evolution Φεβρουάριος 18, 2012 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Οι διαφορές από τα 50 στα 60 fps είναι ελάχιστες. Εκτός και αν έχεις κάποιου είδους πειραγμένο "refresh rate" στα μάτια σου. Η 470 στα 1080p σε high στο battlefield 3 αποδίδει ικανοποιητικότατα ακόμα και σε σκηνές με εκρήξεις και πιστολίδι. Εγώ με crossfire είμαι απογοητευμένος από τις επιδόσεις του στο battlefield καθώς σε ultra η 1 5850 μου αποδίδει καλύτερα από 2 μαζί. Η πρότασή μου είναι άμα θες να πάρεις μια 6990 καθώς στην παρούσα φάση είναι καλύτερη από 7970. Αν αργότερα δεν αρκεί πάρε άλλη μια και είσαι jet. Μην προτιμήσεις crossfire για μένα. 6990 πλεον μονο μτχ καινουρια απο καταστημα δεν παιζει εκτος αν εχει μεινει πουθενα στοκ δεν παραγετε πλεον μαρτιο με απριλιο περιμενουμε 7990 (λενε για ~850 δολαρια τιμη) η ερωτηση μου ειναι για πιο λογο 6990 αφου στην ουσια μιλαμε για 2 6970 σε cf απλα ειναι σε ενα pcb οτι προβληματα θα εχει με το cf τα ιδια θα εχει και με 6990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus Φεβρουάριος 18, 2012 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 6990 πλεον μονο μτχ καινουρια απο καταστημα δεν παιζει εκτος αν εχει μεινει πουθενα στοκ δεν παραγετε πλεον μαρτιο με απριλιο περιμενουμε 7990 (λενε για ~850 δολαρια τιμη)η ερωτηση μου ειναι για πιο λογο 6990 αφου στην ουσια μιλαμε για 2 6970 σε cf απλα ειναι σε ενα pcb οτι προβληματα θα εχει με το cf τα ιδια θα εχει και με 6990Λειτουργεί σαν μια κάρτα με δύο πυρήνες. Δεν παρουσιάζει τα προβλήματα όπως το crossfire και δεν χαλάει το ίδιο ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 18, 2012 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Λειτουργεί σαν μια κάρτα με δύο πυρήνες. Δεν παρουσιάζει τα προβλήματα όπως το crossfire και δεν χαλάει το ίδιο ρεύμα.Ακριβως σαν crossfire δουλευει δοξα το θεο την εχω και ξερω οτι προβληματα εχω στο cf 6950 τα ιδια εχω και σε αυτη . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Φεβρουάριος 19, 2012 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 ...Εαν παρολα αυτα εισαι ξεροκεφαλος με την καλη εννοια και θες 2 χ7970παρε ενα corsair 1000wattη κανα enermax 1250 wattΤο σιγουρο ειναι πως με ενα τετοιο τροφοδοτικο θα το εχεις πολυ μα πολυ καιροΑυτα και καλες αγορες να εχειςΕχοντας το enermax 1250w να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παρολα αυτα επειδη αντιμετωπιζω ενα θεματακι εν γενει "φυσιολογικο" με τις 2 7970 καρτες μου... το οποιο λεγεται capacitor whine, θα προτεινα να σκεφτεις ενα τροφοδοτικο του οποιου τα pcie cables εχουν ferite inductor coil το οποιο "καθαριζει" το ρευμα:Overclockers UK Forums - View Single Post - Capacitor whine...7970Το καλωδιο της εικονας ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ειναι ενα απο τα cables του ΗΧ1000. Υπαρχουν αρκετα τροφοδοτικα με ενισχυμενα κατ αυτο τον τροπο καλωδια...Απλα αναφερω μια παραμετρο που ισως θα ηθελες να συνυπολογισεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 19, 2012 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 1ον)Πήγαινε σε τροφοδοτικό από 1000w και πάνω. 2ον)Αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα τότε πήγαινε σε τρεις 6950 και δίνεις λιγότερα και είσαι πολύ καλύτερα!!!(αν υποστηρίζονται από τη μητρική σου.) 3ον)Μπορείς επίσης να πας και σε 2 7950 που θα είναι μία η άλλη με το overclock και η διαφορά πάρα πολύ μικρή για τα έξτρα € των 2 7970. Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 19, 2012 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Συμφωνω με venom στο 1 και στο 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElGreco Φεβρουάριος 19, 2012 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Συμφωνω με venom στο 1 και στο 3.Συμφωνω με 1 κ 3, ειδικα αν τις κανεις watercool κ τις κρατας overclocked! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 19, 2012 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Να πω και εγώ την γνώμη μου μία.Από τροφοδοτικό μπορείς να πάρεις από 800 Watt και παραπάνω.παράδειγμα το Corsair GS800 Corsair Gaming Series GS800 | Skroutz.grκράτησε 2 6970 και το BD στα 4.5 ghz που καίει τα κερατά του..τώρα όσο παραπάνω σε watt πηγαίνεις, απλώς θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα σε μελλοντικές αλλαγές όχι ότι σου χρειάζονται τα watt για μένα πάρε ένα καλό PSU στα 1250-1200 watt για να είσαι σίγουρος και να νιώθεις ασφαλής.Γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα ότι και να βγει στην αγορά από εδώ και πέρα λιγότερο ενεργοβόρο θα είναι και τα Watts θα είναι άχρηστα.τώρα για τις κάρτες άμα έχεις τα λεφτά δεν το συζητάμε καθόλου και παίρνεις κατευτείαν 2 7970 σε ότι ανάλυση και να παίζεις.Ο συνδιασμός αυτός είναι καλύτερος από2χ5801χ69902χ6970/503χ6970/501χ590Και όταν με το καλό βγάλει η Nvidia κάτι καλύτερο πχ (780) δεν ξέρουμε ακόμα απλά τις πουλάς και αγοράζεις (έτσι όπως πουλήσαμε και εμείς τις 6970 για να πάμε εκεί)τώρα με βάση την ανάγκη των 2, όχι δεν σου χρειάζονται σε αυτήν την ανάλυση 1920χ1080, με μια στο BF3 θα σου είναι υπέρ αρκετή για να παίζεις σε όλα ultra με ή χωρίς o/c αλλά άμα έχεις τα λεφτά είπαμε φυσικά πας για 2, θα έχεις τρομερά FPS.Εγώ με την μια σε ανάλυση 5760χ1200 έχω 60 fps με Custom settings και μου φαίνεται ότι 2 είναι πραγματικό overkill για αυτήν ακόμα την ανάλυση για όποιο μελλοντικό παιχνίδι και να βγεί αλλά είπαμε δικά σου τα λεφτά δικιά σου η αγορά..και το συμπέρασμα είναι ένα καλό τροφοδοτικό 1200-50 watt για να είσαι ασφαλής και σίγουρος και άμα έχεις τα λεφτά 2χ7970.πάρε για αρχή το τροφοδοτικό καλό είναι με βάση αυτό που έχεις.μια 7970 για να δείς απλά ότι δεν θα σου χρειαστεί άλλη και άμα πάρεις 2 τις πουλάς και αγοράζεις ότι καλύτερο βγει και όταν βγει και ας είναι ιούνιος με GTX 780..Και επίσης περίμενε μέχρι να βγει η 7990 πιστεύω θα είναι η καλύτερη αγορά! Από όλα τα παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Φεβρουάριος 19, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 και εγω συμφωνω στο 3 με τον venom με εξαιρεση την περιπτωση της παρακατω καρτας οπου ειναι πιο φθηνη απο τις υπολοιπες 7970 και ειναι πιο ανεβασμενη στα ρολογια της....pc1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Φεβρουάριος 20, 2012 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Όπως είναι τώρα οι drivers στο bf3 πιστεύω (δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τους 8.951.8) ότι με μία θα βλέπεις και κάτω από 60fps σε servers με 64players με όλα στο max-ultra ιδιαίτερα σε air maps, αν σου αρέσουν κιόλας... Για να είσαι σίγουρος και να έχεις άνετα πάνω από 80fps συνέχεια πάς σε 2Χ7970. Αν ασχολείσαι και με benches πας εκεί 100%. Τώρα αν μπορείς να περιμένεις για πιό οικονομική λύση περιμένεις την 7990, η οποία απλά δεν θα τόσο overclockable όσο οι 2 7970 και τις συγκρίνεις και με τις καινούργιες nvidia που μπορεί να έχουν βγει μέχρι τότε... Επίσης από τροφοδοτικό προτείνω ένα 1200άρι, να είσαι σίγουρος και να μπορείς όποτε θέλεις να κοτσάρεις και μια τρίτη κάρτα επάνω... Άντε καλορίζικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 20, 2012 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 αγαπητέ φίλε πιστεύω ότι να δώσεις 1000+ euros για να πάρεις 2Χ 7970 είναι a COMPLETE WASTE OF MONEY ειδικά άμα παίζεις BF3. (βάλε και τα 120-150 για το τροφοδοτικό) Αν είχες 3-5 οθόνες και ήθελες να παίξεις eyefinity αντε να παει στο διάολο. Αλλά με μία οθόνη που αναφέρεις η καλύτερη επιλογή είναι να πάρεις μία 7970 και βλέπεις. με τα υπόλοιπα 500 πήγαινε κάνα ταξιδάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Φεβρουάριος 20, 2012 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 αγαπητέ φίλεπιστεύω ότι να δώσεις 1000+ euros για να πάρεις 2Χ 7970 είναι a COMPLETE WASTE OF MONEY ειδικά άμα παίζεις BF3. (βάλε και τα 120-150 για το τροφοδοτικό) Αν είχες 3-5 οθόνες και ήθελες να παίξεις eyefinity αντε να παει στο διάολο. Αλλά με μία οθόνη που αναφέρεις η καλύτερη επιλογή είναι να πάρεις μία 7970 και βλέπεις. με τα υπόλοιπα 500 πήγαινε κάνα ταξιδάκι... Φίλε tavliban δεν είναι waste of money. Για οnline gaming με όλα στο ultra και max είναι must για να έχεις πάντα πάνω απο 80fps και να μην το βλέπεις να σέρνεται στα 30fps... Τώρα αν είναι waste of money να θέλεις να πάιζεις με όλα στο ultra και δεν θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις σε μερικά settings είναι άλλο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 20, 2012 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 sorry αδερφέ δεν μου την αλλάζεις την άποψη...είναι 1 χιλιάρικο (και κάτι ψιλά) όπως και να το κάνεις... Άμα είναι να δίνει κανείς 1Κ+ για να παίζει BF3 ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, είναι σαν να καίει τα λεφτά του στο τζάκι (όχι όλα γιατί κάποια στιγμή θα την πουλήσει). Να πω κιόλας ότι έκανε 3d rendering και δούλευε για την εταιρεία του Lucas...μέσα... Αν του περισσεύουν μεγεία του και χαρά του, αλλά παίρνεις πρώτα την μία δοκιμάζεις και μετά την δεύτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 20, 2012 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Φίλε tavliban δεν είναι waste of money. Για οnline gaming με όλα στο ultra και max είναι must για να έχεις πάντα πάνω απο 80fps και να μην το βλέπεις να σέρνεται στα 30fps...Τώρα αν είναι waste of money να θέλεις να πάιζεις με όλα στο ultra και δεν θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις σε μερικά settings είναι άλλο θέμα... Παιδια οπως παμε για να παιζουμε στο τελος θα θελουμε ολοι quad cf και sli για 1920*1080 αναλυση μιλαμε δεν μιλαμε για κανα 30αρι μονιτορ με 2500 αναλυση ας παρει μια καρτα και αν δει οτι δεν τον καλυπτει που ανφιβαλω τοτε περνει 2η για το τροφοδοτικο τωρα ενα 850 πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει γιατι θα τον καλυψει και με το cf αν τελικα αποφασισει να παρει 2η Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannismak Φεβρουάριος 21, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Παίδες δεν πήρα εν τέλει τροφοδοτικό αλλά μόνο μία 7970 και την clockαρα με το overdrive με τέρμα τα sliders, με auto τo fan speed και χωρίς πείραγμα του voltage και πραγματικά είμαι πεπεισμένος ότι στην παρούσα φάση δεν χρειάζομαι δεύτερη κάρτα καθώς τα fps σε battlefield 3 και crysis 1 (σε 1080p,με τα settings & aa στο τέρμα) είναι 70-75++. Μέχρι και το Alan Wake που είναι κακο-optimized τρέχει γυαλί! Βέβαια πήρα και καινούργια οθόνη Samsung SA950 και έχει πέσει το σαγόνι μου με τα 120 hz refresh rate!!! Τέρμα το V-Sync και το κόψιμο των fps στα 60! Ολέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Φεβρουάριος 21, 2012 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 καλορίζικη καλό κάψιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Φεβρουάριος 22, 2012 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Μήπως τελικά έπρεπε να αλλάξεις μόνιτορ και όχι κάρτα;;; Καλορίζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannismak Φεβρουάριος 22, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 καλορίζικη καλό κάψιμο! Να 'σαι καλά φίλε μου Μήπως τελικά έπρεπε να αλλάξεις μόνιτορ και όχι κάρτα;;;Καλορίζικη Και τα δύο έπρεπε! Πραγματικά τα 120 Hz είναι χάρμα οφθαλμών και σε συνδιασμό με τα υψηλά fps...απλά είναι μαγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.