Jump to content

Γρατσουνιά στο panel

pap.x

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά. Δυστυχώς πρόσφατα γρατσουνίστηκε η Dell U2311 που έχω και δεν ξέρω τι να κάνω . Η γρατσουνιά είναι κάθετη μήκους 5 εκατοστών και αλλοιώνει τα χρώματα πίσω της λόγω διάθλασης. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να διορθωθεί? Δοκίμασα ήδη να γεμίσω την γρατσουνιά με βαζελίνη αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Αν την στείλω στην αντιπροσωπεία μπορεί να αλλαχθεί το panel σε σχετικά καλή τιμή? Υπάρχουν καταστήματα για τέτοιες βλάβες?

:help:

Ευχαριστώ πολύ.

• 2 weeks later...

βενζίνη;;;

άστο, τη ***! βενζίνες - azax - οινοπνεύματα απαγορεύονται δια ροπάλου σε οθόνες. Καταστρέφεις το φίλτρο μπροστά και μπορεί να λιώσει εντελώς το Panel (και σε CRT παρόμοια κατάσταση, γιατί έχει και εκεί ένα στρώμα μπροστά)

Πάνελ θα βρεις πιστεύω, με 100Ευρώ (περίπου), αν είναι περισσότερα πάρε την επόμενη.

Ψάξε ΑΝ η dell παρέχει panel protectors στις οθόνες της (πρόσθετο είναι), σε eizo πάντως για να προσθέσω προστατευτικό στο πάνελ για γραντζουνιές, χτυπήματα κλπ μου πήγε +150Ευρώ (μπροστά στα 1200 βέβαια φαντάζει αστείο ποσό) αλλά με γλυτώνει από τέτοια τρεξίματα αν πάθω.

Υ.Γ. Και όταν θέλεις να καθαρίσεις την οθόνη την κάνεις ΜΟΝΟ με ειδικά καθαριστικά που γράφουν μέσα «no alcohol», οτιδήποτε άλλο βάλεις πάει η οθόνη περίπατο. (έχει το πλαίσιο με 5€ της Q connect)

Δοκίμασα εγώ qconnect μαντηλάκια,και δεν καθαρίζει καλά! Αφήνει κάτι σαν σαν στάμπες έτσι όπως το περνάς!

Μετά πήρα τα στεγνά μαντηλάκια που είχε,τα έριξα λίγο νεράκι,έβγαλε μετά σαν σαπουνάδα! μετά από πολύ ώρα καθάρισε εντελώς.Έγινε καθρεύτης! Για πείτε καμία άλλη μάρκα...Το νερό πειράζει στην οθόνη?

Dell u2410 έχω.

Με νερο μια χαρα εισαι , αν ειναι και απεσταγμενο και το πανακι ειναι αυτα που δεν αφηνουν χνουδι και ειναι και απαλά τοτε εισαι αρχοντας.

αλλιώς πρέπει να σκουπίσεις καλά την υγρασία για να μην σου αφήσει λευκες κυλίδες απο το αλάτι.

Ολα τα καθαριστικα που πουλανε έχουν αλκοόλη μέσα. Είτε ισοπροπυλική είτε αιθυλική.

Η πρώτη ειναι οκ και δεν πειραζει (εφοσον ειναι κάτω απο 50%) η δευτερο ειναι κακή και δεν πρέπει να την χρησιμοποεις.

Δοκίμασα εγώ qconnect μαντηλάκια,και δεν καθαρίζει καλά! Αφήνει κάτι σαν σαν στάμπες έτσι όπως το περνάς!

Μετά πήρα τα στεγνά μαντηλάκια που είχε,τα έριξα λίγο νεράκι,έβγαλε μετά σαν σαπουνάδα! μετά από πολύ ώρα καθάρισε εντελώς.Έγινε καθρεύτης! Για πείτε καμία άλλη μάρκα...Το νερό πειράζει στην οθόνη?

Dell u2410 έχω.

πρώτα κάνεις ένα πέρασμα με το στεγνό, να διώξεις σκόνη, και μετά με το υγρό για να καθαρίσεις τα επιπλέον (φταρνίσματα κλπ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.