Chosen Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell αυτό το οδηγό το εγκαθιστά μόνο του την πρώτη φορά που το τρέχεις. Δε ξέρω αν λέγεται σίγουρα ΙΟ.DLL αλλά σημασία έχει ότι είναι ένας από τους hide. Τώρα δηλαδή είσαι οκ? Με 1Τ ή 2Τ παίζεις? Με τι ψύξη είσαι? Οχι, τον οδηγο τον βαζαν οι παλιοτερες εκδοσεις του A64 Tweak0r, το 0.31 βαζει κατευθειαν το σωστο. Τι "με τι ψυξη;" ρε χαϊβανι; Τραβηξα δυο σωληνες κατω απο το λαπτοπ και εχω τις μνημες στο αζωτο... (εχεις δικιο παρεπιπτοντως... ) Πι.Ες: Ειμαι με 1Τ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 25, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 πλάκα έκανα βρε κουτό (για την ψύξη) Δηλαδή τώρα παίζει κανονικά απ ότι κατάλαβα... να ξέρω να μην ανησυχώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi Σεπτέμβριος 25, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Από οθόνη πως πάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από svizi Από οθόνη πως πάει? Η οθονη ειναι απιστευτα καλη σε ποιοτητα και αποκριση, αλλα εξακολουθω να εχω το προβλημα που δεν ξαναναβει μετα απο κλεισιμο της ή απο Power options. Οχι οτι χρειαζεται να την κλεισω ποτε ή οτι με χαλαει σα μηχανημα, αλλα μονο αυτο λειπει για να το χαρακτηρισω "τελειο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.