Jump to content

Δεν παει αλλο...5202Mhz...Τερματισε το Vcore...

brwmogazos

Recommended Posts

Τράβα κι ένα Super Pi τώρα στα 300fsb να μας κλείσεις το σπίτι.... lol

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD

Τράβα κι ένα Super Pi τώρα στα 300fsb να μας κλείσεις το σπίτι.... lol

.. Φαντάζομαι 3dmark...:p

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 11:48]

.. Φαντάζομαι 3dmark...:p

Με την Χ800...:hehe:

αχαχα ευχαρισω ...

Shido που χα8ηκες? :D

ετρεχα πραιμ χτες το βραδυ λιγο ετσυ στα 4400 με 1,488-1.532 ρευμα σε φορτιο

κανα εξαωρο σε blend και ειδα οτι ακομα και τα οσιζεντ τα ψυχτρακια 'γλυστρισανε λιγο...χαχα...ειναι ακομα εκει ομως

Πως να τα στα8εροποιησω?να βαλω epoxy? 8ελω κατι βασικα που αν γινει στραβη να μην φαινεται μετα οτι υπηρχαν ψυχτρες πανω...

σκεφτομουν λιγο λογκο κολλα στην μια ακρη του μοσφετ και ελαχιστο as ceramique στο υπολοιπο του μοσφετ...ειναι και πολυ πολυ μικρα ρε γαμωτο...

η να τα παρατησω οπως ειναι?

δεν επεσε κανενα απλα εκεινα τα δυο κοντα στο droop mod μετακινη8ηκαν λιγο

οχι αποψε...τωρα τρεχω μικρο στα 4450 μονο του...

βρηκα και τροπο να χαλαρωσω λιγο τα μοσφετ...εκατσε κουτι...απλα σφηνωνει πολυ ωραια...50αρης ανεμιστηρας που ειχα...αλλα κανει 8ορυβο...8α τον κανονισω με ενα zalman fan speed controller που εχω...και 8α τραβηξω ρευμα απο αλλου γιατι απο εκει τραβαω για τους ανεμιστηρες στην μνημη κανονικα και τρεχουν πολυ αργα για να μην κανουν 8ορυβο...

Οι ψυκτρες πλεον δεν ζεματανε κα8ολου...τιποτα...ουτε ζεστες δεν τις νιω8ω...

mosfet+fan.jpg

Λοιπον

Prime small FFTs

2 ωρες 7 λεπτα...4450mhz...κυριλε...

τωρα του εχωσα μεγαλα ffts και 4500...το ιδιο ρευμα παντα 1.488-1.504

1 ωριτσα τρεχει τωρα στα 4500 με μεγαλα...

5/4 ομως αρα η μνημη ειναι ιδι φρικαρισμενη...211 χεχε...μου φενεται ωρα για ρισταρτ και 3/2

καλα απο ορ8ογραφια παμε...εχω ξεχασει οτι ηξερα...εδω πανω στην αγγλια

ακου το ηδη->ιδι...

αντε γεια...ντρεπομαι πλεον:whistling :o:tomato:

Μήν σκοτιζεσαι με την ορθογραφια..........

4,5 γιγα σε λειτοθργια καθε μερας κατι παραπανω απο καλα.........

Αντε και η μνημη ή καμια bh6.........

Aψογος Μας πόρωσες καλοκαιριάτικα πανω που ηρμησαμε ............Αντε και παραπάνω και πιο σταθερά:)

CONGRATULATIONS for 5152 ghz!

βρωμογαζε?να κανω μια απλη ερωτηση???

ποσο κοστιζει ολο αυτο το συστημα οταν με το καλο μπουν οι καλες μνημες πανω κ μια καλη καρτα γραφικων????

κ μια ερωτηση ακομα...πως τον βρηκες τον cpu?

γιατι εγω σας παρακολουθω εδω κ μηνες ολους σας κ σας θαυμαζω,αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως βρισκετε ολα αυτα?εγω ξερω καταστηματα οπως πλαισιο αντε κ απο e-shop!εσυ πως ηξερες οτι ο συγκεκριμενος ειναι διαμαντι!????

sorry αν φαινομαι βλακας απλως επειδη εχω κατα νου να φτιαξω το ερχομενο καλοκαιρι ενα τετοιο pc θελω να ξερω ποσο κ απο που μπορω να τα βρω!

φιλικα amgamer!

ε μην μου τρως τα 50 εξτρα μεγαχετζ αχαχ

Το συστημα κοστιζει...χμχμ...2 χρονια δουλειας σε μπαρ + 3 χρονια οικονομιες ενω ημουν φοιτητης...οχι κατι για το οποιο μπορεις να εισαι περιφανος...αλλα αναγκαστικα εδω αγγλια επρεπε να βρω ενα χομπι διαφορετικο απο μοτοσυκλετες...

και μιας και αλλαζω κομματια σαν σωβρακα...αστα...

τον επεξεργαστη μετα απο πολυ ψαξιμο τον βρηκα...και μου εκατσε καλος...

για να δουμε...τεταρτη μονιμα ελλαδα...Παμε γερα...χεχεχε

επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετος με το πως ψαχνεις κομματια τετοια....κ που...!κ επειδη θελω κ γω να ασχοληθω αλλα με ενα καλο συστημα που να φτανει τα ορια...οπως το δικο σου για αυτο σε ρωταω κ θελω να μου πεις ακριβως ποσο?εστω κ περιπου.λογικα θα αγγιζει 3000+ Ε ε????ή πολυ λεω??????

sorry για τα 50:)

ειναι σταθερο?στα 5.2?μπορεις να παιξεις ενα ut 2004 ενα 3 ωρο χωρις να παθει τιποτα?

παντος ειστε απιθανοι κ συ κ ο hipro κ τα αλλα παιδια βεβαια αλλα εσεις ειστε το κατι αλλο!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.