Jump to content

EVGA 8800 Ultra 768 o/c...

Recommended Posts

Αφού λοιπόν διάβασα τον οδηγό του polonos, έκατσα να παίξω λίγο με την ultra μου για πρώτη φορά με το rivatuner.... Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Core 612 / 690

Shader 1512 / 1700

Memory 1080 / 1200

Πως το έκανα? Ξεκίνησα ανεβάζοντας τον πυρήνα, ο οποίος έφτασε και 710 αλλά είχαμε artifacts (πεινάει ο καημένος!). Τον κατέβασα λίγο λίγο και έφτασε 690 να δουλέψει σωστά. Μετά έβαλα linked τον shader και πήγε 1704 αλλά είχα artifacts και τον κατέβασα 1700 και δούλεψε σωστά. Μετά έπαιξα λίγο με τη μνήμη και πήγε καλά μέχρι 1200. Εκεί έδωσα 1250 αλλά κολούσε και κατεβαίνοντας είδα οτι παντού κολλάει πέρα από τα 1200... Εκεί λοιπόν μείναμε!!!

Τα σχόλια δικά σας.... :rauch002:

Thnx to Vatos_locos & polonos

P.S. Έχω και benches με Aquamark3, 3d Mark 06 και 05 αλλά θα τα ανεβάσω στο hwbot αύριο...

μια χαρα μου ακουγετε. Ακομη με την στοκ ψυκτρα εισαι?

Ναι και αυτό γιατί έχω συζητήσει με τον Vatos για wc. Αυτό θα γίνει όμως αφού αλλάξω cpu (από Ε6700 σε Q6600) γιατί έχω πέσει σε μάπα 6700 και δεν πάει. Λες να πάρω καμιά καλή ψύκτρα ή να το αφήσω και να τη βάλω αργότερα σε νερό?

Λες να πάρω καμιά καλή ψύκτρα ή να το αφήσω και να τη βάλω αργότερα σε νερό?

δεν θα δεις και μεγαλες διαφορες απο την στοκ σε καλη αεροψυκτρα.

καλυτερα κρατα τα χρηματα και οταν μαζεψεις αρκετα πας κατευθειαν σε νερο.

;)

• 3 weeks later...

Παιδιά μήπως έχει ασχοληθεί κανένας με Evga 8800 ultra και modded bios?

Ψάχνω να βάλω κάτι μήπως την πάω πιο πάνω και θέλω τη γνώμη σας για κάποιο που ίσως έχετε δοκιμάσει μην κάνω καμιά πατάτα και ψήσω σουβλάκια... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.