Rukunas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2012 Είναι ακόμη ένα τέτοιο thread lol.Έχω max budget τα 1300 ευρώ και το θέλω για gaming:-Αξίζει κατά την γνώμη σας να εξαντλήσω το budget μου ή το ποιοτικό gaming είναι εφικτό και φθηνότερα?Το ρωτάω αυτό γιατί με ενδιαφέρει κυρίως το συνεπές performance και το καλό framerate στα games.Πάντως θεωρώ ότι τα 1000 ευρώ για κούτι είναι μια καλή αρχή(?).-Έχει νόημα το να επιδιώξω να χτίσω ένα σύστημα με αντοχή στον χρόνο?Οι προτάσεις σας με builds θα με βοηθούσαν πολύ γιατί έχω πολύ καιρό που ψάχνω μόνος μου χωρίς να βγάζω άκρη λόγω απειρίας και ασυμβατότητας ορισμένων κομματιών.Άπ'την άλλη δεν θέλω τα έτοιμα κούτια που πλασάρει η κάθε τελειωμένη αλυσίδα.Οτιδήποτε βρίσκεται λάθος στο σκεπτικό μου σχετικά με το κτίσιμο παραθέστε το μαζί με ένα καλό build παρακαλώ.Επίσης sorria που το πρώτο μου post είναι want thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Gigabyte GA-Z68X-UD5-B3 | Skroutz.grIntel Core i5-2500K Box | Skroutz.grScythe SCMG-3000 | Skroutz.grCorsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24) | Skroutz.grAsus Radeon HD 6950 1GB | Skroutz.grOCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB | Skroutz.grCoolerMaster Elite 430 | Skroutz.grSilverstone Strider Essential 700W | Skroutz.grDell Ultrasharp U2311H | Skroutz.grΔεν υπολογισα ποσο βγαινουν.Κανε εσυ τη σουμα.Λογικα κοντα εχω πεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rukunas Φεβρουάριος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Πολύ ωραίο build.Σε γενικές γραμμές χρειάζεται ψύκτρα η gpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Ψυκτρα αν θες το pc σου να μην κανει πολυ θορυβο , αν θες να εχει 20 βαθμους χαμηλοτερη θερμοκρασια και αν θες να πας πανω απ τα 4 γιγα με overclocking - ναι ειναι απαραιτητη.Αν θες φασαρια και να βαραει 70 βαθμους + και δεν σε ενδιαφερει το overclocking - δε χρειαζεσαι ψυκτρα.Μια μικρη αλλαγη μονο με αυτες τις μνημες αντι για τις corsair - γιατι δεν τις βρηκα χτες βραδυ.Οι corsai μπορει να βρισκουν στο cooler με τα ψηλα φινς που εχουν.edit εγραψες αν χρειαζεται ψυκτρα η gpu - νομιζα οτι εγραψες cpu.Για gpu τα ιδια ισχυουν ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Φεβρουάριος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Ωραια η συνθση του Narzul. Θα σου προτεινα να τρεξεις μπας και προλαβεις τη μητρικη επειδη η τιμη ειναι απιστευτα καλη και λεει οτι εχει περιορισμενο αριθμο τεμεχιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 19, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Ωραια η συνθση του Narzul. Θα σου προτεινα να τρεξεις μπας και προλαβεις τη μητρικη επειδη η τιμη ειναι απιστευτα καλη και λεει οτι εχει περιορισμενο αριθμο τεμεχιων. Nαι αλλά υπάρχει μονο στο stock house.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Φεβρουάριος 19, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Μαλλον εξαντληθηκε Οποτε μαλλον θα πας σε κατι τετοιο Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3 | Skroutz.gr Εκτος αν δεν ασχολεισαι με οc οποτε μπορουμε να βρουμε και κατι πιο οικονομικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rukunas Φεβρουάριος 19, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Ναι ρε φίλε η αλήθεια είναι πως την συγκεκριμένη gigabyte που παράθεσε ο Narzul την είδα σε πολύ λίγα μαγαζιά σε γενικές γραμμές.Σχετικά με την asus κάρτα ποια είναι η γνώμη σας?Αξίζει 2gb κάρτα για ένα futureproof μηχάνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 19, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 1 γιγα μνημης στην gpu σε σχεση με 2 γιγα , αν δεν παιζεις σε μεγαλες αναλυσεις (πολυ παραπανω απο 1920*1080 δλδ) δεν παιζει να δεις διαφορα.(ουτε εγω που παιζω 2560*1440 παιζει να δω διαφορα - με τρεις οθονες 22αρες ταυτοχρονα ισως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.