Spyrious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2012 Καλησπέρα.Τώρα το απόγευμα άνοιξα τον firefox και έκανα μια αναζήτηση στο google.Πλέον δεν μου βγάζει αριστερά την στήλη που είχε τις επιλογές εικόνες κτλ.Έψαξα παντού δεν βρήκα τρόπο να το επαναφέρω.Επίσης καθάρισα και τα cookies αλλά πάλι τίποτα.Εσάς το βγάζει;Ή μήπως το κατήργησε πάλι η google; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Καλησπέρα.Τώρα το απόγευμα άνοιξα τον firefox και έκανα μια αναζήτηση στο google.Πλέον δεν μου βγάζει αριστερά την στήλη που είχε τις επιλογές εικόνες κτλ.Έψαξα παντού δεν βρήκα τρόπο να το επαναφέρω.Επίσης καθάρισα και τα cookies αλλά πάλι τίποτα.Εσάς το βγάζει;Ή μήπως το κατήργησε πάλι η google;Φιλε Σπυρακο, προσωπικα μου εμφανιζει την αριστερη στηλη κανονικοτατα!Με μια μικρη διαφορα:Τρεχω Chrome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Μπα.Επίσης ενώ έχω ενεργοποιημένο το instant μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Google Instant δεν είναι διαθέσιμο. Πιέστε Enter για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση. Μάθετε περισσότερα"Δεν ξέρω μπορεί να παίζει ρόλο το τελευταίο update τοθ nightly x64 που τρέχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Φεβρουάριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Απο Αλεπου μερια δεν γνωριζω και πολλα!:...:Μηπως το G.Instant τρωει πακετα λογω ταχυτητας συνδεσης;;; [χλωμο το ''κοβω''] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 18, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Ένα-δυο screenshots θα βοηθούσαν πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 18, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Ορίστε κύριοι και ευχαριστώ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Το link της αναζήτησής σου μου βγαίνει έτσι:http://www.google.gr/search?q=the+lab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-aΑλλά εσένα βγαίνει σιδηρόδρομος. Κάνε clear cache και δες μήπως σου φταίει και η Nightly build που χρησιμοποιείς. Επίσης, τσέκαρε ένα ένα τα addons σου απενεργοποιώντας τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 18, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Έτρεξα 3 φορές ccleaner.Απενεργοποίηση όλα τα addons και επίσης έκανα copy paste to λινκ σου και πάλι τα ίδια.Μέχρι πριν απο ~ 2 ώρες ήταν όλα κομπλέ.Τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 19, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Περιμενε μεχρι το βραδυ που θα βρει η επομενη εκδοση της Nightly.Γενικοτερα σε Nightly συμβαινουν αρκετα παραξενα.edit:Μολις τωρα το ειδα και εγω με nightly build, για καποιο λογο το γοογλε νομιζει οτι μπαινεις απο κινητο/ipad κτλκαι σε βαζει στη mobile εκδοση.Γιαυτο χαθηκαν οι επιλογες απο τα αριστερα.Αν αλλαξεις τον user agent σε οτιδηποτε αλλο π.χ chrome(lol) ή firefox 4 στο βγαζει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 19, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Περιμενε μεχρι το βραδυ που θα βρει η επομενη εκδοση της Nightly.Γενικοτερα σε Nightly συμβαινουν αρκετα παραξενα.edit:Μολις τωρα το ειδα και εγω με nightly build, για καποιο λογο το γοογλε νομιζει οτι μπαινεις απο κινητο/ipad κτλκαι σε βαζει στη mobile εκδοση.Γιαυτο χαθηκαν οι επιλογες απο τα αριστερα.Αν αλλαξεις τον user agent σε οτιδηποτε αλλο π.χ chrome(lol) ή firefox 4 στο βγαζει κανονικα.Απο που αλλάζει ο user agent;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 19, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Ψαξε για user agent switcher στα addons του μοζιλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 19, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Oκ.Το βρήκα και το έβαλα σε ff4.Τώρα παίζει κανονικά.Μόλις γίνει update θα δοκιμάσω πάλι.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.