Jump to content

κάποιο κατάστημα που να πουλαει cosmos 2???

fatalara

Recommended Posts

παιδια σας παρακαλω παρα πολυ οποιος γνωριζει κατι για καποιο καταστημα που φερνει αυτο το κουτι "coolermaster cosmos 2" να μου απαντησει η να στειλει ενα πμ με καπιο λινκ η οτιδιποτε αλλο. το πλαισιο ελεγε οτι θα το φερει το μαρτιο 30 του μηνα αλλα τελικα μου ειπαν οτι δεν θα ερθει. please μαγκες καντε κατι γιατι θα τα βαρεσω γαμω την κριση μου.:fist::fist::fist::whip::whip::wall:

Λόγω διαστάσεων οι κάτοχοί του θα πληρώνουν χαράτσι ακινήτου στον λογαριασμό της ΔΕΗ .

Πάντως αν ποτέ έρθει Ελλάδα ,όποιος μάθει κάτι το λέει ,γιατι έχουμε μπριζωθεί άσχημα με το άτιμο !!!

παιδια σας παρακαλω παρα πολυ οποιος γνωριζει κατι για καποιο καταστημα που φερνει αυτο το κουτι "coolermaster cosmos 2" να μου απαντησει η να στειλει ενα πμ με καπιο λινκ η οτιδιποτε αλλο. το πλαισιο ελεγε οτι θα το φερει το μαρτιο 30 του μηνα αλλα τελικα μου ειπαν οτι δεν θα ερθει. please μαγκες καντε κατι γιατι θα τα βαρεσω γαμω την κριση μου.:fist::fist::fist::whip::whip::wall:

εγώ είχα κάνει προπαραγγελία στο πλαίσιο από αρχές Ιανουαρίου...Με πήραν τηλ πριν από 2 εβδομάδες και μου είπαν ότι τελικά δεν θα το φέρουν τέλος Μαρτίου που πίστευαν λόγω έλλειψης από τον προμηθευτή. Δύο μέρες μετά μου έκαναν και νέο τηλ και μου είπαν πως θα φέρουν τελικά κάποια κομμάτια (πολύ λίγα) τέλος Φεβρουαρίου και αν εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι. Την κράτησα την προπαραγγελία και αναμένω να μου πουν. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.