AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2012 Καλημέρα παίδες, Έχει ιδέα κανείς στην γλυφάδα ή Βούλα( ή κάπου κοντά) που υπάρχει κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που να πουλάει αντιστάσεις,trimmers κτλπ? Σίγουρα κάπου στην Γούναρη ή στην Γεννηματά(Γλυφάδα) θα υπάρχει αλλά αν είναι να αρχίσω να την ανεβοκατεβαίνω ψάχνοντας καλύτερα να πάω Αγία Παρασκευή που ξέρω που έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Στη Γουναρη, προς μερια Ελληνικου εχει ενα μικρο μαγαζακι που εφερνε παλια. Σκεψου ανεβαινεις Ιασονιδου, δεξια στην Γουναρη και ειναι στα 70-80μ στα δεξια σου! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Φεβρουάριος 15, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Ίσως έχει Γούναρη και Ανθέων σε ένα γωνιακό κατάστημα με δορυφορικά κλπ.Αλλιώς πήγαινε τέρμα Κύπρου, στον Μπέσκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Φεβρουάριος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Μπεσκας και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Φεβρουάριος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 εγώ το πιο κοντινό που έχω υπόψιν είναι ο μπέσκας στην αργυρούπολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 15, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Αν και κοίταξα στα γρήγορα στην Γούναρη, δεν βρήκα κάποιο και πήγα κατευθείαν στον Μπέσκα και μάλλον καλύτερα γιατί είχε ακριβώς αυτά που ήθελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.