Tribal Οκτώβριος 16, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Σε win7,από 780 σε 970 chipset,λέτε να χρειαστώ format?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Οκτώβριος 16, 2013 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Αν δεν θέλεις να ρισκάρεις, ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 17, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 σε 7αρια εχω κανει αλλαγη απο 790GX σε 990XA, χωρις φορματ και δουλεψε. αλλα, καλο ειναι να κανεις φορματ....!!!! μην ρισκαρεις ανωμαλιες, conflicts κλπ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Οκτώβριος 17, 2013 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Δηλαδή δεν είναι standar οτι σε win7 θα δουλέψει?Το ρωτάω γιατί τα παιδιά από πάνω λένε οτι σε win7 δεν χρειάζεται format...και αυτή την στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω!Έχω πολλά πράγματα μέσα και όλα δουλεύουν ρολόι και θα ήθελα να το γλιτώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 17, 2013 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Sysprep για σιγουριά πριν κάνετε αλλαγή αν το παλιό σύστημα λειτουργεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Οκτώβριος 17, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Τι ακριβώς είναι το sysprep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 17, 2013 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 είναι ένα εργαλείο της microsoft για να προετοιμάζεις images για πολλαπλές εγκαταστάσεις.Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις "Generalize" τους Οδηγούς πριν αλλάξεις πχ μητρικήδες πχ για xp Τρόπος χρήσης του εργαλείου Sysprep για την αυτοματοποίηση μιας επιτυχημένης ανάπτυξης των Windows XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 17, 2013 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 είναι ένα εργαλείο της microsoft για να προετοιμάζεις images για πολλαπλές εγκαταστάσεις.Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις "Generalize" τους Οδηγούς πριν αλλάξεις πχ μητρική δες πχ για xp Τρόπος χρήσης του εργαλείου Sysprep για την αυτοματοποίηση μιας επιτυχημένης ανάπτυξης των Windows XP ok ξεχασα οτι κάνει reset και άλλα πραγματάκια όπως πχ το activation αλλά δεν έχεις πρόβλημα με αυτό εε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Οκτώβριος 17, 2013 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Προτιμώ να μην "μπλέξω" με τέτοια πράγματα! Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν θα δουλέψει σωστά χωρίς format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 18, 2013 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 Αν δοκιμάσεις πάντως απλά να αλλάξεις τον δίσκο, και δεν μπαίνει ούτε σε safe mode δες αν αλλάζοντας το BIOS στον controller των δίσκων σε απλό IDE από ACHI ή RAID και βάζεις μετά τους νέους drivers για τον controller και το γυρίζεις.Εγώ πάντως θα το έψαχνα με το sysprep Προσοχή μόνο γιατί θα κάνει reset το activation, και τα directories των users, οπότε BACK UP σε κάθε περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Οκτώβριος 18, 2013 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 thaaanos sorry αν δεν κατάλαβα εγώ κάτι καλά αλλά δεν θέλω να αλλάξω δίσκο,την μητρική θέλω να αλλάξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaaanos Οκτώβριος 20, 2013 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 thaaanos sorry αν δεν κατάλαβα εγώ κάτι καλά αλλά δεν θέλω να αλλάξω δίσκο,την μητρική θέλω να αλλάξω!Ναι ρε boy μάλλον δεν ήμουνα σαφής. Άν ο δίσκος σου δεν κάνει ουτε boot με την καινούργια μητρική γύρνα τις ρυθμίσεις bios της νέας μητρικής στην καρτέλα του controller σε legacy sata ή απλό sata όχι RAID η ACHI γιατί μπορεί να χρειάζεσαι νέους drivers για να bootαρουν τα 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Οκτώβριος 20, 2013 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Α οκ,τώρα το'πιασα!! thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.