psyber Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 θέλω μάυρες βίδες για τη μητρική και τη στήριξη ψυγείων. γνωρίζετε μαγαζί όπου μπορώ να βρω;
psyber Φεβρουάριος 15, 2012 Author #3 Φεβρουάριος 15, 2012 πόσο κλασσική είναι η απάντηση σου! ρωτάω συγκεκριμένα μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα γιατί τα μαγαζιά με βιομηχανικά είδη όπου έχω ρωτήσει μαυρες για κατσαβίδι δεν έχουν.
billpeppas Φεβρουάριος 15, 2012 #4 Φεβρουάριος 15, 2012 Εγω είχα πάρει ντίζες Μ4 σε ένα μεγάλο μαγαζί κάπου κοντά στην Στουρνάρη. Δεν θυμάμαι πως λεγότανε ούτε το μαγαζί, ούτε ο δρόμος. Αλλά ήταν λίγο πολύ 5-10 λεπτά απόσταση από την Στουρνάρη. Λογικά θα έχουνε ( αν δεν έχει κλείσει, είχε ένα κάρο υπαλλήλους το μαγαζί, λες και είχα μπεί σε κανά lowe's έννοιωθα τότε )
MicAn Φεβρουάριος 15, 2012 #5 Φεβρουάριος 15, 2012 Μαύρες και Μ4, όντως είναι λίγο δυσεύρετες.Οι μόνες που είδα μετά από γρήγορο ψάξιμο είναι αυτές, αλλά δεν συμφέρουν.Ρώτησε τον Κοπρίτη.
evolution Φεβρουάριος 15, 2012 #6 Φεβρουάριος 15, 2012 θέλω μάυρες βίδες για τη μητρική και τη στήριξη ψυγείων. γνωρίζετε μαγαζί όπου μπορώ να βρω;μαυρες μ4 εγω βρηκα στο praktiker εχει κατι πλαστικα κουτακια με 10αδες πανε ριξε μια ματιαΕιδοποίηση ανακατεύθυνσηςσαν αυτη εδω ειναι τιμη δεν θυμαμε
Lakisss Φεβρουάριος 15, 2012 #7 Φεβρουάριος 15, 2012 Τσαμούρης Δουζογλου Α.Ε. - Οι :: Κατηγορίες ειδών
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.