TasosV83 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2012 Καλησπέρα,Έχω ένα νέο υπολογιστή στη δουλειά με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:Intel Core i7-3960X Gigabyte X79-UD5OCZ Vertex 3 Series 120GB SSDPNY Quadro 4000 (PCI-Express, GDDR5, 2GBCoolerMaster Silent Pro Gold 1000W Modular PSUWindows 7 64-bitΑπό την πρώτη ημέρα παγώνει 2-3 φορές την ημέρα κάνω reset και όταν ξεκινάει ο υπολογιστής εμφανίζεται ένα blue screen για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου, δεν προλαβαίνω να δω τι λέει. Το πήγα στο Πλαίσιο και μου άλλαξαν Motherboard και σκληρούς αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.Ψάχνοντας στο site της OCZ βρήκα ότι το X79 δεν είναι ακόμα supported στο firmware v2.15, το οποίο είναι και το τελευταίο. Είναι πιθανόν να έχω το πρόβλημα από αυτό? Αν ναι σκέφτομαι να τον αλλάξω με τον παρκάτω:Corsair Force GT 120GB SSD w/Bracket γνωρίζει κανείς αν το X79 είναι supported από τον παραπάνω ssd ή πως μπορώ να το βρω?Ευχαριστώ, ****CURRENT FIRMWARE RELEASE is v2.15-The Intel X79 chipset is not yet supported.OCZ Technology Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Όταν λέει πως το X79 chipset δεν είναι supported εννοεί στο να κάνεις firmware update μέσω του toolbox και όχι πως ο SSD δεν δουλεύει πάνω στο X79 chipset.Τα κολλήματα που έχεις λογικά οφείλονται στα power settings που έχεις στα windows. Τα έχεις ενεργοποιημένα; Στο BIOS είναι ενεργοποιημένα;Γράψε και στο forum της OCZ να δεις τι θα σου πουν κι από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasosV83 Φεβρουάριος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Eυχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες power settings εννοείς αυτό που απενεργοποιει τους δίσκους και θέτει το σύστημα σε stand by? Αυτα απ ότι θυμάμαι(το PC είναι πάλι στο ΠΛΑΙΣΙΟ) ήταν ΟΝ. Στους SSD πρεπει να είναι OFF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.