pap.x Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2012 Γειά σας παιδιά. Δυστυχώς πρόσφατα γρατσουνίστηκε η Dell U2311 που έχω και δεν ξέρω τι να κάνω . Η γρατσουνιά είναι κάθετη μήκους 5 εκατοστών και αλλοιώνει τα χρώματα πίσω της λόγω διάθλασης. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να διορθωθεί? Δοκίμασα ήδη να γεμίσω την γρατσουνιά με βαζελίνη αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Αν την στείλω στην αντιπροσωπεία μπορεί να αλλαχθεί το panel σε σχετικά καλή τιμή? Υπάρχουν καταστήματα για τέτοιες βλάβες? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Φεβρουάριος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Παρε την ιδια τη Dell και δε θα χασεις! Ψαξε πρωτα και αλλου μηπως δεν χρειαστεις αλλαγη πανελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Φεβρουάριος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 βενζίνη;;;άστο, τη ***! βενζίνες - azax - οινοπνεύματα απαγορεύονται δια ροπάλου σε οθόνες. Καταστρέφεις το φίλτρο μπροστά και μπορεί να λιώσει εντελώς το Panel (και σε CRT παρόμοια κατάσταση, γιατί έχει και εκεί ένα στρώμα μπροστά)Πάνελ θα βρεις πιστεύω, με 100Ευρώ (περίπου), αν είναι περισσότερα πάρε την επόμενη.Ψάξε ΑΝ η dell παρέχει panel protectors στις οθόνες της (πρόσθετο είναι), σε eizo πάντως για να προσθέσω προστατευτικό στο πάνελ για γραντζουνιές, χτυπήματα κλπ μου πήγε +150Ευρώ (μπροστά στα 1200 βέβαια φαντάζει αστείο ποσό) αλλά με γλυτώνει από τέτοια τρεξίματα αν πάθω.Υ.Γ. Και όταν θέλεις να καθαρίσεις την οθόνη την κάνεις ΜΟΝΟ με ειδικά καθαριστικά που γράφουν μέσα «no alcohol», οτιδήποτε άλλο βάλεις πάει η οθόνη περίπατο. (έχει το πλαίσιο με 5€ της Q connect) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 Αν ηταν gloss θα υπήρχαν καποια κόλπα που ενδεχομένως να μείωναν το πρόβλημαΑλλα σε ματ δύσκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Μάρτιος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Δοκίμασα εγώ qconnect μαντηλάκια,και δεν καθαρίζει καλά! Αφήνει κάτι σαν σαν στάμπες έτσι όπως το περνάς!Μετά πήρα τα στεγνά μαντηλάκια που είχε,τα έριξα λίγο νεράκι,έβγαλε μετά σαν σαπουνάδα! μετά από πολύ ώρα καθάρισε εντελώς.Έγινε καθρεύτης! Για πείτε καμία άλλη μάρκα...Το νερό πειράζει στην οθόνη? Dell u2410 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Μάρτιος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Με νερο μια χαρα εισαι , αν ειναι και απεσταγμενο και το πανακι ειναι αυτα που δεν αφηνουν χνουδι και ειναι και απαλά τοτε εισαι αρχοντας. αλλιώς πρέπει να σκουπίσεις καλά την υγρασία για να μην σου αφήσει λευκες κυλίδες απο το αλάτι.Ολα τα καθαριστικα που πουλανε έχουν αλκοόλη μέσα. Είτε ισοπροπυλική είτε αιθυλική.Η πρώτη ειναι οκ και δεν πειραζει (εφοσον ειναι κάτω απο 50%) η δευτερο ειναι κακή και δεν πρέπει να την χρησιμοποεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Δοκίμασα εγώ qconnect μαντηλάκια,και δεν καθαρίζει καλά! Αφήνει κάτι σαν σαν στάμπες έτσι όπως το περνάς!Μετά πήρα τα στεγνά μαντηλάκια που είχε,τα έριξα λίγο νεράκι,έβγαλε μετά σαν σαπουνάδα! μετά από πολύ ώρα καθάρισε εντελώς.Έγινε καθρεύτης! Για πείτε καμία άλλη μάρκα...Το νερό πειράζει στην οθόνη? Dell u2410 έχω.πρώτα κάνεις ένα πέρασμα με το στεγνό, να διώξεις σκόνη, και μετά με το υγρό για να καθαρίσεις τα επιπλέον (φταρνίσματα κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Έχω αυτό εδώ και χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Είναι χωρίς αλκοόλες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.