Jump to content



windows xp gamers edition


koufou

Recommended Posts

χαιρετω και παλι

για μια ακομη φορα αντιμετοπιζω προβλημα και θα ηθελα καποιοα βοηθεια μιας και δεν εχω τον αναλογο χρονο να ψαξω για λυση

οπως μου συστησε ο συμφορουμιτης @pitogiros κατεβασα τα windows xp gamers edition για να τα εγκαταστησω σε ενα παλιο pc. Τα κατεβασα τα περασα σε ενα στικακι και ξεκινησα το format. Ολα καλα μεχρι εκει οταν κατα τη διαρκει ατης αντιγραφης των αρχειων για να γινει η εγκατασταση δεν αντιγραφησαν δυο αρχεια: το presetup.cmd και το setupORG.exe

Το προνομιο το οποιο ειχα με το pc αυτο ειναι οτι ηταν σταθερος desktop και ετσι συνδεσα τον σκληρο δισκο σε ενα αλλο desktop και εβαλα με το χερι τα αρχεια που ελειπαν απο το στικακι στο φακελο που επρεπε να ηταν και ετσι καταφερα να κανω την εγκατασταση.

Πηγα να κανω την εγκατασταση και σε ενα laptop επισης παλιο.:computer: Χωρις να σκευτω οτι θα προκυψει παλι το ιδιο προβλημα ξεκινησα την εγκατασταση.:wall: Τωρα στον σκληρο δισκο δεν υπαρχουν τα δυο αρχεια που λειπουν και δεν μπορει να ξεκινησει το setup. Το τεραστιο μειωνεκτημα ειναι οτι ο σκληρος που εχει το laptop αυτο ειναι ATA και οχι SATA και δεν μπορω να τον συνδεσω σε καποιο desktop pc για να βαλω με το χερι τα αρχεια που λειπουν.

Δοκοιμασα να καψω το λογισμικο σε ενα dvd αλλα το προβλημα παραμενει και δεν ξερω πέον τι να κανω:weep: καθως οπως προανεφερα δεν εχω τον καταληλο χρονο να ψαξω για καποια λυση γι αυτο απευθηνομαι σε εσας

καθε βοηθεια δεκτη και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τέτοια έκδοση windows??Προφανώς pirated modα....

Το lab δεν συμπαθεί αυτού του είδους υλικό,σου συνηστώ να κάνεις μια κανονική εγκατάσταση sp3 καλύτερα.Έτσι και αλλιώς ότι βάλεις σε xp,στις περισσότερες περιπτώσεις τρέχει νεράκι.

Link to comment
Share on other sites

Αυτές οι εκδόσεις ειναι πειρατικές και τροποποιημένες, οπότε λογικό να σου δημιουργούν προβλήματα. Αγόρασε τα Windows και δεν θα έχεις τέτοιου είδους προβλήματα. Οπότε μάλλον παμε για :lock:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.