anonymous-root Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 Λοιπόν χρειάζομαι να πάρω ένα νέο UPS διότι το παλιο δεν τραβάει άλλο.Το πρόβλημα που έχω είναια) να είναι αθόρυβο σε idleβ) να βγάζει οπωσδήποτε ημίτονο (APFC psu)γ) να είναι πάνω από 1200 VA (κατά προτίμηση 1500)δ) μέγιστο ποσό 350 ευρώ.Από τα APC αυτά που βγάζουν ημίτονο φεύγουν πάνω από 400, ενώ τα EATON NOVA που έχουν προταθεί κατά καιρούς, δεν ξέρω εάν βγάζουν ημίτονο και εάν είναι αθόρυβα.γνώμες;ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Κοίταξε τα EATON που είναι τα παλιά Merlin Gerin.Αν και είμαι της άποψης οτι UPS= αποκλειστικά APCαν τα λεφτά που ζητάει ξεφεύγουν τότε κοιτάς EATON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Πολυ σωστος! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Φεβρουάριος 15, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Θενξ αλλά:Λοιπόν χρειάζομαι να πάρω ένα νέο UPS διότι το παλιο δεν τραβάει άλλο.Aπό τα APC αυτά που βγάζουν ημίτονο φεύγουν πάνω από 400, ενώ τα EATON NOVA που έχουν προταθεί κατά καιρούς, δεν ξέρω εάν βγάζουν ημίτονο και εάν είναι αθόρυβα.γνώμες;ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Φεβρουάριος 16, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Κάποιος εδώ http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/nova-ups-1250-kai-fasariaaaa-105747.html είχε πρόβλημα με τα EATON. Σιγουρέψου πρώτα για το μοντέλο και μετά αγόρασε.Πάντως σε αυτά τα λεφτά , αυτά που ζητάς , λίγο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.