Jump to content

Αδικαιολόγητη δέσμευση και κατανάλωση μνήμης!

P70

Recommended Posts

τα προγραμματα που μπορει να εβγαλες μπορει να μη τρεχαν στο background.

εχεις 75 processes τα οποια τα μισα σιγουρα δε τα χρειαζεσαι.

κανε μια ξεκαθαριση και μετα βλεπεις

εμπα στο services και αρχισε να κλεινεις..η για αρχη εμπα msconfig και καρτελα startup

επισης λογικο με 12GB ραμ να δεσμευει πολυ παραπανω μνημη το λειτουργικο απο μονο του.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Απάντησε αν θες και στο παρακάτω...

Windows 7 Ultimate?

Original?

Μήπως έχεις βάλει καμιά "πειραγμένη" (modified) έκδοση;

windows 7 ultimate, οχι πειραγμενη, οχι γνησια

Τα ίδια με μένα δηλαδή, τώρα μετά από 7μέρες-18ώρες δεσμεύει 8,2gb.

WOW! :wassat:

και λυση καμια?

Παρτε γνησια παιδια για να μη δεσμευει μνημη :hehe:

:p

Παρτε γνησια παιδια για να μη δεσμευει μνημη :hehe:

:p

Δεν βαριέσαι, πιο φθηνά μου ήρθαν τα 12gb :smoke:

Υπάρχει περίπτωση το λειτουργικό να σέρνεται επειδή καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυθεντικό?

^ Όχι. :)

Λογικά κάποιο dll/service σας το κάνει αυτό, το πως θα το βρείτε είναι το θέμα.

Πάντως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Έβαλα στο after effects μια απαιτητική εργασία και παράλληλα έβαλα ένα 1080p ~11Μbps στον kmplayer. Το βίντεο έπαιζε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

post-16558-1416075885,6802_thumb.gif

Δεν βαριέσαι, πιο φθηνά μου ήρθαν τα 12gb :smoke:

Υπάρχει περίπτωση το λειτουργικό να σέρνεται επειδή καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυθεντικό?

οχι

κατι αλλο φταιει σιγουρα

Πειτε μου οταν κανει το σπασιμο στο video τι θελετε να σας τραβηξω φωτο να δειτε?

Κέρναμε καφεδακι σπιτι σου ναρθω μεσα στην εβδομαδα να κανουμε erase τον δισκο και να ριξουμε καινουργιο λειτουργικο να δουμε τι μπορει να φταιει.

Εγω ειμαι διαθεσιμος.

Κέρναμε καφεδακι σπιτι σου ναρθω μεσα στην εβδομαδα να κανουμε erase τον δισκο και να ριξουμε καινουργιο λειτουργικο να δουμε τι μπορει να φταιει.

Εγω ειμαι διαθεσιμος.

ΩΩΩ Τακη ευγενικοτατη προταση αλλα ειναι 2 μηνων φορμαρισμενο, δεν το ξανακανω απ την αρχη!!!! :hm:

Αν θες να ερθεις να το τσεκαρεις ευχαριστως!

• 3 weeks later...

Ναι, εκλεισα καποια προγραμματα που τρεχανε κατα το startup που δεν ηξερα καν τι ηταν, εκανα uninstall κατι ασχετα progs και εβγαλα 10ημερο σερι με 2,3 δεσμευμενα! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.