SpirosK Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 Καλησπέρα σας & καλός σας βρήκα.Έχω το έξης πρόβλημα. Έχω ένα laptop (ACER) και έβαλα νέο σκληρό δίσκο (Seagate Momentus 500GB). Μπαίνω στο BIOS και μου τον διαβάζει κανονικά, του λέω να bootάρει από το cd-rom (που και αυτό το διαβάζει κανονικότατα) και κάνω restart. Μετά το bios όμως δεν bootάρει και μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και έναν κέρσορα να αναβοσβήνει. Τί φταίει μήπως πρέπει να κάνω κάτι στον σκληρό; Έβαλα και εξωτερικό cd-rom και πάλι τα ίδια κάνει. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Εισαι σιγουρος οτι το cd σου ειναι bootable και οκ? Δοκιμασε το cd σαν bootable σε αλλο υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Φεβρουάριος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Έχεις δίκιο, έβαλα άλλο cd και είναι bootable. Τώρα ξεκινάει κανονικά. Το cd που δεν ήταν bootable πώς θα το κάνω να είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Αν ενα cd δεν είναι bootable, μετά δεν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Φεβρουάριος 15, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Εντάξει, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Φεβρουάριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 ...αν κάποτε μπούταρε απ' το 1ο σιντάκι υπολογιστής, παίζει να είναι γρατζουνισμένο. Καθάρισέ το και ξαναδοκίμασε. Αν και πάλι δεν μπουτάρει το μηχάνημα, αν υπάρχει η δυνατότητα, αντίγραψε ως "clone" το 2ο σιντάκι που έχεις σε κάποιο άλλο, και απλά πέτα το το 1ο το προβληματικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.