Jump to content




Nephiλiμ

Recommended Posts

Pcars Lotus 49 on Watkins Glen. Pre Alpha Build 451

Pcars Lotus 49 on Watkins Glen. Build 451. EVGA GTX 690. Intel I7-3770K. Full settings. - YouTube

Project CARS Pre Alpha Build 461

http://youtu.be/QSH8gcWqXoI

Έγινε επεξεργασία από sebastian
Link to comment
Share on other sites

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_RWhQjsDni4]Gran Turismo 6 vs Project CARS - Sunset Lap Comparison - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hnXkVZDNoQA]pCars v510 - My first ever lap with the new Steam-version: SLS AMG on Mugello - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5vAvxAWEU0Y]pCars v510 - Pagani Zonda R on N[/ame]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Αυτό το build by racers made for racers δεν μου κάθεται καλα.

Αυτό λογικά το λένε επειδή είναι community assisted, αν κοιτάξεις στην ιστοσελίδα τους θα καταλάβεις. Δεν έχει καμία σχέση με τη razer :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Χαχα καλο!:T: αλλού το πάω εγω όμως, ελπίζω να μην χρειάζεται να είμαι racer, με οτι αυτο σημαίνει, για να παίξω ενα παιχνίδι της προκοπής αλλιώς να μας το πουν, να αγοράσω το βιβλίο του Professor μπάς και καταφέρω να φτιάξω το setup.

Link to comment
Share on other sites

Sorry κιόλας αλλά αν δε θες κάτι τόσο sim υπάρχουν κι' άλλα παιχνίδια (NFS, TDU κλπ). Προσωπικά δυστυχώς το βλέπω να φέρνει πιο πολύ σε αυτά παρά σε nKpro πχ από άποψη συμπεριφοράς.

Link to comment
Share on other sites

Χαχα καλο!:T: αλλού το πάω εγω όμως, ελπίζω να μην χρειάζεται να είμαι racer, με οτι αυτο σημαίνει, για να παίξω ενα παιχνίδι της προκοπής αλλιώς να μας το πουν, να αγοράσω το βιβλίο του Professor μπάς και καταφέρω να φτιάξω το setup.

Racer δε χρειάζεται να είσαι. Sim racer όμως μπορείς να γίνεις. Το παιχνίδι από αυτά που βλέπω το πάνε για sim. Και γενικά η εταιρεία που ήταν κομμάτι αυτηνής εδώ SimBin το έχει με τα sims (εξαιρουμένων των shift που είναι άλλου παπά ευαγγέλιο)

Τώρα sim σημαίνει πολλά πράγματα. Πρώτα απο όλα δε παίζεται με keyboard. Kατέβασε αν θες το demo του netkar pro για δοκιμή netKar-Pro version 1.3 Final.

Και γενικά στόχος είναι ο ρεαλισμός, έχει άλλη αίσθηση

Τώρα όταν λες setup αν εννοείς για το όχημα υπάρχουν και τα forums

Πάντως αν θες να κάνεις μια εισαγωγή στο simulation έχει ωραία 101 videakia αυτός εδώ, στο 5ο επεισόδιο μιλάει και για το pCARS.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=c0lqJnCYTWo&list=PLAywC4hctMbmu_9J6vSewjmIoaLtj-Bry]Sim Racing 101 : Why? Wheels and Hardware (Ep1) - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα ειναι κατα πόσο sim θα γίνει. Στο pc έχουμε τρελαθεί στο sim, αλλα καλα αλλα όχι. Εγω δεν θέλω sim θέλω ΠΑΙΧΝΊΔΙ με σοβαρά γραφικα, σοβαρή οδική συμπεριφορά και χωρίς αυτές τις αηδίες στο setup π.χ. Rebound bumping. Δυστυχώς στο pc πάμε απο το ενα άκρο στο άλλο ή θα ειναι τέρμα sim ή θα ειναι τέρμα arcade. Το καλύτερο που έχω παίξει και έκαψα 2 φορές το cd ηταν Forza Motorsport 1, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο; Μάλλον όχι και δεν τους ενδιαφέρει αποτι φαίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Rfactor 1-2, GTR 1-2 τα formula 1 τις EA, iracing, formula truck ειιναι κάποια που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Στην αντίπερα όχθη ειναι οι βλακείες της codemasters, μέση λύση ειναι μόνο το shift και αυτο δεν το λες και κάτι το ιδιαίτερο.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
Link to comment
Share on other sites

Rfactor 1-2, GTR 1-2 τα formula 1 τις EA, iracing, formula truck ειιναι κάποια που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Στην αντίπερα όχθη ειναι η βλακείες της codemasters, μέση λύση ειναι μόνο το shift και αυτο δεν το λες και κάτι το ιδιαίτερο.

Πέρα απο την πλάκα καλό sim βγαίνει κάθε δευτέρα παρουσία ενώ αρκεϊδούμπες ξεπετάγονται όλη την ώρα.

Πάντως αυτά τα sims είναι προ Χριστού έτσι. Το gtr 2 πχ βγήκε το '06. Next gen sim έχουμε ποιά? Το rfactor 2 και....??? (άντε και το iracing που εξελίσεται συνεχώς αλλά καλύτερα πάρε αληθινό αμάξι με τόσα $$ που ζητάει) :bye:

Νομίζω κατάλαβα τι θέλεις, κανένα semi-sim. Γιατί κακά τα ψέματα τα NFS απο άποψη "φυσικής" είναι λες και συμβαίνουν σε άλλο σύμπαν(και καλά κάνουν, αν το underground ήταν sim θα μας άρεσε όταν ήμασταν 14?) αλλά και τα πολύ hardcore sims μπορεί να γίνουν αρκετά βάναυσα για τον μέσο άμαθο χρήστη.

Εκεί έρχονται τα forza, gran turismo και για αυτό έχουν δείρει. Δυστυχώς semi-sims στο pc δε θα έλεγα οτι έχουμε πολλά και καλά, σε αντίθεση με τις κονσόλες.

F1 2012 έχεις παίξει? Εαν σου αρέσουν τα open wheelers δοκίμασέ το, arcade δε το λες αλλά ούτε και sim. Απο setup έχει κάτι βασικά και δεν είναι και απαραίτητα, απο εσένα εξαρτάται πόσο sim θες να το δεις. Υπάρχουν έτοιμα setups ούτως ή άλλως παντού

Πάντως αν σκεφτείς τι input συσκευή έχει ο κάθε ένας θα καταλάβεις γιατί εμείς δεν έχουμε forza

Υπολογιστής->Πληκτρολόγιο(καλό μόνο για arcade)

Κονσόλα->Gamepad(πολύ καλό για semi-sim και arcade)

Υπολογιστής->τιμονιέρες και όχι πολλές σε αριθμό(sim)

Ναι gamepads έχουμε και στο pc και τιμονιέρα έχει και ο κονσολάς αλλά τις εταιρείες τις νοιάζει η μαζικότητα για να έχουν κέρδος.

Έγινε επεξεργασία από D4rkst3EL
Link to comment
Share on other sites

Είμαι φανατικός F1 τα έχω όλα αυθεντικά αλλα παίρνουν βελτίωση στο πως πατάνε τα μονοθέσια. Είχα κατεβάσει ενα BMW μονοθέσιο που είχαν βγάλει official στο rfactor και η συμπεριφορά ήταν απίστευτη, κάτι τέτοιο ζητάω και εγω αλλα με τις επιλογές στο setup όπως forza, gtour και τα λοιπά τόσο δύσκολο τους είναι;

P.s με τιμόνι είμαι και εγω Logitech momo, τώρα θα δώ αν θα το αλλάξω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.