Jump to content

Ρε παιδια την βοηθεια σας please!!

sangelos

Recommended Posts

Εχω XP original και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν κανω δεξι click σε καποιο φακελο για να κανω ειτε copy ειτε να δω τα properties, μου βγαζει προβλημα ο windows explorer και κλεινει! Στο event viewer, μου βγαζει το εξης μηνυμα : Faulting application explorer.exe, version 6.0.2600.0, faulting module shell32.dll, version 6.0.2600.0, fault address 0x00042acd.

Εχω κανει 3 format αλλαζοντας παραλληλα μητρικη και μνημη αλλα παλι το ιδιο γινεται! Εχω ελεγξει για ιο με το Kaspersky 5 οπως και για spyware me το spysweeper 3.0 αλλα δεν εχουν βρει τιποτα! Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει;:(

Σ' ευχαριστω πολυ για την τοσο αμεση απαντηση! Εχω περασει μονο τα KB823980-x86-ENU, KB824146-x86-ENU και KB835732-x86-ENU. Ομως το προβλημα που αναφερω δημιουργειται ακομα και αμεσως απο καθαρη εγκατασταση των windows και πριν ακομα μπω ιντερνετ ωστε να "κολλησω" κατι. Σκεφτηκα μηπως ειναι το antivirus που εχω και δημιουργειται προβλημα με το real time scanning, ομως χρησιμοποιησα 2-3 διαφορετικα antivirus (2 εκδοσεις Kasperksy και F-Prot 3.15, εννοειται ποτε δυο antivirus ταυτοχρονα) αλλα τιποτα :( Πραγματικα εχω απογοητευτει.

Εχω κανει memtest αλλα δεν βρηκε κανενα error! Αλλα εκτος αυτου εκανα εγκτασταση των XP ακομα και με αλλη μνημη πανω! Το cd των windows ειναι αυθεντικο και δυστυχως δεν εχω αλλο για δοκιμασω:( Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει ρε παιδια; Σκληρος δισκος; Τροφοδοτικο; Αυτα απεμειναν:(

Αρχική απάντηση από sangelos

Εχω κανει memtest αλλα δεν βρηκε κανενα error! Αλλα εκτος αυτου εκανα εγκτασταση των XP ακομα και με αλλη μνημη πανω! Το cd των windows ειναι αυθεντικο και δυστυχως δεν εχω αλλο για δοκιμασω:( Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει ρε παιδια; Σκληρος δισκος; Τροφοδοτικο; Αυτα απεμειναν:(

Μητρική?

Φαντάσου το γνήσιο CD να έχει το πρόβλημα. :hehe:

Βάλε SP1 με τη νέα εγκατάσταση ή βρες ένα cd που το έχει ενσωματωμένο. Μου ακούγεται περίεργο πάντως αυτό το πρόβλημα. Εφόσον το έχεις αυθεντικό δοκίμασε να ενοχλήσεις τη Microsoft.

Αρχική απάντηση από sangelos

Δικη μου παραληψη φιλε μου! Εχω εγκαταστησει SP1. Μια βομβα στην microsoft "ενοχληση" δεν θεωρειται; :) Τι να πω ρε παιδια...εχω αλλαξει σχεδον olo το hardware και ακρη δεν εχω βρει ακομα! :(

Μάλλον ένα σου μένει να κάνεις. Εγκατέστησε τα windows από κοπιά κι ο πειρατής βοηθός.

Δοκίμασε με κάποιο τρόπο (γιατί τα win δε θα σε αφήσουν έτσι εύκολα) να γράψεις το explorer.exe από κάποιο φίλο σου που δεν έχει πρόβλημα. Μάλλον δε θα έχει νόημα να δοκιμάσεις σε safe mode. Καλύτερα δοκίμασε από άλλο boot.

ρε φίλε εγώ πραγματικά σε λυπάμαι μ'αυτά που έχεις κάνει και ακόμη τίποτα.... πάρε μια κόπια και δε θα έχεις πρόβλήματα όλοι αυτό κάνουμε και δεν παθαίνουμε τίποτα άκου αυθεντικό...αν δεν έχεις κόπια φτιάξε μία με το CD που έχεις μπορεί να στρώσει (λολ πλάκα κάνω) αλλά πέτα το αυτό ....τεσπα πες που μένεις να σου δώσω μία εγώ έχεις κάνει τα άπειρα τεστ και κλπ και τίποτα έλεος

α και κάτι ακόμη...σου το κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση των win?(εννοώ χωρίς να έχεις εγκατασατήσει τίποτα παρά μόνο τα WIN από το CD και μόνο

και μην κάνεις άλλα τεστ πριν δοκιμάσεις μια αυθεντική κόπια από αυτές που έχουμε εμείς για backup ξέρεις εσύ...

Εφόσον έχεις το αυθεντικό CD των Windows, γιατί δεν κατεβάζεις ότι update υπάρχει και δεν υπάρχει;

Μπορείς αν δεν θέλεις να κατεβάζεις να τους πάρεις τηλέφωνο και να σου στείλουνε δωρεάν ένα CD με όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις που υπάρχουν για το λειτουργικό σου, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2004...

Πάντως εγώ θα έπερνα τηλέφωνο να τους ποω τι πρόβλημα υπάρχει...

Ειδικά αφού είσαι σίγουρος για το hardware που έχεις...

Μπορείς να τους πιέσεις να σου αντικαταστήσουν το CD...

Το έκανε πάντα αυτό ή τώρα τελευταία???

Αρχική απάντηση από Ilias83

Εφόσον έχεις το αυθεντικό CD των Windows, γιατί δεν κατεβάζεις ότι update υπάρχει και δεν υπάρχει;

Γιατί εμεις που έχουμε κόπιες, δεν κάνουμε windows update?

Δοκίμασε ένα άλλα cd και πες μας τι έγινε. Αν πετύχει παρτους τηλ και ξεβάφτισέ τους! Όχι ότι θα βγει τίποτα, αλλά θα ξεσπάσεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.