akisbel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 Αγαπητοί φίλοι του forum αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας.Αγόρασα το NEC 2510 DVD-R και το έβαλα σε ένα κουτί usb2.0 και firewire που αγόρασα από το πλαίσιο (δεν είναι chronos, είναι από τα καινούργια). Ενώ λοιπόν ο συνδιασμός λειτουργεί κανονικά όταν το συνδέσω σε usb2.0 (το pc του γραφείου με win XP) ακόμα και σε usb1.1 (το laptop με win XP pro) στην firewire (του laptop επίσης) τίποτα!!!Ανακάλυψα ότι το τίποτα είναι σχετικό αφού όταν συνδέσω μια DV videocamera που έχω στην firewire, και μετά την αποσυνδέσω με ένα περίεργο τρόπο η θύρα ξυπνά και το κουτί με το DVD-R δουλεύει!Λοιπόν έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως να το κάνω να δουλέψει χωρίς την βοήθεια της videoκάμερας (δεν θα μου είναι εύκολο να την έχω πάντα πρόχειρη);Μήπως φταίει (άσχετο) ότι το καλώδιο firewire που χρησιμοποιώ είναι 4p to 6p;Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Δοκίμασες να το συνδέσεις σε άλλο pc με firewire για να σιγουρευτείς μήπως το πρόβλημα έιναι στη firewire του κουτιού ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisbel Ιούλιος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος γνωστός με pc και firewire:( Καμοιά άλλη ιδέα ή να το γυρίσω στο πλαίσιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.