HgetisTK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 Μέχρι πρότινος όλα καλά! Κάποια στιγμή και ενώ έκανα έξοδο σήματος στην TV από την κάρτα γραφικών (PixelView GeForce 4 Ti4200), διαπίστωσα ότι η εικόνα στην τηλεόραση εμφανίζοταν αλλοιωμένη και παράλληλα φαινόταν αμυδρά σαν να γυρίζουν άλλες άσχετες εικόνες από πίσω.’λλαξα τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Κατά τύχη και ενώ ξανακοιτούσα τις συνδέσεις στο πίσω μέρος του Η/Υ βγήκε καταλάθος το καλώδιο της κεραίας για του TV-Tuner (Pixelview Play TV Pro). Έκπληκτος βλέπω την TV να μην δείχνει πλέον τπτ παρά μόνο κινούμενες οριζόντιες άσπρες και μαύρες γραμμές. Βάζω το καλώδιο της κεραίας και η εικόνα επανέρχεται σε εκείνο το αλλοιωμένο που λέω παραπάνω. Μετά από πειραματισμούς κατέληξα ότι για να στείλω σήμα εικόνας TV-out απο το PC στην TV (αν και αυτό αλλοιωμένο) πρέπει να είναι και το λογικά αντίστοιχο καλώδιο Composite tv-out(Η/Υ) στην υποδοχή Scart(TV) αλλά και το καλώδιο κεραίας (εξωτερικής, πάνω στην ταράτσα την έχω) και στην TV αλλά και στο TV-tuner.Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει για να λύσω το πρόβλημα και το σήμα για την τηλεόραση που στέλνει η κάρτα γραφικών να πηγαίνει στον προορισμό του μόνο από το TV-out της κάρτας γραφικών και όχι και από την κεραία του TV-tuner?? Μόνο εκεί κατέληξα άλλη εξήγηγση δεν μπορώ να δώσω!! Αν είναι δυνατόν η τηλεόραση να εξαρτάται από το αν το TV-tuner έχει συνδεδεμένη την κεραία η όχι! Τί κουφό είναι πάλι αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 tv tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
HgetisTK Ιούλιος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Δυστυχώς το TV tool δεν έλυσε το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 ...ειχα αντιμετωπισει και εγω καποια προβληματα με το tv-out και nvidia καρτες......συνηθως το προβλημα ηταν οι drivers!!!....για κανε καμια αλλαγη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.