Jump to content

Δεν παει αλλο...5202Mhz...Τερματισε το Vcore...

brwmogazos

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Voudas

χμμμ μου φαίνεται θα αρχίσουμε να κυνηγάμε d0...

πρέπει να την έχεις καταβρεί με το παιχνιδάκι σου... άντε να δούμε και κανα τρελό νούμερο για max stable...

Ε0 πες καλύτερα

ocz+ramsink+lot.jpg

ocz+ramsink+profile.jpg

μου ηρ8ανε λιγα καινουρια παιχνιδακια σημερα..ας ειναι καλα το φιλαρακι μου...εστειλα μια SK8V που του ειχα μονταρει για RMA αφου την εκαψε και του εβγαλα το VR και μου εστειλε 3 πακετα απο αυτα που του ζητησα...μονο 3.5 χιλιαρικα μου πηγαν αυτα λοιπον...ενω τα 8 εχουν γυρω στα 6χιλιαρικα το πακετο χωρις μεταφορικα...

Ελπιζω να κανουν δουλιτσα στα MOSFET της ασους μου μιας και τα κουλερμαστερ δεν τα βλεπω καλα...χεχε..

Μπραβο ρε Brwmogaze....Δεν ειμαι οπαδος του overclock,,,αλλα γουσταρω που τη λεμε στους ξενους...

HIpro...πες μας που ειναι η δικη...θα φροντισουμε να ειναι σε...εντονο κλιμα...:devil:

Υ.Γ. Ενας πιτσιρικας λεει οτι οι εικονες ειναι "πειραγμενες"...ρε πως τον λενε,πως τον λενε...

χαχαχαχαχα:p

Τι να του πω????χαχαχαχαχα:laughing:

Αντε ...και καλο 6αρι μολις πιασουν τα κρυα λιγο...:T:

Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 [Σήμερα, στις 15:12]

Μπραβο ρε Brwmogaze....Δεν ειμαι οπαδος του overclock,,,αλλα γουσταρω που τη λεμε στους ξενους...

HIpro...πες μας που ειναι η δικη...θα φροντισουμε να ειναι σε...εντονο κλιμα...:devil:

Υ.Γ. Ενας πιτσιρικας λεει οτι οι εικονες ειναι "πειραγμενες"...ρε πως τον λενε,πως τον λενε...

χαχαχαχαχα:p

Τι να του πω????χαχαχαχαχα:laughing:

Αντε ...και καλο 6αρι μολις πιασουν τα κρυα λιγο...:T:

Πες του οτι εχω και βιντεο στα 5 γιγα...ενα γρηγορο ανεβασμα απο 4400 σε 5030...

:rofl:

Αρχική απάντηση από Brwmogazos

ναι 8α σκασουμε μυτη ολοι οι πορωμενοι...

8α τον "Ψυκτροβολησουμε" :tomato:

Nα τους βάλετε στα @@ και στο κεφάλι όλα τα μπλοκ που έχετε από προμηθέα,eleven κλπ...

να παγώσουν...

Μπράβο για τα 5+GHz αλλά θα πάει και παραπάνω

Εβαλα τα ψυχτρακια πανω...μονο ενα μοσφετ δεν μπορω να σενιαρω αφου ειναι καλυμενο απο την προμιτοτσιχλα και δεν εχει "αερ" αλλωστε και να η8ελα...

Ramsinks+installed.jpg

κοιταξτε τα χαλια τους...την ταινια την ελιωσε σχεδον ο πρεσκοτ στα κουλερμαστερ αχαχ

coolermaster+ramsinks+prescott.jpg

Βρωμόγκαζε όταν με το καλό κατέβεις Ελλάδα μην φέρεις μόνο την mobo απο τον Hipro..

Φέρε και την cpu να δούμε μπας και κάνει κανα τρελλό πάλι ο ΤρελλοΓιώργος....:p :p

πακετο...η μνημη δεν ηρ8ε ακομα...ισως δευτερα γιατι ο τυπας της οσιζεντ ειναι αρρωστος..

η καρτα γραφικων αφαντη...δεν τους ηρ8αν σημερα οι 80 που περιμεναν....ξενερωμα...8α περιμενω να μου στειλει το φιλαρακι μου στην ελλαδα οταν του ερ8ουν...τον ..αχαχα παιζει και αυγουστο ετσυ που καταντησαμε..

γιαυτο και δεν ασχολη8ηκα με benching...

...μπραβο ρε brwmogaze ......του εδωσες και καταλαβε....αντεε....αντε....να ανεβαινουμε για τα 6G.........!!!!!.....φοβερο κομματι παντως.....ευγε:flower: ;)

Του αλλαξες τα φωτα brwmogkaze! Μπραβο!! Και το γαματο ειναι οτι φαινεται οτι εχει και αλλο ζουμι ακομα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.