GoriLLakoS Ιούλιος 20, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Ρε παιδια το kaspersky το εχει κανενας?Το εβαλα για λιγο αλλα το μηχανημα εκανε 2 λεπτα να ανοιξει κ μετα σερνοταν συνεχεια σε ολες τις εφαρμογες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 εγω προσοπικα δεν χρεισημοποιο στον υπολογιστη στο σπιτι. στη δουλεια εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από zyx εγω προσοπικα δεν χρεισημοποιο στον υπολογιστη στο σπιτι. στη δουλεια εχω. Anti-virus η firewall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από pigassos19 Σχετικα με τα firewall αληθευει οτι σου "κοβουν' ταχυτητα στο intrernet? Υπάρχει ένα feature που χρησιμοποιούν πολλά sites, το οποίο λέγεται gzip compression. Αυτό σημαίνει πως το text των σελίδων που ανοίγεις με το browser συμπιέζεται για μεγαλύτερη ταχύτητα.Δυστυχώς, τα περισσότερα προγράμματα Firewall ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ το gzip compression κι έτσι μειώνεται αρκετά η ταχύτητα του browsing (ειδικά σε σελίδες με μεγάλα κείμενα πχ forums). Μια σχετική (και πολύ μεγάλη) συζήτηση έχει γίνει και εδώ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=311580 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 21, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Να προσθέσω ακόμα πως θεωρώ εγκληματικό να χρησιμοποιεί κάποιος e-mail χωρίς αυτό να φιλτράρεται από (ενημερωμένο) antivirus!Ακόμα κι αν δεν θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του, ας το κάνει τουλάχιστον για τους φίλους και γνωστούς του, τους οποίους θα προσπαθήσει να μολύνει στέλνοντας τους e-mail κάθε υιός που θα κολλήσει στο PC του...Υ.Γ. κι εγώ το NOD32 χρησιμοποιώ με άριστες εντυπώσεις για την προστασία και για την ταχύτητα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 21, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Anti-virus η firewall? Anti-virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 21, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 GeorgeADAMS ποια βέρσιον του nod32 έχεις?΄΄Εχεις λινκ? έκανα φορματ και το έχασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 21, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 η έκδοση 2 είναι. Ούτε που θυμάμαι όμως από που το είχα κατεβάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 21, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Γ@μωτο δεν την βρίσκω πουθενά! :(:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 21, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από x@nD3R [Σήμερα, στις 22:16] Γ@μωτο δεν την βρίσκω πουθενά! :(:( tomato: :tomato: λολ Κοιτα,αμα γραψεις 2 απλες λεξουλες στο google σου βγαζει αυτο κ αν μπεις εστω στο πρωτο σαιτ κ ψαξεις λιγουλακι θα βρεις κ αυτο εδω! Tip:Πριν πεις οτι δεν βρσκεις τιποτα...κανε τουλαχιστον ενα search..κ σιγουρα ολο κ κατι θα βρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 21, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Γιατι μου το βγαζει ετσι κ δεν το βγαζει οπως το εφτιαξα το προηγουμενο ποστ?το εχω ξαναπαθει αλλα δεν ξερω γιατι...τι πρεπει να προσεξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 21, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 billako το ξερω το site αλλά το θέλω cracked. Πάντως το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Ιούλιος 26, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid για μενα ενα firewall μαζι με το regclean (για τους dialers) ειναι αρκετα. πολυ δυναμη αυτο το reg cleaner!! το εχω καμια 3ετια. το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζει αναβαθμισεις. στο 4.3 ειναι ακομα? πηγα στο σαιτ τους αλα δεν υπαρχει καν .. ή του εχουν αλαξει ονομα.... καμια διαφωτιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.