην πρωτη στροφη εξω. Τα ακριβά πράγματα τα αγοράζει αυτός που έχει τα χρήματα.Αν είναι και γνώστης είναι ευτυχής συγκυρία. Το σύνηθες, να είναι άσχετος.
brwmogazos Ιούλιος 24, 2004 Author #113 Ιούλιος 24, 2004 To μαχ 2 το ειχα παρει 275 χιλιαρικα περιπου...50 χιλιαρικα φτηνοτερα αποτι ειχαν μιας και ειναι φιλος μου αυτος με το μαγαζι.δεν βλεπω να δια8ετω φραγκα για υπολογιστες πλεον...αν ειναι κατι 8α φτιαξω λιγο το αμαξι η την μηχανη...οποιος εχει σπουδασει εξωτερικο ξερει...αναγκαστηκα βρισκεις ενα χομπυ για να μην στην βαρεσει...απο εκει και περα αν σου αρεσει κολλας με αυτο αφου χρονος υπαρχει πολυς...ολοι οι φοιτητες αγγλια ασχολουνται με υπολογιστες..τελεια....Εγω προσωπικα μιας και αυτα που μου εστελνε ο πατερας μου τον μηνα δεν με φτανανε να περναω και να ασχολουμαι με το χομπυ μου επιασα δουλεια νυχτα...μονο ετσυ μπορουσα και επαιρνα παιχνιδακια...μου εβγαινε και ο κωλος ομως...τωρα μολις κατεβηκα κα ειμαι σπιτι μου...τι 8α πω? πατερα δωσε μου 150 χιλιραικα γιατι 8ελω καρτα γραφικων για να παιζω παιχνιδια? αχχα
Vagouridis Ιούλιος 24, 2004 #114 Ιούλιος 24, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Τα ακριβά πράγματα τα αγοράζει αυτός που έχει τα χρήματα.Αν είναι και γνώστης είναι ευτυχής συγκυρία. Το σύνηθες, να είναι άσχετος. Δεν μενει παρα να συμφωνησω.Και μακαρι ολοι να ειχαμε την δυνατοτητα να αγοραζαμε αυτα που θελαμε .......
brwmogazos Ιούλιος 24, 2004 Author #116 Ιούλιος 24, 2004 νασαι καλα Γιωργο...Κατεβηκα σπιτι κατω Μεγαλοπολη αχαχα...ζεστη ρε γαμωτο....και δεν παιζει και κλιματισμος...8α ξενερωσει το mach 2 μου οταν ερ8ει...χεχε....
amgamer Σεπτέμβριος 11, 2004 #117 Σεπτέμβριος 11, 2004 καλως ηρθες στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!ποτε θα δουμε benchmarks?ειμαι περιεργος να δω τι scores θα φτασεις?μαλλον θα τα παιξει το 3dmark03!!!το φανταζομαι να λεει.....the program is unable to calculate the score!LOL!
brwmogazos Φεβρουάριος 6, 2006 Author #118 Φεβρουάριος 6, 2006 Επεσα πανω στο παλιο μου ποστ αυτο και σκεφτομουν να δοκιμασουμε κατι.Επειδη απο τοτε που ηρ8α ελλαδα δεν ασχολη8ηκα να βρω τα ορια του επεξεργαστη αυτου με την MAX3 που ειναι ακομα stock μιας και περιμενω να παρω και εγω οταν μπορεσει ο Hipro5 το μαχιμαιζερ, σκεφτομουν λοιπον να συγκρινουμε ενα τετοιο συστημα και οβερκλοκ 2 χρονια πριν περιπου με σημερινα hardware.Να εξηγη8ω.Ειμαι με MAX 3, ocz 3700EB, τον ιδιο prescott και προς το παρον με waterchill γιατι το mach 2 gt τα επαιξε και ας ειναι καλα ο hipro5 αποτι μουπε 8α του το παω για "αντιβιωση" να ερ8ει στα καλα του...ενα regass 8α ηταν οτι πρεπει για να παιξουμε λιγο ακομα μαζι του....Σκεφτομαι λοιπον να το ξαναστησω με το φρεον..να βρω την μεγιστη δυνατη λειτουργια του στα8ερα, να μονταρω την MAX3 εκτος και αν αναλαβει αυτη την δουλεια ο Hipro5, και να συγκρινουμε κατα ποσο oi 775, με DDR2 και νεα chipset εχουν προχωρησει σε αποδοση.Δεν ακολου8ω τα γεγονοτα απο τοτε που κατεβηκα ελλαδα, μπηκα και φανταρος και εχασα την μπαλα...τελος ο στρατος ομως εδω και λιγους μηνες και σκεφτομαι να ξαναμπω στην ενεργο δραση συντομα.Δουλιτσα και λιγα φραγκακια να ξοδεψω για 939αριδες η 775 θα δειξει.Τι λετε αξιζει να γινει μια τετοια δοκιμη?αν και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα μαλλον για εσας..οχι για μενα.Πχ μεγιστες ρυ8μισεις για αποδοση και στα8ερο clock στα 4700 πχ οπου να μπορω να τρεξω στα8ερα benchies και ενα καινουριο συστημα στα ιδια μεγαχερτζ ωστε να δουμε τι κερδιζουμε απο καινουριες πλατφορμες...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 6, 2006 #119 Φεβρουάριος 6, 2006 πολυ θα μ'αρεσε μια τετοια ατυπη κοντρα.... αλλα σε επιπεδο καθημερινης χρησης και οχι max post κτλ... (αν και πολυ φοβαμαι οτι κατι "παλιες καραβανες" μπορει να παρουν τα πανω τους και μετα ποιος τους πιανει....)
brwmogazos Φεβρουάριος 7, 2006 Author #120 Φεβρουάριος 7, 2006 Παράθεση Αρχική απάντηση από Κοπρίτης πολυ θα μ'αρεσε μια τετοια ατυπη κοντρα.... αλλα σε επιπεδο καθημερινης χρησης και οχι max post κτλ... (αν και πολυ φοβαμαι οτι κατι "παλιες καραβανες" μπορει να παρουν τα πανω τους και μετα ποιος τους πιανει....) Και βεββαια σε στα8ερη συχνοτητα κα8ημερινης λειτουργιας...αλλωστε 24/7 το τρεχω παντα...τα max post ειναι απλα just for the fun of it.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.