Guest Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 Xaser V Damier V6000A :worship: Μόλις ήρθε και σας μεταφέρω αυτήν την αίσθηση πόρωσης που μου εμπνέει το κουτί. :banging: Πάρτε μια πρώτη γεύση πριν το δείτε εν λειτουργία με φώτα. :tw: ΥΓ. Θα κάνω μήνυση στην εταιρία που δημιούργησε την κάμερά μου για απόκρυψη της ομορφιάς του "ονείρου".
Guest Ιούλιος 13, 2004 #4 Ιούλιος 13, 2004 Και η τελευταία για τώρα. Χαρείτε το. EDIT: Από την βιασύνη μου, το έκανα post σε λάθος forum. Θα παρακαλούσα έναν moderator να το μετακινήσει.:daisy: EDIT2: Ευχαριστώ.
YDinopoulos Ιούλιος 13, 2004 #6 Ιούλιος 13, 2004 Mεγεια. :T::T: Πoλυ ωραιο κουτακι. Μια απορια....Τι κινητο εχεις ?
Guest Ιούλιος 13, 2004 #7 Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Mεγεια. :T::T: Πoλυ ωραιο κουτακι. Μια απορια....Τι κινητο εχεις ? Αυτό που κολλάει?
GoriLLakoS Ιούλιος 13, 2004 #9 Ιούλιος 13, 2004 Για τις φοτο μαλλον ρωταει.....!Μεγειες κ απο εμενα....!ποσο πηγε???
Guest Ιούλιος 13, 2004 #10 Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πες το "περιεργεια" ..... Ένα 6510 με αλλαγμένη πρόσοψηΑρχική απάντηση από Βασιλης Για τις φοτο μαλλον ρωταει.....!Μεγειες κ απο εμενα....!ποσο πηγε??? Οι φώτος είναι από web camera.230 μαζί με τα μεταφορικά.
JiMk Ιούλιος 13, 2004 #11 Ιούλιος 13, 2004 Υπέθεσε απο την ποιότητα της φωτογραφίας, ότι θα την έβγαλες απο το κινητό σου.
wrong method Ιούλιος 13, 2004 #13 Ιούλιος 13, 2004 Καλορίζικο και από μένα. :T: Τι έκανες με τα πολλά καλώδια;;; δες παρακάτω πως έλυσα το πρόβλημα.......
Guest Ιούλιος 13, 2004 #15 Ιούλιος 13, 2004 Έπειτα από 8μιση ώρες (παγκόσμιο ρεκόρ!) κατάφερα να τα συνδέσω αν και μου μένουν κάποια πραγματάκια ακόμα (σένσορες κτλ) Αρχική απάντηση από wrong method Καλορίζικο και από μένα. :T: Τι έκανες με τα πολλά καλώδια;;; δες παρακάτω πως έλυσα το πρόβλημα....... Ωραίος! Αυτό είχα σκοπό να ρωτήσω τώρα. Δεν τα έφτιαξα αλλά περιμένω κι έναν 200άρη σκληρό και θα τα φτιάξω όλα μαζί. Μήπως μπορείς να μου δώσεις λεπτομερείς οδηγίες για τα καλώδια? Τι θα χρειαστώ? Πως να τα φτιάξω? Αλήθεια το ίδιο κουτί έχουμε? Φώτος ακόμα. Προηγείται το θέμα των καλωδίων, αφήστε που με μάμησε όλη αυτή η ιστορία.
AN7 OverClocker Ιούλιος 13, 2004 #16 Ιούλιος 13, 2004 Δεν ειναι και άσχημο αλλά εγώ θα προτιμούσα τα κλασικά X-sazer που κατε με είναι πιο ωραία....αλλά αυτό είναι πάντα υποκειμενικό
GoriLLakoS Ιούλιος 13, 2004 #17 Ιούλιος 13, 2004 Για τα καλλωδια θα παρεις ενα πακετακι sleeving σε οτι χρωμα θες φιλε μου κ θα εισαι οκ μια για παντα!
wrong method Ιούλιος 13, 2004 #18 Ιούλιος 13, 2004 Ακριβώς το ίδιο.Πήγαινε σε καμμιά palma ,πάρε 10 μέτρα (ναι 10 μέτρα,άλλωστε δεν το πουλάνε με το κομμάτι) καλωδιο spiral-5 ευρό έχει (αν δεν καταλάβει,εξηγησε του τι θες να κάνεις) και ξεκίνα κόβοντας κομμάτια των 15-20 cm .Ξεκίνα με το μέσα μέρος του κουτιού και σταδιακά προς τα έξω.Πρόσεξε τα καλώδια των 2 πλαινών fans,μην τα "δέσεις" πριν βεβαιωθείς οτι η πόρτα ανοίγει κανονικά μέχρι τέρμα.Μετά βαλε το spiral και εκεί.Σένσορες έβαλα στο cpu sink,στους δίσκους και στον πάτο.Επίσης σου προτείνω να απενεργοποιησεις το εμπρός led της Ττ (μαύρος διακόπτης στο κέντρο) είναι σαν λουνα-παρκ.Αυτά, ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε. :)
LordOfRings Ιούλιος 13, 2004 #19 Ιούλιος 13, 2004 με γεια .. Πολυ ωραιο ..αν και μου σπαν τα νευρα τα Tt Xasers ,,,
fantacid Ιούλιος 13, 2004 #20 Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method Καλορίζικο και από μένα. :T: Τι έκανες με τα πολλά καλώδια;;; δες παρακάτω πως έλυσα το πρόβλημα....... Ποιο προβλημα ακριβως ελυσες?? Μα καλα που βρηκες τοσα καλωδια!!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.