Jump to content

Πρόβλημα με οθόνη...

Mitsos_The_Great

Recommended Posts

Καλησπέρα. Στις 9 του μήνα παράγγειλα την οθόνη LG IPS225 από το Amazon.co.uk και την έλαβα σήμερα... Η συσκευασία ήταν καλά σφραγισμένη και προστατευμένη. Ανοίγω την οθόνη και ανοίγει κανονικά αλλά δεξιά έχει μια γραμμή (στο τέλος) πράσινη από πάνω μέχρι κάτω που είναι εμφανές σε κλειστά χρώματα (μπλε, μαύρο κτλ.). Δοκίμασα σύνδεση με VGA & DVI αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι κάνω τώρα?

Η LG Ελλάδας με καλύπτει εφόσον έχω εγγύηση?

Αυτό προκύπτει απο οτι ελαφρώς ξεκόλλησε η ταινία με τις καλωδιόσεις που συνδέει τον κρύσταλλο με τα τσιπάκια.

σε καλλυπτει η εγγύηση είται απο ελλάδα είτε απευθείας απο amazon. Το μονο θέμα είναι ότι αυτο αν κουνηθεί η οθόνη ή χτυπηθεί ελαφρά το σημείο μπορεί να εξαφανιστει οποτε βγαλε και καμια φωτο για να την εχεις ώς αποδεικτικό στοιχείο.

Μου έφυγε αυτό το άγχος τώρα που μου είπες ότι με καλύπτει η εγγύηση εντός Ελλάδος. Μια φωτογραφία που μόλις τράβηξα, δείτε πως είναι...Από το 1ο power on εμφανίζεται...

post-22424-1416075836,3187_thumb.jpg

Απλα μπορεις να τσεκαρεις πρωτα με την ελληνική , αν μπορουν να σου κάνουν αντικατάσταση με καινούργια και οχι με refurbished γιατι ετσι οπως γίναμε δεν ξερεις πλεον τι θα σου φερουν σε αντικατάσταση,

απο την αλλη με το amazon ειναι πιο πιθανον οτι θα παρεις καινουργια αλλα θα καθυστερησει η διαδικασία.

Εγω με την lg οταν ειχα 2 προβληματικές οθόνες ηρθε σπιτι και μου αφησε αλλη οθόνη και πήρε την παλια η αντιπροσωπεία αλλα αυτό ήταν πριν κανα 2-3χρονια οπου ειχαν περιθώρια οι ελληνικές εταιριίες... τωρα δεν ξερω τι θα σου πουν..

Απλα μπορεις να τσεκαρεις πρωτα με την ελληνική , αν μπορουν να σου κάνουν αντικατάσταση με καινούργια και οχι με refurbished γιατι ετσι οπως γίναμε δεν ξερεις πλεον τι θα σου φερουν σε αντικατάσταση,

απο την αλλη με το amazon ειναι πιο πιθανον οτι θα παρεις καινουργια αλλα θα καθυστερησει η διαδικασία.

Εγω με την lg οταν ειχα 2 προβληματικές οθόνες ηρθε σπιτι και μου αφησε αλλη οθόνη και πήρε την παλια η αντιπροσωπεία αλλα αυτό ήταν πριν κανα 2-3χρονια οπου ειχαν περιθώρια οι ελληνικές εταιριίες... τωρα δεν ξερω τι θα σου πουν..

Το θέμα είναι να την επισκευάσουν γιατί αν την στείλω στο amazon θα μείνω για μέρες χωρίς pc (μιας και η παλιά κάηκε), δεν καίγομαι και τόσο για αντικατάσταση.

Δηλαδή δεν είναι καμμένο pixel έτσι?

Θεωρητικά όλα καλύπτονται σαν "καμμένα" πιξελ , γιατι για τις σωστές αντιπροσωπίες σημαίνει αλλαγή του κρυστάλλου μια τετοια ζημια ασχέτως αν το πρόβλημα είναι ότι ξεκόλλησε το ΤΑΒ (δες στο λινκ της wikipedia)

Defective pixel - Wikipedia, the free encyclopedia

Ειναι αυτα που φαίνονται στην εικόνα με κόκκινο κάδρο

http://www.lcdparts.net/Images/Instruction/CCFL/T296XW01_4.jpg

Για να σου επισκευάσουν εδώ την ιδια ,ή απλά θα τα ξαναζεστανουν και θα δουλευψει αλλιώς θα σου αλλάξουν το πάνελ μονο.

Εγώ είμαι της γνώμης να ζητήσεις καινούργιο κομμάτι διότι είναι κρίμα καινουργια οθόνη να στην βάλουν χέρη. Και εφόσον δεν έχει παίξει κάν μέρα ! Δεν είναι ότι την είχες 2-3χρονια και στο βγαλε το πρόβλημα ...

Επικοινώνησα με το Amazon, σήμερα θα φύγει νέα οθόνη (ίδια φυσικά) και θα την έχω από ερχόμενη εβδομάδα. Σε 30 μέρες απλά θα πρέπει να στείλω την χαλασμένη πίσω με δικά μου έξοδα αποστολής (τα οποία θα μου επιστρέψουν)... :dance3:

Amazon.co.uk ... Θα στείλουν την νέα οθόνη και θα τους στείλω μέχρι την 23-3 την ελλατωματική. Αν δεν το κάνω θα χρεώσουν την κάρτα μου το κόστος της οθόνης . Πάντως πολύ καλή εξυπηρέτηση :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.