Jump to content

Το καινούριο μου παιχνίδι.

Guest

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
  Παράθεση
Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 00:50]

Ακριβώς το ίδιο.Πήγαινε σε καμμιά palma ,πάρε 10 μέτρα (ναι 10 μέτρα,άλλωστε δεν το πουλάνε με το κομμάτι) καλωδιο spiral-5 ευρό έχει (αν δεν καταλάβει,εξηγησε του τι θες να κάνεις) και ξεκίνα κόβοντας κομμάτια των 15-20 cm .Ξεκίνα με το μέσα μέρος του κουτιού και σταδιακά προς τα έξω.Πρόσεξε τα καλώδια των 2 πλαινών fans,μην τα "δέσεις" πριν βεβαιωθείς οτι η πόρτα ανοίγει κανονικά μέχρι τέρμα.Μετά βαλε το spiral και εκεί.Σένσορες έβαλα στο cpu sink,στους δίσκους και στον πάτο.Επίσης σου προτείνω να απενεργοποιησεις το εμπρός led της Ττ (μαύρος διακόπτης στο κέντρο) είναι σαν λουνα-παρκ.Αυτά, ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε.:) :)

Έχουμε και λέμε.

Τι είναι το palma? Όνομα καταστήματος? Δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο εδώ στη Κρήτη.

Τους sensores πως μπορώ να τους βάλω?

Το εμπρός led μπορεί να είναι συνέχεια αναμένο (σπρώχνεις τον μοχλό προς την άλλη μεριά).

Παράθεση
Για τα καλλωδια θα παρεις ενα πακετακι sleeving σε οτι χρωμα θες φιλε μου κ θα εισαι οκ μια για παντα!

Από που και τι τιμή περίπου?

Κάτι ακόμα. Στο πίσω μέρος του κουτιού που βγαίνουν οι θύρες (PS2, USB, ethernet, κτλ) της mobos μου (nf7-S) το καπάκι που είχε το κουτί, δεν κάνει. Τώρα τι κάνουμε? Που βρίσκω ένα τέτοιο?

Palma είναι αλυσίδα ηλε/κου εξοπλισμού,βρες κάτι παρόμοιο.Τους σένσορες θα τους κολλήσεις με την άσπρη ταινία που έχει μέσα στη συσκευασία κοβοντάς την.Γιά το καπάκι ή μητρίκη σου,πρέπει να είχε το δικό της μέσα στη συσκευασία,βάλε αυτό.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από wrong method

Palma είναι αλυσίδα ηλε/κου εξοπλισμού,βρες κάτι παρόμοιο.Τους σένσορες θα τους κολλήσεις με την άσπρη ταινία που έχει μέσα στη συσκευασία κοβοντάς την.Γιά το καπάκι ή μητρίκη σου,πρέπει να είχε το δικό της μέσα στη συσκευασία,βάλε αυτό.

Οκ θα ψάξω για κάτι παρόμοιο. Το πακετάκι sleeving που ανέφερε ο Βασίλης τι λέει?

Που είναι η άσπρη ταινία? Στους σένσορες απάνω έχει κάτι σε στυλ διαφανή πορτοκαλί. Αυτό κόβω? Πως το κόβω?

Το καπάκι δυστυχώς δεν το έχω. Μάλλον θα περιμένω κανέναν να πετάξει το δικό του. :p (ε ρε που έμπλεξα, να ψάχνω για καπάκι :hehe: )

μμμμ...τωρα ειδα οτι εισαι κρητη...αλλα πιστευω οτι αμα πας στα multirama εκει(δεν εχει multirama ekei konta soy?)k τους πεις να φερουν αμα δεν εχει,θα φερουν!Τa sleeves ειναι πολυ πιο ωραια απο τα πλαστικα σπιραλ,αλλα λιγο πιο δυσκολα στην τοποθετηση....!Ειναι σαν...πουκαμισακια για καλλωδια...!10 με 15 ευρω πρεπει να εχει το πακετο κ βγαινουν κ σε κοκκινα που θα ταιριαζουν με το κουτακι σου....!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ριξε μια ματια κ εδω......http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2779&highlight=sleeving

Έχουμε multirama. Ελπίζω να έχουν ή να φέρουν γρήγορα για να προλάβω να κάνω την δουλειά πριν πάω διακοπές. Αύριο ίσως πάω ανάλογα με τι ώρα θα μου φέρουν τον σκληρό.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Μεγειά το Case Φιλε μου !!!

Ευχαριστώ. :daisy:

Πήγα στο multirama και τον ρώτησα για τα πακετάκια sleeving. Μου έδειξε σε ένα site τι έχει (δεν κοίταξα url) και είδα Sleeving Installation Kit και Sleeving Installation Finish Kit. Ποια η διαφορά τους? Λόγω του ότι είναι νέα προϊόντα, μου είπε ότι μάλλον θα τα έχει το απόγευμα. Τότε θα ξαναπεράσω για να ρίξω μια ματιά κι αν είναι παραγγέλνω και τίποτα στρογγυλά καλώδια IDE.

wrong method με τα καλώδια των σκληρών στην κάτω μεριά τι έχεις κάνει? Πως τα έχεις διπλώσει? Θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να παραθέσεις μία φώτο.

Πήρα 2 xround IDE cables της Τt (10Ε το καθένα) ο master στο πρωτο slot,slave στο τρίτο,διπλώνεις το υπόλοιπο αναμεσα τους.

δεν έχω καλύτερη φωτό αυτή τη στιγμη ή κάμερα κάνει διακοπές στη Λήμνο.

post-1006-1416071088,7429_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Τελικά το κουτί δεν το έφτιαξα. Με προλάβανε οι διακοπές. Μου βγήκε και το βίσμα του rear fan που αλλάζει τις στροφές και είναι συνέχεια στο full κι άντε να βρίσκω ίδιο fan τώρα. Θα πάρω αύριο το πρωί την στην checkmate μπας κι έχουν το ίδιο (Thermaltake blue led fan 90mm).

Πριν φύγω πήγα στα multirama για sleeving kit αλλά @@ μπλε (με το συμπάθιο). Μου έλεγαν να έρθω την επόμενη και στο τέλος μου είπαν ότι κάνουν μόνο για τα καλώδια του τροφοδοτικού. Ούτε που ρώτησαν για την διαφορά μεταξύ sleeving kit και sleeving installation finish kit (που υποτίθεται αυτό θα ρωτούσαν).

Τα καλώδια τα έχω φτιάξει κάπως καλύτερα τώρα αλλά μάλλον θα κάνω αυτό με το σπιράλ. Φώτος θα παραθέσω μόλις το ετοιμάσω (ίσως αργήσω λιγάκι...) και μάλλον θα δανειστώ την digital camera ενός φίλου μου για καλύτερη ποιότητα στις εικόνες.

Καλορίζικο και από εμένα και καλή τύχη με τα καλώδια. Εγώ στο δικό μου Tt Xaser III ακόμα προσπαθώ να τα μαζέψω αλλά ποτέ δεν μένω ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Πηγαινε κ στο hacshop ειδα οτι εχουν πρασινο φωσφωριζε αν σε ενδιαφερει!Γενικα κανε ενα τουρ σε ολα τα πισισομαγαζα εκει να δεις αν εχουν sleeving kit...ολο κ καπου θα παιζει κατι!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Πηγαινε κ στο hacshop ειδα οτι εχουν πρασινο φωσφωριζε αν σε ενδιαφερει!Γενικα κανε ενα τουρ σε ολα τα πισισομαγαζα εκει να δεις αν εχουν sleeving kit...ολο κ καπου θα παιζει κατι!

Πήγα από εδώ, πήγα από εκεί, πουθενά sleeving kit. Μέχρι και στην checkmate ρώτησα.

Τα καλώδια του hardcano τα έχω βάλει δεξιά της μητρικής και πίσω από τους IDE drives. Τα στριμώχνουν εκεί τα καλώδια IDE έτσι όπως τα έχω φτιάξει. Μετά είναι κάτι καλώδια μαζεμένα κάτω από την SB. Δεν είναι και κάτι το συνταρακτικό αλλά προσωρινά είναι μια πολύ καλή λύση.

Σε ποιο κατάστημα μπορώ να βρω spiral καλώδιο εδώ στη Κρήτη? Μην μου πείτε να ψάξω ένα ένα τα μαγαζιά γιατί έχω βαρεθεί να μπαίνω στο κατάστημα του κάθε άσχετου και να μου λέει πίπες.

Σε μαγαζι με ηλεκτρονικα η ηλεκτρολογικο θλικο ρωτα!

Ακου τωρα κ κατι αλλο να γελασεις!Πριν 2 χρονια...οταν δεν ηξερα οτι υπαρχει σλιβινγκ,εκοβα καλαμακια κατα μηκος,τα εβαφα με σπρει οτι χρωμα ηθελα,τα εβαζα στα καλλωδια κ στην συνεχεια τα κολλουσα στις ακρες με μονωτικη του ιδιου χρωματος......!Καλο εεεε????

Τι θελω να σου πω με αυτο εεε???Κανε κ εσυ το ιδιο αμα δεν βρεις τιποτα!!!!:p :p :p

• 1 month later...

Έπειτα από πολύ "κυνηγητό" για να έρθει ένας φίλος μου με την ψηφιακή του στο σπίτι μου, έβγαλα επιτέλους φωτογραφίες το Xaser V6000A. Και μαντέψτε κάτι. Είναι τακτοποιημένα τα καλώδια. :p

Οι εικόνες είναι περίπου 1600χ1200 και για αυτό τις ανέβασα αλλού και τις παραθέτω σε λινκς για να τις απολαύσετε στο μέγιστο. :worship:

Μία από μπροστά (χωρίς φλας)

Foto1

Μία από το πλάι (χωρίς φλας)

Foto2

Κάτω από την Audigy 2 κανένα καλώδιο από το hardcano :p (χωρίς φλας)

Foto3

Μία κοντινή για να καταλάβετε που έχουν μαζευτεί τα καλώδια :hehe: (με φλας)

Foto4

Λίγο πιο μακρινή για να δείτε πάλι τα καλώδια :hehe: (με φλας)

Foto5

Κλειστά τα φώτα και η φώτο από μπροστά (χωρίς φλας)

Foto6

Κλειστά τα φώτα πάλι αλλά η φώτο από το πλάι (χωρίς φλας)

Foto7

(Και η τελευταία :p) Από το πλάι με κλειστά τα φώτα πάλι (με φλας)

Foto8

Ακούω γνώμες τώρα. :tw:

Λοιπόν από τις 3 πρώτες δεν καταλαβαίνω και πολλά,αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να κατεβάσεις τα molex στο πάτωμα.Θα βοηθήσει το airflow.

Το flopy cable είναι Tt;

Καθάρισε τα φίλτρα σου,κάθε 15 μέρες,μαζεύουν αρκετή σκόνη σε 24/7 λειτουργία.Μην ξεχάσεις το εμπρός για τους δίσκους.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες? Τα molex κάτω χαλάνε την αισθητική (τουλάχιστον κατεμέ).

Το FDD είναι TT.

Οκ για τα φίλτρα :T:

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Hero

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες? Τα molex κάτω χαλάνε την αισθητική (τουλάχιστον κατεμέ).

Το FDD είναι TT.

Οκ για τα φίλτρα :T:

Δεν διακρίνω πολλές λεπτομέρειες στις 3 πρώτες φωτό,ενώ οι υπόλοιπες φαίνoνται καθαρότερα.Για τα molex είναι υποκειμενικό το θέμα, οπότε όπως αρέσει στον καθένα.:)

Παράθεση
Αρχική απάντηση από wrong method

Δεν διακρίνω πολλές λεπτομέρειες στις 3 πρώτες φωτό,ενώ οι υπόλοιπες φαίνoνται καθαρότερα.

Η πρώτη δεν μπορώ να καταλάβω τι λεπτομέρεια πρέπει να έχει? Στις άλλες δύο απλώς κάνει σκιά το κουτί και φαίνονται λίγο σκοτεινά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.