xrist Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 Τελευταια με το ανοιγμα του pc εμφανιζεται στη γραμμη εργασιων ενα εργαλειο αναζητησης ''Search Assistant'' και μου εχει σπασει τα νευρα. γκρρρΤο απενεργοποιω απο τη γραμμη εργαλιων αλλα με την επομενη εκκινηση του pc επανερχεται.Ξερει κανεις πως θα το εξαφανισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Ψαξε στα add/remove για κανα περιεργο πρόγραμμα. Αν δεν πετυχει, πηγαινε στο homepage του search και μετα στα FAQ. Καπου εκει θα λεει πως θα το βγαλεις. Την εχω πατησει πολλες φορες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Γιαννη Bρηκα ενα περιεργο προγραμμα το πεταξα αλλα τιποτα.Μπηκα και στη σελιδα που με παει αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι .Καμμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Δωσε μου το λινκ της σελιδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 http://www.blazefind.com/search_results.php?search_string=Search+Here&account_id=1234 Aντε ρε Γιαννη και τη Πεμπτη θα κερασω καφε στην εδρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 http://www.blazefind.com/search_results.php?search_string=Search+Here&account_id=1234 linky Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Φανη-Γιαννη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Eιχε εγκαταστησει αλλο ενα προγραμματακι που δεν το προσεξα.Τελος καλο.Αν Πεμπτη πρωι βρεθειτε κοντα Συνταγμα κερναω καφε.Σας στελνω τηλεφωνο. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.