Jump to content

Φασαρία από την GTX470 μου, help!

thanoss44

Recommended Posts

Η βοήθεια που χρειάζομαι είναι ως εξής

Έχω την gtx470, δεν λέω, ειναι πολύ καλή, μπορεί να παίξει full όλα τα παιχνίδια σε ποσοστό πάνω απο 90%, αλλά στα περισσότερα αναγκάζεται να συκώνει τρελλές θερμοκρασίες πάνω απο 90 βαθμούς με αποτέλεσμα να σου παίρνει τα αυτιά ο ανεμεστήρας του.

Προσπαθώντας να παίξεις το πολυ καλό alan wake απλά δεν μπορείς. Είναι φάσεις που θέλεις αρκετή ισυχία για να καταλάβεις το παιχνίδι.

Λέω να στραφώ σε μία gtx570 αλλά δεν ξέρω πόσο φασιαρόζα είναι.

Μπορέιτε να με συμβουλέψετε ως προς τι μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερα επίπεδα βαβούρας:help:

Μπα δεν αξίζει τώρα η 570. Θα σου πρότεινα υπομονή να βγουν οι 6χχ. Μπορείς μέχρι τότε να βάλεις στην κάρτα σου ένα aftermarket σύστημα ψύξης. Αν και μάλλον πρέπει να το παραγγείλεις απέξω.

Καταρχάς ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο. Για να δει κάποιος το θέμα και να βοηθήσει ο τίτλος πρέπει να είναι πάντα συγκεκριμένος.

Στο θέμα τώρα, με την 570 θα έχεις λιγότερο θόρυβο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα σε καλύψει και πάλι, μιας και έχεις πρόβλημα με τον ήχο αυτό. Όλες οι κάρτες αυτές κάνουν θόρυβο.

Δες κάποια βίντεο με τον θόρυβο της 570 και σύγκρινε.

Κάποιες από τις λύσεις που υπάρχουν:

1) Ακουστικά/αύξηση έντασης ηχείων

2) Αλλαγή συστήματος ψύξης που αναφέρθηκε

3) Watercooling

4) Τοποθεσία του case

5) Ηχομόνωση case

Εγώ μπορούσα και έπαιζα με 70% ανεμιστήρα στην 570, δεν με ενοχλούσε. Ειδικά με τα ηχεία ανοιχτά σε normal επίπεδο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gEianh-ukSc]EVGA GTX 570 Fan Speed Noise Comparison - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hYWjsagEsXQ]Nvidia GeForce GTX 570 Sound Test - RipTen - YouTube[/ame]

ακουστικά και ξεμπερδεύεις..άσε που αν έχει αυτοκόλλητο η ψύκτρα αντί για πάστα τολμάς να την τραβήξει μέχρι να βγεί? ή θα πάρεις και το τσιπάκι μαζι?

αν γυρισεις την ψυκτρα πριν την βγαλεις πανευκολα βγαινει...

Μάλλον πρέπει να βελτιώσεις την ροή αέρα μέσα στο κουτί σου.

Αυτό που έχω κάνει είναι να πάρω έναν 12άρη με μεγάλη ροή αέρα (αλλά αρκετά ήσυχο) να τραβάει αέρα από την κάτω πλευρά του κουτιού και να το ρίχνει πάνω στον ανεμιστήρα της κάρτας.

Βέβαια ο ανεμιστήρας θα πρέπει να κάθεται πλάγια αλλά μικρό το κακό.

Με αυτό το κολπάκι έχω 5-10 βαθμούς λιγότερους πάνω στην κάρτα και έτσι ο ανεμιστήρας της να μην χαλάει τον κόσμο.

οκ. μπερδεύτικα. Με after market θα δώ αποτέλεσμα η ίσως. Έχει κανείς εμπερία με κάτι τέτοιο αξίζει?

Mε την accelero ? θα ριξει αρκετα την θερμοκρασια τις καρτας και αρκετα το θορυβο στο 100% αν την βαλεις να δουλευει ισα ισα που ακουγετε

thanks παίδες. Προχώρησα στην παραγγελία της aerocool τελικά γιατι η αγορά καινούριας κάρτα εϊναι ζαλάδα μόνο και μόνο απο τα λεφτά.

Ευχαριστώ και πάλι :T:

η καλυτερη λυση φιλε μου

κορυφαια ψυχτρα με χαμηλες θερμοκρασιες και αθορυβη πολυ ακομα και στο 100%

καλοδουλευτη

Μπα δεν αξίζει τώρα η 570. Θα σου πρότεινα υπομονή να βγουν οι 6χχ. Μπορείς μέχρι τότε να βάλεις στην κάρτα σου ένα aftermarket σύστημα ψύξης. Αν και μάλλον πρέπει να το παραγγείλεις απέξω.

Αξίζει, αλλά... Όντως, καλύτερα να περιμένει διότι θα πέσει κι άλλο η τιμή της 570 όταν βγουν οι νέες.

Απ΄την άποψη ότι πάει από 470 σε 570, όντως δεν αξίζει και τόσο. Αλλά η 470 και 480 έχουν πρόβλημα με θερμοκρασίες και κατανάλωση ρεύματος... Απ΄την 460, 570, 580 διόρθωσε η κατάσταση. Γνωστά αυτά.

Είναι και το άλλο... Αν η 660Ti έχει γύρω στα 270-300 ευρώ και είναι καλύτερη και απ΄την 580 όπως λένε... Τότε θα μιλάμε για την καλύτερη κίνηση. Αν και προβλέπω να'χει κανά 300άρι και βάλε... 330€.

Αποκλείεται να κάνει 300 ευρώ. Πάνω από 400.

Μην περιμένετε πως επειδή θα βγουν οι νέες nvidia θα πέσουν δραματικά οι AMD, μάλλον πάνε να μας την κάνουν και θα είναι τσιμπιμένες οι τιμές και στις δύο, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

Το είπα ήδη αυτό... Σε άλλο σημείο.

Επί παραδείγματι, παίζει να δούμε καμιά αναλογία απόδοσης/τιμής σε σχέση με τις τωρινές 79xx της AMD. Δηλαδή, 7950 ( 400ευρώ ) < 660Τι ( 400+ ) < 7970 ( 500ευρώ ) < 670 ( 500+ ευρώ ) < 680 ( Στο Θεό ) και ούτω καθεξής... Λίγα πάνω λίγα κάτω, δεν έχει σημασία, το θέμα είναι πως πιθανώς κάπως έτσι θα πάει...

Δε το βλέπω η Nvidia να χτυπήσει καλά... Να έφτιαχνε ας πούμε την 660 καλύτερη λίγο απ΄την 7950 και με τιμή 100ευρώ φθηνότερη... Από χλωμό έως κίτρινο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.