Jump to content

Prescott 3.0@4842 - spi 28"

ΔΔΑ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Asus P4C800 E Dlx, vdimm+droop modded, ξηρος παγος, δυστυχως ι mushkin δεν θελουν να πανε στα 5:4 διαφορετικα με αυτον τον υπερχρονισμο θα επρεπε να παρω τα 27¨΄

pi28-4842.jpg

Μπράβο βρε DDA, τον έσκισες τον prescott... δεν έχεις να δοκιμάσεις τίποτε ΕΒ μνήμες?? θα στο δώσει το 27ρι σίγουρα :)

χμμμ.... ξερω πως ειναι το dry ice μιας που ασχολουμε κι εγω με το αθλημα. Φωτο απο το δικο σου συστημα θα ηθελα να δω...!

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:53]

Μπράβο βρέ Διονύση........Καλή φάση.......ΜΑΧ post μέχρι πού σου έφτασε?..... :D

στα 4886 αλλα δεν εκανα τιποτα .... δυστυχως μετα το 28αρι αλλαξα μνημες και υστερα απο 5/10 λεπτα κε ενω ημουν στο σπι επαθε ."εμπλοκη" και δεν θελησε μεχρι τωρα να συνελθη ... ελπιζω να ξαναπαρη διαφορετικα η αποστολη θα ειναι με 4 ...

Αρχική απάντηση από ΔΔΑ [Σήμερα, στις 14:07]

στα 4886 αλλα δεν εκανα τιποτα .... δυστυχως μετα το 28αρι αλλαξα μνημες και υστερα απο 5/10 λεπτα κε ενω ημουν στο σπι επαθε ."εμπλοκη" και δεν θελησε μεχρι τωρα να συνελθη ... ελπιζω να ξαναπαρη διαφορετικα η αποστολη θα ειναι με 4 ...

:DΚουράγιο......

Αρχική απάντηση από chrisbmw150 [Σήμερα, στις 17:32]

πω πω... αμα θελουν ορισμενοι Prescott ... σκοτωνουν !

Σου σκοτώνουν και τη μητρική άμα λάχει να ούμ...;)

ηδη εμενα 3 και ισως τωρα και η τεταρτη ... ελπιζω ο Γιωργος να μου αναστηση τουλαχιστον μια ....

...πολυ ωραιος φιλε μου....:worship: ....τον εσκισες τον presky :D :D .........αααχχχχ mobo killers ειναι οι ατιμοι!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.