hatzikiriakos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2012 έχω ένα mail εργασίας του πατέρα μου της μορφής info[MENTION=12210]......[/MENTION].....gr.Του το είχε φτιάξει ένας γνωστός πριν χρόνια και μπαίναμε κανονικάαπο το outlook!Προσπαθώ να μπώ τώρα απο άλλον υπολογιστη και τα μόνα που έχω είναι οι διακομιστές και ο κωδικός πρόσβασης.προσπαθώ να μπώ απο το outlook office & express αλλά τίποταδημιουργώ τον λογαριασμό αλλά δεν μπορεί να κάνει λήψη.μου ζητάει ξανά και ξανά κωδικούε και διακομιστές!για διακομιστέςκαι κωδικό είμαι σίγουρος!μπορώ να αλλάξω το όνομα χρήστη και να βάλω ένα καινούργιο???δεν βρίσκω πώς!!!Ευχαριστώ εξ αρχής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 19, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Να αλλάξεις το info δηλαδίς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzikiriakos Φεβρουάριος 19, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 όχι το όνομα χρήστη που ζητάει το outlook για να μου κάνει λήψη των mailγια να τα ελέγχω και από το σπίτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 19, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 θελει το username του provider.δλδ αν εισαι σε οτενετ τοτε πρεπει να βαλεις τα στοιχεια της συνδεσης του Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzikiriakos Φεβρουάριος 22, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 όταν είχα μπει απο ένα ξαδελφο μου που έχει otenet μου τα άνοιξε κατευθείαν το outlook!εγώ έχω forthnet τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Φεβρουάριος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Αν κατάλαβα το email δεν είναι του provider αλλά ανήκει σε domain απότε δεν θέλει τα στοιχεία του provider. Γιατί δεν κάνεις ένα export το λογαριασμό σου και να το περάσεις στο μηχάνημα του σπιτιού σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzikiriakos Φεβρουάριος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Αυτό έκανα!!Σε ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.