psyber Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 θέλω μάυρες βίδες για τη μητρική και τη στήριξη ψυγείων. γνωρίζετε μαγαζί όπου μπορώ να βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Βίδες | Πληροφορίες για Βίδες | XO.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 πόσο κλασσική είναι η απάντηση σου! ρωτάω συγκεκριμένα μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα γιατί τα μαγαζιά με βιομηχανικά είδη όπου έχω ρωτήσει μαυρες για κατσαβίδι δεν έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Εγω είχα πάρει ντίζες Μ4 σε ένα μεγάλο μαγαζί κάπου κοντά στην Στουρνάρη. Δεν θυμάμαι πως λεγότανε ούτε το μαγαζί, ούτε ο δρόμος. Αλλά ήταν λίγο πολύ 5-10 λεπτά απόσταση από την Στουρνάρη. Λογικά θα έχουνε ( αν δεν έχει κλείσει, είχε ένα κάρο υπαλλήλους το μαγαζί, λες και είχα μπεί σε κανά lowe's έννοιωθα τότε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Μαύρες και Μ4, όντως είναι λίγο δυσεύρετες.Οι μόνες που είδα μετά από γρήγορο ψάξιμο είναι αυτές, αλλά δεν συμφέρουν.Ρώτησε τον Κοπρίτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 15, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 θέλω μάυρες βίδες για τη μητρική και τη στήριξη ψυγείων. γνωρίζετε μαγαζί όπου μπορώ να βρω;μαυρες μ4 εγω βρηκα στο praktiker εχει κατι πλαστικα κουτακια με 10αδες πανε ριξε μια ματιαΕιδοποίηση ανακατεύθυνσηςσαν αυτη εδω ειναι τιμη δεν θυμαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 15, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Τσαμούρης Δουζογλου Α.Ε. - Οι :: Κατηγορίες ειδών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.