Jump to content

Εργασια απο το σπιτι μεσω ιντερνετ

Pantelis...

Recommended Posts

Καλημερα σ ολους!Εχει ασχοληθει παιδια κανενας με κατι τετοιο?

Αν γνωριζει καποιος τι ακριβως κανεις αν αξιζει και κατα ποσο ειναι κατι εμπιστοσυνης..

Τα περισότερα site που υπόσχονται λεφτά απο το σπίτι χωρίς να κανεις τίποτε είναι οι λεγόμενες «πυραμίδες». Όντως, κάποια μέλη βγάζουν λεφτά απο την πυραμίδα, οι περισσότεροι όμως χάνουν. Δες το σαν ένα είδος τζόγου, που πρακτικά ειναι μια απάτη. Οπότε αν θες την γνώμη μου μην κανεις τον κόπο να ασχοληθείς κάν.

Αξιόπιστα είναι μόνο αυτά "κανονικών" εταιριών ( π.χ. Πλαίσιο, klotsovolos, ocz, antec, corsair, accenture, κλπ ) όπου έχεις κάποιο κανονικό πόστο ( π.χ. tech support, customer support, media, editor, content filler, κλπ ), όχι να πληρώνεσαι δήθεν για να κάνεις click σε διαφημίσεις και λοιπές π1πες.

Μπορείς να βγάλεις λεφτά σαν μεταπωλητής (affiliate). Το κάνουν πολλοί.

Απευθύνεσαι σε παγκόσμιο κοινό (αυτό έχει να κάνει και με το τι πουλάς) και δεν καταλαβαίνεις από κρίση.

Όμως θέλει άπειρες ώρες επένδυση και ίσως και μερικά χρήματα (περισσότερα αν χρησιμοποιείς και κάποιο software) και να γνωρίζεις 5 πράγματα για αυτό που πουλάς.

Το διάβασμα που θα ρίξεις είναι επίσης επένδυση γιατί στο 2-3 προιόν θα είσαι πιο γρήγορος.

Το συμπέρασμα είναι μπορείς να βγάλεις και μάλιστα αρκετά χρήματα, αλλά με αρκετό κόπο και αβεβαιότητα.

Κατ'αρχάς δεν μας λεει το παιδι περι τίνος πρόκειται. Γιατι μπορει να είναι και αυτά που λέε τα παιδιά απο πάνω, μπορει να ειναι και "πυραμίδα" πολλά παιζουν. Πάντως πιστευω ακράδαντα την παροιμία: "Αν δεν βρέξεις (_!_) ψάρι δεν τρώς."

Αξιόπιστα είναι μόνο αυτά "κανονικών" εταιριών ( π.χ. Πλαίσιο, klotsovolos, ocz, antec, corsair, accenture, κλπ ) όπου έχεις κάποιο κανονικό πόστο ( π.χ. tech support, customer support, media, editor, content filler, κλπ ), όχι να πληρώνεσαι δήθεν για να κάνεις click σε διαφημίσεις και λοιπές π1πες.

ε προφανώς κάτι τέτοιο ζητάει/ψάχνει ο φίλος.

παρεμπιπτόντως δεν ήξερα ότι προσφέρουν και ελληνικές εταιρείες τέτοιες δυνατότητα εργασίας. μια που το ανέφερες δεν βάζεις και κανενα λινκ αν έχεις εύκαιρο ;

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Link δεν έχω ( γενικώς ).

Ξέρω όμως 2 λαμόγια που δουλεύουνε από το σπίτι για Ελληνικές εταιρίες ( ο ένας κοπρίτης δουλεύει για το Πλαίσιο, και ο άλλος για μια που δεν έχει καμμία σχέση με τα PC ).

Link δεν έχω ( γενικώς ).

Ξέρω όμως 2 λαμόγια που δουλεύουνε από το σπίτι για Ελληνικές εταιρίες ( ο ένας κοπρίτης δουλεύει για το Πλαίσιο, και ο άλλος για μια που δεν έχει καμμία σχέση με τα PC ).

γιατι λαμόγια ρε ; :p

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

• 8 months later...

ακουστε φαση που περασα με ενα φιλο. φ=φιλος ε=εγω

φ:παμε σε ενα σπιτι θελει να μου πει μια φιλη μου για μια δουλεια?.δεν εχω αμαξι μπορεις να με πεταξεις?

ε:αντε του λεω παμε.ρε συ μηπως ειναι καμια φαση πυραμιδα?το ξερω το εργο ειχα δει παλια της herbalife.για ρωτα.

φ:οκ την πηρα,οχι μου λεει καμια σχεση.

ε:οκ του λεω παμε.

παμε στο σπιτι μας ανοιγει την πορτα..

ΣΟΚ πρωτο:αντικριζω σε ενα μεγαλο σαλονι 15 ατομα!!!ΩΧΧΧ λεω να τα μας..!!!ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΦΑΣΗ!!!!

ΣΟΚ δευτερο:αντικριζω στο σαλονι λαμπατο ηχοσυστημα και πανω κρεμαστη οθονη stewart!!!!!

Αφου κατσαμε και παρακολουθησαμε το θεατρο,που ειχε να κανει με ενα υγιεινο καφε που εχει μεσα γανοδερμα..

Εχωντας διαβασει διαφορες αναφορες σε blogs,λεγανε για ψευτικους κουμπαρους κλπ και να σου,μετα απο λιγο μας παρουσιαζει τον κουμπαρο του!!!οτι εχει μπει στην εταιρεια εδω και ενα χρονο και βγαζει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!

τι μας ειπε?οτι η εταιρεια αυτη εχει ενα πρωτοποριακο συστημα ανταμοιβης,που δεν εχει καμια αλλη εταιρεια,ειναι οτι πιο συγχρονο υπαρχει,δεν ειναι πυραμιδα,και δεν εχεις κανενα μεινοκτημα.ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!!!

αφου ειπε 5 λογια για τον καφε,αναλωθηκε πανω απο μια ωρα για το πως θα ανταμειφθεις.ενα αλλο μεγαλο ατου!πληρωνει καθε βδομαδα!ΠΡΗΞΙΜΟ!!ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ!!ωραια δεν ειναι να καθεσε και να περνεις 1000 ευρω την εβδομαδα?και λεει ας πιο λιγο απο αυτον τον υπεροχο καφε!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!!για τα προιοντα ουτε λογος..μας ειπε οτι αν μπειτε στο site τα εξηγει ολα και εχει τιμες.φυσικα και

το site δεν εχει τιποτα,ουτε τιμες,ουτε πληριοφοριες και ειναι και προχειρο!!

Μετα μιλησανε και δυο κομπαρσοι,που και καλα μπηκαν στο χωρο εδω και 3 μηνες και ηδη περνουν καλα λεφτα.χαχααχαχα!!!εκοψα φατσες και οι περισσοτεροι ειχαν ξενερωσει...αφου στο τελος μας ρωτησε αν εχουμε αποριες ημουν ο μοναδικος που ρωτησα!

η ερωτηση μου ηταν,αν υπαρχει εταιρεια εδω στην Ελλαδα,αν εχει στοκ αποθηκη με καφε,μου απαντησε οτι δεν υπαρχει εταιρεια εδω,ειναι στον καναδα,και αν θελεις καφε,ερχετε μεσα σε 6 εργασιμες απο Ολλανδια.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ!!!!

3 πακετα καφε. μικρο-250 ευρω με μικρο ποσοστο κερδους και εξελιξη,το μεσαιο με 600 ευρω με μεγαλυτερο κερδος και OMG!!!!το μεγαλο σε τιμη ευκαιριας 1500 ευρω!!!!!!!!με τα μεγαλυτερα κερδη-μπονους και λοιπες παπατζες.....

ο φιλος μου φυσικα τα ειχε παρει κρανιο και μου ειπε να φυγουμε.αν ηξερε οτι ηταν πυραμιδα δεν θα πηγαιναμε καν..ελα ομως που η γνωστη του τον ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ!!ηθελα να μιλησω και να πω δεν πιστευω να τα πιστεψατε ολα αυτα και οτι ειναι απατη,αλλα λεω αστο μην εχουμε τιποτα θεματα..

γενικως ακουσα την ιδια κασσετα,που ειχα ακουσει και στην herbalife το 2002 που ειχα παει πιτσιρικας και εφυγα με ελαφρα.απλα τωρα φοραγε πανω το νεο firmware καλυτερο,εξελιγμενο!!!

την εταιρεια θα την αναφερω,λεγεται organic gold και την αναφερω για να προστατεψω οσο το δυνατον μπορω και εγω τυχον θυματα.ΜΑΚΡΙΑ!!!

Νομίζω ότι για να είναι τίμια η δουλειά πρέπει να έχεις μια επαφή με τον εργοδότη σου και να μην σου τάζουν τρελά λεφτά μέσω πωλήσεων, αλλά συγκεκριμένες εργασίες.

Πχ στη δουλειά μου μπορώ να κάτσω κάποιες μέρες στο σπίτι και να συνδεθώ στη δουλειά μέσω vpn για να κάνω τις εργασίες μου. Φυσικά μου έχουν δώσει laptop για αυτό το λόγο που πληρεί τα επίπεδα ασφαλείας της εταιρείας. Συνήθως πάω στο γραφείο, αλλά έχω ακούσει και ιστορίες για 4 μήνες home office. Ειδικά στην Αμερική οι εκεί συνάδελφοι το παίρνουν αβέρτα. Και εδώ που τα λέμε συμφέρει την εταιρεία (μείωση λειτουργικών εξόδων).

Επίσης η αδερφή μου κάνει photoshop-ιές μέσω internet για διάφορα internet-ομάγαζα.

Κατά τ'άλλα μπορείς να κάνεις μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω skype ή μεταφράσεις. Επίσης το να φτιάξεις τη σελίδα στο ιντερνετ για κάποιον είναι δουλειά που μπορείς να την κάνεις και από το σπίτι σου.

Δυστυχώς οι ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ θα υπάρχουν στον αιώνα τον άπαντα. Απο μαθητής του λυκείου τους θυμάμαι και πάντα αναβαθμίζονται και όχι τίποτα άλλο αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται και πέρνουν τα λεφτά του κοσμάκη , στην υγειά του κορόϊδου κλπ κλπ.

Δυστυχώς πατάνε στην ανάγκη του κόσμου και κάποιοι ανεβαίνουν και χρηματίζουν και κάποιοι άλλοι τρέχουν με τις βαλίτσες στα χέρια να κάνουν παρουσιάσεις μπας και βγάλουν κανένα μεροκάματο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.