Jump to content

cpu cooler

andreasosfp

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Έχω έναν Ε6600 με στοκ ψύχτρα. Πρόσφατα η 8800 gtx τα έφτυσε και περιμένω να παραλάβω μία hd 4890. Επειδή σκοπεύω να περιμένω κανά δίμηνο για να κάνω αναβάθμιση (αναμονή για ivy bridge και kepler), έχετε να μου προτείνετε καμία ψύχτρα μέχρι 20-30 ευρώ για να τον ανεβάσω λίγο για να παίζω πιο άνετα τα νέα παιχνίδιά; Αξίζει να τον κάνω overclocking;

Ναι αξίζει να κάνεις overclocking. Έχω τον ίδιο επεξεργαστή και από 2.4 τον έχω πάει στα 3.1 (τόσο με άφηναν οι μνήμες και η μητρική) και έχω δει διαφορές και στην καθημερινή χρήση και στα παιχνίδια. Πάρε μια καλή που να είναι συμβατή και μετά την αναβάθμιση.. Εγω έχω αυτή THERMALTAKE CLP0539 ISGC-300 - - E-SHOP.GR, και με το κλοκάρισμα έχω σε idle/χρήση Internet 30C και στους πυρήνες 37-39C. Όταν παίζω παιχνίδια δεν έχει πάει ποτέ πάνω 65 (οι πυρήνες)..

Εϊναι πάρα πολύ αθόρυβη σε βαθμό που ξεχνάς ότι είναι ανοικτό το Pc. Οι θερμοκρασίες που σου είπα είναι για 1063rpm και αν θυμάμαι καλά πάει μέχρι τα 1300, απλά αυτή είναι η χειμερινή ρύθμιση

Έχω σε ένα C2D 6300 αυτήν COOLER :: Cpu Cooler Xigmatek Loki SD963 for Intel and AMD Socket 775 / 1155 / 1156 / 1366 / AM2 / AM2+ / AM3 - Visionstudio.gr με πολύ καλές θερμοκρασίες και πραγματικά δεν την ακούς , όταν βέβαια δουλεύει χαμηλά. Αν δε βρεις κάτι σε μτχ θεωρώ ότι είναι μία τίμια λύση.

CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler (RR-B10-212P-GP) - Ψύκτρες - plaisio.gr

CoolerMaster Hyper TX3 Cpu Cooler (RR-910-HTX3-GP) - Ψύκτρες - plaisio.gr

Συγκεκριμενα την TX3 την εχω βαλει σε ενα φενομ 965 και εχουμε δει αισθητη διαφορα σε θερμοκρασιες..

Το πλαίσιο γιατί δίνει 6 μήνες εγγύηση σε κάποια εκθεσιακά κομμάτια ενώ εργοστασιακά πρέπει να έχουν 2 χρόνια;

Επιτρέπεται αυτό; Όταν ρώτησα έναν υπάλληλο μου είπε ότι δίνουν 6 μήνες επειδή είναι χρησιμοποιημένα. Ξέρετε τι παίζει;

Πάρε μία άποψη για τις ψύκτρες Coolermaster Intel LGA775 Heatsink Temperature Comparisons - Vortex Plus FrostyTech Review , αλλά αν χωρά η A70 και την βρεις σε αυτή την τιμή , νομίζω ότι είναι καλύτερη από όλες.

Λοιπόν κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι δεν θέλω να χρειαστεί να βγεί η μητρική για να βάλω την ψύχτρα. θα ήθελα να μου προτείνεται ψύχτρες που κουμπώνουν εύκολα πάνω στην μητρική. 'Αρα ψύχτρες σαν τις Α70, Α50 αποκλείονται. Το κόστος συν τα μεταφορικά και αντικαταβολή να μην υπερβαίνει τα 30 ευρώ maximum. Aνυπομονώ να δω τις προτάσεις σας :)

Η Α-70 που εχει το πλαισιο οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλη ενοτητα σε αυτη την τιμη ειναι το εκθεσιακο κομματι χωρις κανενα παρελκομενο ουτε βασεις ουτε ανεμιστηρες ουτε τιποτα. Πηγα και εγω να την παρω και εκανα μεταβολη. Την βρηκα σε αυτην την τιμη σφραγισμενη με ολα τα παρελκομενα στο The Mall και πραγματικα ειναι πολυ καλη. Απλα ειναι πολυ μεγαλη πραγμα που δεν φαινεται στην φωτογραφια. Δηλ σε Cosmos S χωραει μονο αν βγαλεις τον πλαινο ανεμιστηρα. Αλλα απο αποδοσεις ειναι απο τις καλυτερες

Τελικά παρήγγειλα την zalman cnps5x perfoma μιας και την βρήκα 20 ευρώ μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή και θα την έχω σε 2 μέρες το πολύ. Η Hyper TX3 Evo θα μου ερχόταν σε 10 μέρες και 24 ευρώ συνολικό κόστος γι΄ αυτό και προτίμησα την zalman. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Μακάρι να αξίζει τα λεφτά της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.