death_stv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2004 Η μητρικη μου δεν υποστηριζει μανιουαλ ρυθμισεισ των timings. τινα κανω? τωρα δουλευουν με 2,5-4-4-8. Υπαρχει κανα προγραμμα να τις ρυθμισω μεσω windows?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Οι gigabyte μητρικές έχουν ένα κρυφό μενού από το οποίο ρυθμίζεις τα timings.Μέσα στο bios πάτα Ctrl + F1 και θα σου εμφανίσει μία νέα επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 mexri poso mporw na tis stesarw giati den to exw 3anakanei..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Θα παρακαλούσα να μην γράφεις με greeklish, στο thelab γράφουμε Ελληνικά Πες μας τι μνήμες έχεις και ίσως μπορέσουμε να προτέίνουμε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 σορρυ για τα greeklish. η δυναμη τησ συνηθειας.2χ 256 ΟΕΜ δυστυχώς. σε ντουαλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Κοίτα, αυτό που μπορείς να κάνεις ώστε να αποφύγεις να καταστρέψεις την εγκατάσταση του λειτουργικού σου, αλλά και να δεις κατά πόσο οι μνήμες σου αντέχουν χαμηλότερα timings, είναι να κατεβάσεις από εδώ το memtest ή από εδώ το Windows Memory Diagnostics.Με αυτά φτειάχνεις boot δισκέττα η οποία τρέχει τα διαγνωστικά χωρίς το pc να έχει μπει σε περιβάλλον windows.Aν οι μνήμες δεν παίξουν σωστά με κάποιο από τα timings που έβαλες, θα αρχίσουν τα διαγνωστικά να βγάζουν λάθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 13, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 η εγκατασταση του λειτουργικου μου ειναι το τελευταιο που με απασχολεί μιας και πρόσφατα εκανα φορματ και ειναι ακομα στην φαση των πειρα(γ)ματων.το κακο ειναι πως δεν εχω φλοπυ και αρνουμαι κατηγορηματικα να παρω ενα λόγο ελλειψης χόρου. αν ειχες κατι αλλο να προτήνεις θα ήμουν ευγνομων.και σορρυ για την ταλαιπωρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Το memtest στο 1ο link, καίγεται και σε cd edit: και το windows mem diagnostics καίγεται σε cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Την μητρική σου την έχει ένα φιλαράκι. Του έφτιαξα ένα modded bios και ανοίξανε όλες οι extra ρυθμίσεις, που η "κακιά" Gigabyte έχει κλειδώσει. Αν το θέλεις πες μου να στο στείλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 13, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 14:47] Την μητρική σου την έχει ένα φιλαράκι. Του έφτιαξα ένα modded bios και ανοίξανε όλες οι extra ρυθμίσεις, που η "κακιά" Gigabyte έχει κλειδώσει. Αν το θέλεις πες μου να στο στείλω.... πλζ αν δεν σου κανει κοπο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 14, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 σας ευχαριστς ολους για τον χρονο σας . Τελικά κατάφερα και τισ ρυθμισα 2,5-3-3-6 πολυ σταθερα. τνχ και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.