sangelos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2004 Εχω XP original και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν κανω δεξι click σε καποιο φακελο για να κανω ειτε copy ειτε να δω τα properties, μου βγαζει προβλημα ο windows explorer και κλεινει! Στο event viewer, μου βγαζει το εξης μηνυμα : Faulting application explorer.exe, version 6.0.2600.0, faulting module shell32.dll, version 6.0.2600.0, fault address 0x00042acd. Εχω κανει 3 format αλλαζοντας παραλληλα μητρικη και μνημη αλλα παλι το ιδιο γινεται! Εχω ελεγξει για ιο με το Kaspersky 5 οπως και για spyware me το spysweeper 3.0 αλλα δεν εχουν βρει τιποτα! Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Windows Updates έχεις κάνει; Τουλάχιστον τα critical! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Σ' ευχαριστω πολυ για την τοσο αμεση απαντηση! Εχω περασει μονο τα KB823980-x86-ENU, KB824146-x86-ENU και KB835732-x86-ENU. Ομως το προβλημα που αναφερω δημιουργειται ακομα και αμεσως απο καθαρη εγκατασταση των windows και πριν ακομα μπω ιντερνετ ωστε να "κολλησω" κατι. Σκεφτηκα μηπως ειναι το antivirus που εχω και δημιουργειται προβλημα με το real time scanning, ομως χρησιμοποιησα 2-3 διαφορετικα antivirus (2 εκδοσεις Kasperksy και F-Prot 3.15, εννοειται ποτε δυο antivirus ταυτοχρονα) αλλα τιποτα Πραγματικα εχω απογοητευτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Κάνε ένα memtest και δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση από άλλο cd. Μπορεί αυτό που έχεις να είναι χαλασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Εχω κανει memtest αλλα δεν βρηκε κανενα error! Αλλα εκτος αυτου εκανα εγκτασταση των XP ακομα και με αλλη μνημη πανω! Το cd των windows ειναι αυθεντικο και δυστυχως δεν εχω αλλο για δοκιμασω Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει ρε παιδια; Σκληρος δισκος; Τροφοδοτικο; Αυτα απεμειναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από sangelos Εχω κανει memtest αλλα δεν βρηκε κανενα error! Αλλα εκτος αυτου εκανα εγκτασταση των XP ακομα και με αλλη μνημη πανω! Το cd των windows ειναι αυθεντικο και δυστυχως δεν εχω αλλο για δοκιμασω Τι αλλο θα μπορουσε να φταιει ρε παιδια; Σκληρος δισκος; Τροφοδοτικο; Αυτα απεμειναν Μητρική? Φαντάσου το γνήσιο CD να έχει το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 13, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Ακομα και μητρικη αλλαξα βαζοντας μια ASUS P4P800 deluxe και εκανε ακριβως το ιδιο! Βρηκα και γω τυχερη μερα να λυσω προβλημα (Τριτη και 13) :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Βάλε SP1 με τη νέα εγκατάσταση ή βρες ένα cd που το έχει ενσωματωμένο. Μου ακούγεται περίεργο πάντως αυτό το πρόβλημα. Εφόσον το έχεις αυθεντικό δοκίμασε να ενοχλήσεις τη Microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Δικη μου παραληψη φιλε μου! Εχω εγκαταστησει SP1. Μια βομβα στην microsoft "ενοχληση" δεν θεωρειται; Τι να πω ρε παιδια...εχω αλλαξει σχεδον olo το hardware και ακρη δεν εχω βρει ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από sangelos Δικη μου παραληψη φιλε μου! Εχω εγκαταστησει SP1. Μια βομβα στην microsoft "ενοχληση" δεν θεωρειται; Τι να πω ρε παιδια...εχω αλλαξει σχεδον olo το hardware και ακρη δεν εχω βρει ακομα! Μάλλον ένα σου μένει να κάνεις. Εγκατέστησε τα windows από κοπιά κι ο πειρατής βοηθός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 13, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 outlaw υπαρχει κανενα προγραμματακι για να κοιταξω για bad sectors; Η μονο μεσω των Windows με το error-checking ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 13, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 "Δυστυχως" ουτε bad sectors εχω. Παντως σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ρε παιδια! Αν εχεις κανεις καποια αλλη εμπνευση ας το πει, γιατι μαλλον μονο με εμπνευση θα λυσω το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Δοκίμασε με κάποιο τρόπο (γιατί τα win δε θα σε αφήσουν έτσι εύκολα) να γράψεις το explorer.exe από κάποιο φίλο σου που δεν έχει πρόβλημα. Μάλλον δε θα έχει νόημα να δοκιμάσεις σε safe mode. Καλύτερα δοκίμασε από άλλο boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 ρε φίλε εγώ πραγματικά σε λυπάμαι μ'αυτά που έχεις κάνει και ακόμη τίποτα.... πάρε μια κόπια και δε θα έχεις πρόβλήματα όλοι αυτό κάνουμε και δεν παθαίνουμε τίποτα άκου αυθεντικό...αν δεν έχεις κόπια φτιάξε μία με το CD που έχεις μπορεί να στρώσει (λολ πλάκα κάνω) αλλά πέτα το αυτό ....τεσπα πες που μένεις να σου δώσω μία εγώ έχεις κάνει τα άπειρα τεστ και κλπ και τίποτα έλεοςα και κάτι ακόμη...σου το κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση των win?(εννοώ χωρίς να έχεις εγκατασατήσει τίποτα παρά μόνο τα WIN από το CD και μόνο και μην κάνεις άλλα τεστ πριν δοκιμάσεις μια αυθεντική κόπια από αυτές που έχουμε εμείς για backup ξέρεις εσύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Εφόσον έχεις το αυθεντικό CD των Windows, γιατί δεν κατεβάζεις ότι update υπάρχει και δεν υπάρχει;Μπορείς αν δεν θέλεις να κατεβάζεις να τους πάρεις τηλέφωνο και να σου στείλουνε δωρεάν ένα CD με όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις που υπάρχουν για το λειτουργικό σου, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2004...Πάντως εγώ θα έπερνα τηλέφωνο να τους ποω τι πρόβλημα υπάρχει...Ειδικά αφού είσαι σίγουρος για το hardware που έχεις...Μπορείς να τους πιέσεις να σου αντικαταστήσουν το CD...Το έκανε πάντα αυτό ή τώρα τελευταία??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 13, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Δες και αυτά τα δύο link μπήπως βοηθήσουν:http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1066030917http://www.tek-tips.com/gviewthread.cfm/lev2/67/lev3/70/pid/779/qid/232700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 13, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Εφόσον έχεις το αυθεντικό CD των Windows, γιατί δεν κατεβάζεις ότι update υπάρχει και δεν υπάρχει; Γιατί εμεις που έχουμε κόπιες, δεν κάνουμε windows update?Δοκίμασε ένα άλλα cd και πες μας τι έγινε. Αν πετύχει παρτους τηλ και ξεβάφτισέ τους! Όχι ότι θα βγει τίποτα, αλλά θα ξεσπάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 14, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Τελικα το προβλημα το δημιουργουσε το spysweeper 3.0 το οποιο το απεγκατεστησα, καθαριζοντας και την registry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Ρε θεέ πότε προλάβαινες και το εγκαθιστούσες το spysweeper;Δε μας τα ειχες πει αυτά τα κόλπα. Νομίζαμε ότι γινόταν σε fresh install. Τσάμπα κατηγορούσαμε τη MS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.