Jump to content




Nephiλiμ

Recommended Posts

δεν συμφωνω εγω τα βρισκω αγγουρια στους ξεμπαρκους...ενω στο ac ειμαι αναμεσα στους 3 πρωτους τις περισσοτερες φορες στα μεγαλα grib

 

Ξέρεις γιατί ?

Γιατί είσαι μέλος του Greek gatherings όπου έχεις προπονηθεί και τρέξει δίπλα στους πιο γρήγορους οδηγούς όλων των εποχών ,κάτσε να κατεβαίναμε στο pcars να σε προπονούσαμε και θά βλεπες που θα ήσουν θα πέταγες :p:D

 

ΥΓ  : Μην κάνεις όρεξη αυτό δεν πρόκειται να γίνει απ΄ ότι φαίνεται ποτέ :p:D

Έγινε επεξεργασία από panosdimp
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

panosdimp

παντα ευκολο μου φαινοταν το ac στους ξεμπαρκους εποχες pad ακομα πιο ευκολο 

 

tanthopo  δεν ετρεξα ρε συ καθολου απλος το ειδα και μου αρεσε,θα τρεξεις?

Έγινε επεξεργασία από kyr..
Link to comment
Share on other sites

Παντως ειδικα τον 1ο αγωνα τον καταευχαριστηθηκα! Νομιζω τερμάτισα 3ος, ενω στον 2ο αγώνα ημουν 1ος και σχετικα με αποσταση ασφαλειας μεχρι να μου γλυστρισει και να τα παρατησω... Τι να πω.. Ισως μου ταιριαζει πιο πολυ το pCars, αφου τερμάτισα σε πιο πανω θεση απο εσένα, ενω αντιθέτως, δε θυμαμαι να σε εχω περάσει ποτέ στο assetto... :-)

Το ξύλο δε θα το φαμε τώρα, αλλα την Κυριακή στο greek gathering, έτσι και δεν καταφερουμε να μπουμε στη 5δα εσυ και στην 10δα εγω :-p

Πάει Τετάρτη κι ακόμα δεν έχω ρίξει ούτε ένα lap στο combo του assetto!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ρε ξεκινησα 4ος στο quali εσυ 6ος δεν το περιμενα να ξεκινησω μπροστα σου ειχες καλους χρονους...αφησα κοσμο να περασει στην αρχη φοβηθηκα... ελειψη προπονησης...βρεθηκα 11ος, ανεβηκα σιγα σιγα στην 5η θεση(ημουν και λιγο τυχερος :p ) και μετα στουκα  :p τερματησα 6ος...Δεν με χαλασε ομως ειχα πολλες μαχες πισω και "καθαρες"

στον δευτερο η βροχη ολα τα λεφτα αλλα δεν μπορουσα να ξαναμπω :( .Στο quali που το πηγα ομως ηταν φοβερα κριμα

 

το g40 junior ολα τα λεφτα για μαχες..ετοιμασου για ρεβανς

Έγινε επεξεργασία από kyr..
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η συμπεριφορά σας νομίζω είναι στα όρια του e-bullying ☺ Εντάξει, το όλο θέμα με τη διαμαχη assetto και το project cars προσωπικά το διασκεδάζω αλλά μπορεί κάποιος να παρεξηγειται. Δε νομίζω πως πρέπει να γίνονται συγκρίσεις. Είναι σαν να συγκρίνουμε formula 1 με formula E περίπου.. Εγώ πάντως το διασκεδάζω και με τα 2, ειδικά σε multi-player Mode.

ρε ξεκινησα 4ος στο quali εσυ 6ος δεν το περιμενα να ξεκινησω μπροστα σου ειχες καλους χρονους...αφησα κοσμο να περασει στην αρχη φοβηθηκα... ελειψη προπονησης...βρεθηκα 11ος, ανεβηκα σιγα σιγα στην 5η θεση(ημουν και λιγο τυχερος [emoji14] ) και μετα στουκα [emoji14] τερματησα 6ος...Δεν με χαλασε ομως ειχα πολλες μαχες πισω και "καθαρες"

στον δευτερο η βροχη ολα τα λεφτα αλλα δεν μπορουσα να ξαναμπω :( .Στο quali που το πηγα ομως ηταν φοβερα κριμα

το g40 junior ολα τα λεφτα για μαχες..ετοιμασου για ρεβανς

Και η στατιστική ανάλυση του αγώνα : http://simresults.net/151007-kc8
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Φοβερα γραφικα οντως...χαιρομαι να το βλεπω.

Τα γραφικα του AC θεωρουνται απλα για την εποχη

 

 

Μιας και πιάσαμε τη συζήτηση ,τα γραφικά σίγουρα μας ενδιαφέρουν αλλά μέσα στον αγώνα δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα εκεί που τα θέλεις είναι όταν απολαμβάνεις τα replay .

Eκεί λοιπόν είναι απείρως καλύτερο κατά τη γνώμη μου το ασσέττο αφού διαθέτει αξιοπρεπέστατα γραφικά και επιπλέον πολύ περισσότερες κάμερες (αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο pcars από τότε που το δοκίμαζα) και επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τη δράση με  αρκετές κάμερες και από τα αυτοκίνητα των συναγωνιστών σου.

Στο pcars έχω την αίσθηση πως χάνω στιγμιότυπα που θα ταν ωραία να τα παρακολουθήσεις κι από άλλες οπτικές γωνίες αλλά και αποστάσεις και πως είμαι εγκλωβισμένος και χωρίς επιλογές εκτός κι αν το έχουν αλλάξει αυτό με τα updates πράγμα που δεν πιστεύω νά χει γίνει.

Για τα physics νομίζω το χουμε καλύψει το θέμα παλαιότερα .

Ενα ακόμα θέλω να πω δεν πρέπει να νιώθει κάποιος ένοχος που παίζει κάποιο παιχνίδι που κάποιοι άλλοι το στιγματίζουν ως arcade γούστα είναι αυτά και σεβαστά αλλά ούτε και να υπεραμυνόμαστε της επιλογής μας με φανατισμό και παρωπίδες προσπαθόντας να βαφτίσουμε το ψάρι κρέας.

Κλείνοντας θα πω  πάλι το γνωστό μεγαλύτερη σημασία έχει η παρέα αυτή είναι η ψυχή των online παιχνιδιών αν υπάρχει παρέα παίζουμε οτιδήποτε ακόμα και pcars :p :p :D

ΥΓ: anthemius συγνώμη για τη σύγκριση  :D αλλά γιατί να μη γίνεται δεν το καταλαβαίνω δεν προσπαθούμε να μειώσουμε κάποιον παίχτη αλλά κάποιους που τα κονομάνε χοντρά  κλπ κλπ κλπ

Έγινε επεξεργασία από panosdimp
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.