fatalara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2012 παιδια σας παρακαλω παρα πολυ οποιος γνωριζει κατι για καποιο καταστημα που φερνει αυτο το κουτι "coolermaster cosmos 2" να μου απαντησει η να στειλει ενα πμ με καπιο λινκ η οτιδιποτε αλλο. το πλαισιο ελεγε οτι θα το φερει το μαρτιο 30 του μηνα αλλα τελικα μου ειπαν οτι δεν θα ερθει. please μαγκες καντε κατι γιατι θα τα βαρεσω γαμω την κριση μου.:fist::fist::fist::whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Φεβρουάριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 μα δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο ουτε το pixmania δεν το εχει λιγο υπομονη ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 και είναι ακριβό !! 350 ευρό !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 17, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Kαι πρεπει να πας και με γαιδαρο για να το φορτωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Φεβρουάριος 17, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Λόγω διαστάσεων οι κάτοχοί του θα πληρώνουν χαράτσι ακινήτου στον λογαριασμό της ΔΕΗ . Πάντως αν ποτέ έρθει Ελλάδα ,όποιος μάθει κάτι το λέει ,γιατι έχουμε μπριζωθεί άσχημα με το άτιμο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Φεβρουάριος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 παιδια σας παρακαλω παρα πολυ οποιος γνωριζει κατι για καποιο καταστημα που φερνει αυτο το κουτι "coolermaster cosmos 2" να μου απαντησει η να στειλει ενα πμ με καπιο λινκ η οτιδιποτε αλλο. το πλαισιο ελεγε οτι θα το φερει το μαρτιο 30 του μηνα αλλα τελικα μου ειπαν οτι δεν θα ερθει. please μαγκες καντε κατι γιατι θα τα βαρεσω γαμω την κριση μου.:fist::fist::fist::whip: εγώ είχα κάνει προπαραγγελία στο πλαίσιο από αρχές Ιανουαρίου...Με πήραν τηλ πριν από 2 εβδομάδες και μου είπαν ότι τελικά δεν θα το φέρουν τέλος Μαρτίου που πίστευαν λόγω έλλειψης από τον προμηθευτή. Δύο μέρες μετά μου έκαναν και νέο τηλ και μου είπαν πως θα φέρουν τελικά κάποια κομμάτια (πολύ λίγα) τέλος Φεβρουαρίου και αν εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι. Την κράτησα την προπαραγγελία και αναμένω να μου πουν. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.