johnnymous Φεβρουάριος 15, 2012 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Καμια φορα αξιζει να πληρωσεις καποια πραγματα!...και ειδικότερα αν η τιμή δεν είναι προκλητική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc Φεβρουάριος 15, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Φεβρουάριος 15, 2012 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Δεν πληρωνω κανεναν αν μπορω να κανω τη δουλεια μου δωρεαν. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 15, 2012 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Ρε παιδιά για μισό λεπτό. Καταλαβαίνω το να διαφωνείς με την τιμολογιακή πολιτική για κάποια προϊόντα (πχ CD,DVD,whatever) και λόγω οικονομικής δυσκολίας (chic) να προτιμάς εναλλακτικές μεθόδους (βλπ πειρατεία). Από την στιγμή όμως που μπορούμε με ένα ελάχιστο κόστος να έχουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες με χαμηλό κόστος τότε το να προτιμάς το τζαμπατζιλίκι είναι απλά καφρίλα για μένα (για τους ίδιους λόγους σκέφτομαι να πάρω συνδρομή στο last.fm αν και εκεί το ψιλοσκίσανε το radio). Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc Φεβρουάριος 15, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 το να προτιμάς το τζαμπατζιλίκι είναι απλά καφρίλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc Φεβρουάριος 16, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 παιδια καποιο site free τελικα για ακροαση ξενης μουσικης? απαντηση δεν εχω παρει ακομα. Δεν μπορει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 16, 2012 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 παιδια καποιο site free τελικα για ακροαση ξενης μουσικης? απαντηση δεν εχω παρει ακομα. Δεν μπορει καποιος να βοηθησει? Υπάρχει και το Youtube εν ανάγκη. Δεν γνωρίζω κάποιο που είναι ανοιχτό προς την Ελλάδα και να μη θέλει συνδρομή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Φεβρουάριος 16, 2012 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Αυτό σε καλύπτει;Musicovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Φεβρουάριος 17, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 thesixtyone - a music adventureΈχει νέους και καλούς καλλιτέχνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 17, 2012 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Δεν πληρωνω κανεναν αν μπορω να κανω τη δουλεια μου δωρεαν. για αυτο το λογο ανοιξα και το θεμα... ναι δεν εχει καμια σχεση με την τιμη του δισκου (απλο παραδειγμα εφερα οτι μπορεις τα 100 να τα δωσεις σε μια αναβαθμιση) . 2$ εδω 10 ευρω εκει 20 παρα περα κτλ...στο τελος ψαχνεσαι.!!Οι υπηρεσίες που σου παρέχονται, υποστηρίζονται από ανθρώπους, οι οποιοι στο τέλος της ημέρας πρέπει να πάνε κάτι σπίτι τους. Μόνο και μόνο ως πράξη σεβασμού σε αυτούς πρέπει να πληρώσεις. Αν μας κόβουν το μισθό λόγω κρίσης, αντιδράμε και φωνάζουμε, αλλά από την άλλη δεν έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε την δουλειά των άλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhche Φεβρουάριος 18, 2012 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Χωρίς να αναφέρομαι σε πειρατεία και λοιπές μεθόδους,πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το πλήρωσε αφου σε εξυπηρετεί που λέτε.Δηλαδή αμα αύριο μας πει το google να πληρώνουμε για να κάνουμε αναζήτηση,να το πληρώσουμε.Άμα μας πει η microsoft ότι θα πουλάει ξεχωριστά το notepad ας το πληρώσουμε.Άμα μας πουν οτι ο αέρας είναι επί πληρωμή ας τον πληρώσουμε γιατί μας εξυπηρετεί.Επειδή αυτοί μας κλέβουν "νόμιμα" ας τους πληρώσουμε.Τι να πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 18, 2012 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Χωρίς να αναφέρομαι σε πειρατεία και λοιπές μεθόδους,πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το πλήρωσε αφου σε εξυπηρετεί που λέτε.Δηλαδή αμα αύριο μας πει το google να πληρώνουμε για να κάνουμε αναζήτηση,να το πληρώσουμε.Άμα μας πει η microsoft ότι θα πουλάει ξεχωριστά το notepad ας το πληρώσουμε.Άμα μας πουν οτι ο αέρας είναι επί πληρωμή ας τον πληρώσουμε γιατί μας εξυπηρετεί. Επειδή αυτοί μας κλέβουν "νόμιμα" ας τους πληρώσουμε.Τι να πώ. Aν η google σου πεί πλήρωσε μπορείς να πας αλλού. (οι υπηρεσίες της δεν είναι σαν τον αέρα, κάποιος τις έφτιαξε) Αν η MS σου πεί πλήρωσε το notepad διάλεξε άλλο. (το notepad δεν υπάρχει ελεύθερο στη φύση, κάποιος το έφτιαξε) Αν σου πούν πλήρωσε τον αέρα που αναπνέεις, εκεί μπορείς να επαναστατήσεις, μαζί σου. Το μας κλέβουν νόμιμα δεν κολλάει πουθενά, από τη στιγμή που κάποιος/οι φτιάχνουν κάτι μπορούν να βγάλουν κέρδος από αυτό. Αν το χρεώνουν πολύ και δεν έχεις λεφτά να το αγοράσεις, προτίμησε κάτι φθηνότερο ή κάτι που είναι εξαρχής δωρεάν, είτε μιλάμε για πρόγραμμα είτε για ολόκληρο λειτουργικό. Αν το χρεώνουν λίγο, μπορείς μεν να το πληρώσεις αλλά δεν έχεις βρεί και κάτι εναλλακτικό που να είναι εξίσου καλό και τσάμπα, τότε αναγκαστικά αγόρασε το. Π.Χ. τα ρούχα που φοράς κάποιος τα έφτιαξε. Αν εσύ θέλεις το ακριβό αλλά δεν έχεις λεφτά να το αποκτήσεις δεν νομίζω ότι πας και το κλέβεις, συμβιβάζεσαι με κάτι φθηνότερο ή το πλύ πολύ πέρνεις μαϊμού. Κάνε το ίδιο και με το s/w που χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mwhym Φεβρουάριος 20, 2012 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Εγω βρήκα το ακόλουθο το οποίο μου καλύπτει τις ανάγκες προς το παρόν.Δωρεάν Προγράμματα >> Stream Capture >> GrooveMe Down >> Ηχογράφηση μουσικής από το GrooveShark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 23, 2012 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Πολύ χρήσιμο εργαλείο, φόρτωνε καλές λίστες και έπαιζε σε καλή ποιότητα.Πάει ο τσάμπας...Πριν καιρό θα σου έλεγα ότι και οι άλλοι, τώρα σε συμμερίζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc Φεβρουάριος 24, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 :fist: δεν εχω βρει τιποτα αξιολογο ακομα για να αντικαταστησω τον αγαπημενο μου τσαμπα grooveshark.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calydon Φεβρουάριος 24, 2012 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Προσωπικά ανοίγω Hide IP Easy, "μετακομίζω" Αμέρικα και μετά -> Pandora.com.Μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει κατά την ταπεινή μου γνώμη.Εναλλακτικά ρίξε μια ματιά στο soundcloud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 24, 2012 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Ένα μέλος μου είχε πει και άλλον τρόπο για Pandora με πρόγραμμα, αλλά δεν το θυμάμαι. Δούλεψε ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 24, 2012 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Ένα μέλος μου είχε πει και άλλον τρόπο για Pandora με πρόγραμμα, αλλά δεν το θυμάμαι. Δούλεψε ομως...[MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] Αν θυμαμαι καλα.Το ιδιο παιζει και για last.fm αφου σε μερικες χωρες ειναι ακομα δωρεαν.Ενα ακομα δωρεαν χωρις γεωγραφικούς περιορισμους ειναι το http://8tracks.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 25, 2012 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] Αν θυμαμαι καλα.Το ιδιο παιζει και για last.fm αφου σε μερικες χωρες ειναι ακομα δωρεαν.Ενα ακομα δωρεαν χωρις γεωγραφικούς περιορισμους ειναι το Handcrafted internet radio | 8tracksΜπορείς να χρησιμοποιήσεις Pandora και με το Tor+openPandora, αλλά έχει κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν.Ένας οδηγός εδώ: OpenPandora: The complete guide for using OpenPandora outside US with Tor Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 3, 2012 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Ενα Bump εδώ.Έχω από της 8 μέχρι τώρα που ακούω μουσική στο Groovesharkπαλιότερα μου έβγαζε το μυνηματάκι στο 10 λεπτό για πληρωμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.